Martusia7 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To cudownie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ta radość na pyszczkach, to szczęście:multi::multi: Podziwiam Cię Saphira-dać szczęście i domek 5 psiakom i koszatniczce P.S Trzeba zmienić tytuł wątku:lol: Quote
Martunia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Jej, jak się cieszę! :multi: Mikoś jaki szczęśliwy w nowym domku i z nowymi psiakami! :loveu: Ahh cudownie!!! :multi: :multi: :multi: Quote
EVA2406 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cieszę się bardzo :placz: :placz::placz: ( to z radości !!!!!!!). Mikosiu, bądź szczęśliwy w nowym domku. Już nikt cię nie skrzywdzi. Quote
Saphira Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dziewczyny ! Pomóżcie Adze coś uzbierać na Lucy ! Ona nadal nie chodzi ! Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Po aukcji Mikosia i Lipi na allegro pewnie po zapłaceniu rachunku zostanie coś....to jak nie macie nic przeciwko wesprzemy tym Lucy....bo ma potworne długi... Izabela robiła aukcje więc wie najlepiej czy ludzie co licytowali wpłacali czy nie... Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ale się cieszę, ze Mikoś ma dom!!!! Uzbierałam na Mikosia 870 z aukcji na allegro. Czy sama mam zdecydowac na ajkiego pieska wpłacic te pieniążki? Czy Mikoś ma jeszcze jakiś dług? Quote
danka1234 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cudownie że Mikos ma domek i to taki cudowny.Myślę że jeśli coś zostanie z Mikosiowych pieniedzy to oczywiste jest że przechodzą na innego potrzebujacego psiaczka,tak byc powinno. Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale się cieszę, ze Mikoś ma dom!!!! Uzbierałam na Mikosia 870 z aukcji na allegro. Czy sama mam zdecydowac na ajkiego pieska wpłacic te pieniążki? Czy Mikoś ma jeszcze jakiś dług? wydaje mi się, że skoro licytacja była na Mikosia to powinno być to wpłacone na niego na konto na AFN. Po uregulowaniu jego zaległości w lecznicy reszta zostanie przekazana potrzebującym psiakom, np. niechodzącej Lucy. Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A Mikoś ma jeszcze jakiś dług? Oczywiscie wpłacę pieniążki tam gdzie zdecydujecie. Jesli Mikoś nie ma długo to mozęmy podzielic pieniążki na Lucy i Na Lipi, jeśli nie macie nic przeciwko. CZekam na info Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 po spłaceniu Mikosia reszta pokryje dług Lucy, Lipi narazie operację będzie miała pewnie po wakacjach więc jeszcze pewnie uda się coś nazbierać... a Lucy nie ma czasu...... i nadal nie chodzi... zreztą Lipuni tez wystawiałaś jakies allegro... Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Tak na Lipi też zbieram cegiełki :) To czyli wszystkie pieniążki mam wpłacic na AFN dla Mikosia? Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Tak na Lipi też zbieram cegiełki :) To czyli wszystkie pieniążki mam wpłacic na AFN dla Mikosia? Nie... wpłać jednym przelewem, ale jak możesz to rozpisz ile w nim jest Mikosia a ile Lipi... to co Lipi pójdzie dla Lipi... Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Przelew już poszedł 870zł na Mikosia 100zł na Lipi Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Przelew już poszedł 870zł na Mikosia 100zł na Lipi Dzięki... mam nadzieję, że zostawiłas sobie na te wszystkie opłaty i prowizje jakie poniosłaś z tytułu aukcji... Jeszcze raz dzięi :Rose: Czemu Mikoś zmienił dział? :roll: Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Tak, zostawiłam kilka groszy ;) Zawsze odliczam te prowizje z allegro :) Od Lipi nic nie odliczyłam, bo ona mało zarobiła z tych aukcji Quote
Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Aga_Mazury napisał(a): Czemu Mikoś zmienił dział? :roll: Bo dwie strony wcześniej przeczytałam że ma dom ... A potem było kilka postów o takiej treści: "Cudownie że Mikos ma domek i to taki cudowny" "Ale się cieszę, ze Mikoś ma dom!!!!" I było coś o konieczności zmiany tytułu i przenoszeniu ... No chyba że to nie TEN Mikoś ma dom ... Quote
Maupa4 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Saphira napisał(a):Zdecydowanie ma. Zbierajcie kasę dla Lucy. Mikoś zostaje zatem w dziale "Już w nowym domu" i zmieniam tytuł ... i proszę go ponownie po mnie nie poprawiać. Quote
Pimpeksiedlce Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 jak mozna byc tak bezmyslnym jesli robi sie takie rzeczy takiemu pieskowi to jak postepia tacy ludzi ez innymi ludzmi az strach pomyslec taki slodki psiak czy nie mozna go bylo oddac do adopcji skoro go nie chcieli ja ma sama pieska z adopcji po stracie naszgo kundelka szczeniaczka ktory zdechl na parwiroze poprzedni wlasciciel wogole nei dbal o eigo i go nie zaszczepil bardzo to przezylismy a zwlaszcza dzieci a tu taka bezdusznosc Quote
Ola164 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ludzie są dziwni... Ważne że Mikoś znalazł swoje miejsce na tym świecie... Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ludzie są bezmyślni i czasami aż szkoda na nich słów. :razz: Najważniejsze, że z Mikosiem już jest dobrze i znalazł kochający dom. :loveu: Quote
Recommended Posts