Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia została znaleziona na ulicy.

Najprawdopodobniej ktos się wcześniej nad nią znęcał w wyniku czego miała złamaną w 2 miejscach tylną łapkę.

Po wielu przejścach-została zoperowana (amputowano jej głowę kości udowej), złamanie na wysokości podudzia zostało nieruszone bowiem wytworzyła sę tam już blizna kostna.

Mozliwe jednak że kiedyś trzeba będze to zoperować.

Trzeba liczyć się z tym że sunia będzie kuleć.

Malutka ma ok.3 miesiące, jest mega słodka i całuśna.

I naprawdę PIĘKNA ORAZ SŁODZIUTKA:)

Przy misce nie daje innym zwierzakom w niej szperac;)

SZUKA MEGA WSPANIAŁEGO, ODPOWIEDZIALNEGO DOMU, W KTÓRYM ZOSTANIE OTOCZONA OPIEKĄ, MIŁOŚCIĄ I ZOSTANIE WYSTERYLIZOWANA PO PIERWSZEJ CIECZCE.

0-502 204 595
[email protected]

Posted

w zwiazku z tym ze zaalarmowałam wszystkie możliwe lecznice i porozwieszałam ogłoszenia-najprawdopodobniej złodziej się zgłosił i oznajmił ze jak zapłacę za operację to może ją znów do siebie przyjmie, łaskawca:diabloti:

Posted

Sunia kuleje trochę.
I tu na dwoje babka wrózyła-albo wystarczy rehabilitacja w postaci asaży i zabaw, albo potrzebna będzie jeszcze jedna operacja

Posted

wanda szostek napisał(a):
On ma amputowaną nóżkę?

NIE. TAK JAK NAPISALAM-MA AMPUTOWANA GLOWE KOSCI UDOWEJ (na zjeciu sunia juz po operacji)

Posted

kometa napisał(a):
możliwe że suni szykuje się super domek koło mnie;)

To trzymam kciuki żeby tak było i żeby to był najwspanialszy dom na świecie:)

Posted

Sunia jest z Warszawy i dziś dałam ją do adopcji:)choć niestety im bardziej kocham psa tym z większym bólem serca i niepokojem go oddaję:(
Maluch poszedł do caferose i ma na wątku systematycznie meldować co u małej a ja póki co chyba bedę wpadać na "kontrolki" co tydzień:evil_lol: bo już za nią tęsknię...;)

Posted

Kometa , mam nadzieje, że wiesz co robisz, caferose chciała jamniczke , mix buldożke lub jej córke, potem dostałam maila ,że rezygnuje bo dziecko ma nawrót alergii.......

Posted

Też mam taką nadzieję, czas pokaże:)
W każdym razie póki co-uważam że ma bardzo dobrze i bardzo kochajacą rodzine:)
wkrótce zrobię jej nowe fotki w nowym domku:)

• 7 months later...
Posted

kometa napisał(a):
Mam:)sunia ma się fantaystycznie i wkrótce spotkamy się na sterylce:)

to super, foty porób, ciekawe co z niej wyrosło.....