kometa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Sunia została znaleziona na ulicy. Najprawdopodobniej ktos się wcześniej nad nią znęcał w wyniku czego miała złamaną w 2 miejscach tylną łapkę. Po wielu przejścach-została zoperowana (amputowano jej głowę kości udowej), złamanie na wysokości podudzia zostało nieruszone bowiem wytworzyła sę tam już blizna kostna. Mozliwe jednak że kiedyś trzeba będze to zoperować. Trzeba liczyć się z tym że sunia będzie kuleć. Malutka ma ok.3 miesiące, jest mega słodka i całuśna. I naprawdę PIĘKNA ORAZ SŁODZIUTKA:) Przy misce nie daje innym zwierzakom w niej szperac;) SZUKA MEGA WSPANIAŁEGO, ODPOWIEDZIALNEGO DOMU, W KTÓRYM ZOSTANIE OTOCZONA OPIEKĄ, MIŁOŚCIĄ I ZOSTANIE WYSTERYLIZOWANA PO PIERWSZEJ CIECZCE. 0-502 204 595 [email protected] Quote
beka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jeśt śliczna. Jak patrzę to od razu nasuwa mi się dlaniej imie - Milki :) Quote
malagos Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Na stronie ogłoszeń Paluchowych było, ze ją ukradziono ze schroniska? I co, ktoś ją oddał? Quote
kometa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 w zwiazku z tym ze zaalarmowałam wszystkie możliwe lecznice i porozwieszałam ogłoszenia-najprawdopodobniej złodziej się zgłosił i oznajmił ze jak zapłacę za operację to może ją znów do siebie przyjmie, łaskawca:diabloti: Quote
Reno2001 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Jest po prostu przesliczna :loveu::loveu::loveu:. Szukamy TYLKO odpowiedzialnego domku. Quote
kometa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Sunia kuleje trochę. I tu na dwoje babka wrózyła-albo wystarczy rehabilitacja w postaci asaży i zabaw, albo potrzebna będzie jeszcze jedna operacja Quote
kometa Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 wanda szostek napisał(a):On ma amputowaną nóżkę? NIE. TAK JAK NAPISALAM-MA AMPUTOWANA GLOWE KOSCI UDOWEJ (na zjeciu sunia juz po operacji) Quote
dorota412 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :crazyeye:to takie cuda tez szukaja domow, przesliczna. A gdzie teraz jest, kto sie nia opiekuje? Quote
kometa Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 możliwe że suni szykuje się super domek koło mnie;) Quote
Reno2001 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 kometa napisał(a):możliwe że suni szykuje się super domek koło mnie;) No to by było super!!! Quote
Edi100 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 kometa napisał(a):możliwe że suni szykuje się super domek koło mnie;) To trzymam kciuki żeby tak było i żeby to był najwspanialszy dom na świecie:) Quote
emdziolek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Woow jaka piękna:loveu::loveu: Skąd sunia jest? Quote
kometa Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Sunia jest z Warszawy i dziś dałam ją do adopcji:)choć niestety im bardziej kocham psa tym z większym bólem serca i niepokojem go oddaję:( Maluch poszedł do caferose i ma na wątku systematycznie meldować co u małej a ja póki co chyba bedę wpadać na "kontrolki" co tydzień:evil_lol: bo już za nią tęsknię...;) Quote
enia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kometa , mam nadzieje, że wiesz co robisz, caferose chciała jamniczke , mix buldożke lub jej córke, potem dostałam maila ,że rezygnuje bo dziecko ma nawrót alergii....... Quote
kometa Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Też mam taką nadzieję, czas pokaże:) W każdym razie póki co-uważam że ma bardzo dobrze i bardzo kochajacą rodzine:) wkrótce zrobię jej nowe fotki w nowym domku:) Quote
enia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kometa jak sie ma sunia? czy masz pewność 100% ,że jest u tych ludzi? Quote
kometa Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Mam:)sunia ma się fantaystycznie i wkrótce spotkamy się na sterylce:) Quote
enia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 kometa napisał(a):Mam:)sunia ma się fantaystycznie i wkrótce spotkamy się na sterylce:) to super, foty porób, ciekawe co z niej wyrosło..... Quote
Recommended Posts