emilia2280 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 na tym drugim zamojskim wátku sá fotki dwóch szczeniát. czarne b. chore lysiejáce, z glutami w nosie.. drugie - rude, tez lysiejáce. Gameboy, mozesz pomóc? Quote
GameBoy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 z chorymi nie mam 3 szczeniaki w domu - 2 nieszczepione, ciagle kasy mi brakuje na szczepienia, bo domy juz sa chyba, ze to wydam - mysle, ze w ciagu tyg to wtedy moge wziac nawet chore ze dwa Quote
emilia2280 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kochana, czyli dla tych dwóch nieszczepionych masz juz domy i tylko je trzymasz do czasu szczepienia? Bo jesli tak- to to mozna zalatwic od réki, sama zaplacé za te szczepienia, jesli moglabys to zrobic i wydac je do domów, które juz (tak zrozumialam) czekajá. Quote
GameBoy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Emilia ale i tak musze kilka dni poczekac bo dopiero odrobaczone sa, we wtorek nastepny bede je szczepila, musze odczekac 10 dni bo mialy straszne robale a konczy mi sie bazarek z ubraniami w piatek takze kase bede miala dzieki Quote
emilia2280 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='GameBoy']ktore to sa dzieciaki i na co choruja? tu Gameboy, te dwa male na zdjéciach z wczoraj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111019 (chyba na przedostatniej stronie wátku) a co one majá- to juz dziewczyny, które tam byly/bywajá mogá odpowiedziec. zapytaj moze na tamtym wátku tez. Quote
GameBoy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 dopisalam sie tam, mam nadzieje, ze uzyskam odpowiedz Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 halbina napisał(a):moja ładniejsza... :eviltong: ;) I co z tego . Moja za to grzeczniejsza :evil_lol: Quote
jogi Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 a moja z ich rodzeństwa ma krótkie nóżki. Jamniko wilczur, normalnie kosmos:lol: Nie mam aktualnego zdjęcia, bo już ją wydałam , a córcia zrobiła format na aparacie:mad: Wcześniej miała zachowane proporcjem, a potem się wydłuzyła, bez nóg, hahaha no ale jak przyjda na szczepienia to zrobie BTW ja biore od chętnych zwrot za szczepienia, mam z głowy i od razu wyrabiam sobie zdanie o chetnych Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 BIANKA1 napisał(a):I co z tego . Moja za to grzeczniejsza :evil_lol: albo kabelki lepiej zabezpieczone masz... w końcu TZ działa... Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ja nie biorę pieniedzy , bo w umowie jest zapis , że pieska otrzymują za darmo . Czasem ludzie pytaja ile dac , ale mówie , że za darmo . Parę osób dało mi 10 , 20 zł , inni złotówkę postronkowego :cool3: Raz mi zwrócili 40 zł za szczepienie . Wydałam przez rok około 70 tymczasów razem ze świnkami :cool3: Quote
GameBoy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja za szczepienie place 65 zlotych x 70 = :grab: Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 halbina napisał(a):to już hurtownia jest, Bianko... :evil_lol: Raczej była :cool3: Zołza jest moja ostatnią tymczasowiczką . Quote
jogi Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nie mozna tak robić, bo ludzi się uczy, że dostają za darmo i wtedy nie szanują:shake: Kiedyś też tak robiłam, ale zdarzało się, że psy mi wracały po roku, dwóch, bo łatwo przyszło łatwo poszło Zawsze biorę za szczepienia i za sterylkę, przecież to nie mój zarobek tylko chociaz częściowy zwrot kosztów. Za sterylkę biorę 200zł jak duza suka i nie mam najmniejszego problemu z adopcjami. Nie dzwonią ci co szukają okazji, tylko ci naprawdę wartościowi Quote
jogi Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 http://www.allegro.pl/item379712631_miniaturka_3kg_mloda_wysterylizowana_szuka_domu.html i ma obserwatorów i telefony dzwonią:eviltong: Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='jogi']http://www.allegro.pl/item379712631_miniaturka_3kg_mloda_wysterylizowana_szuka_domu.html i ma obserwatorów i telefony dzwonią:eviltong: Bo ona jest śliczna , taka sarenka :loveu: Quote
jogi Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 owszem ale wystawiam inne i też zawsze biorę kase i dzwonią naprawde tylko ci wartościowi. Oszołomy mam z głowy. Za Wirke czarną siostrę waszych wzięłam 50zł za szczepienia i ludze bez problemu najmniejszego dali, a piekna szczególnie nie była;) Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 BIANKA1 napisał(a):Raczej była :cool3: Zołza jest moja ostatnią tymczasowiczką . zaraz w tej sprawie założę wątek... :placz: :placz: :placz: Quote
maggie1971 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jak to ostatnia tymczasowiczka Bianko? Już nigdy nie weźmiesz tymczasów?:crazyeye: Halbina , jaki wątek?? Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja tak postraszyłam Biankę... ale nie zaregowałą na prowokację... nie wiem, dlaczego... wierzę, ale wierzyć nie chcę! :placz: Quote
oktawia6 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 jogi napisał(a): owszem ale wystawiam inne i też zawsze biorę kase i dzwonią naprawde tylko ci wartościowi. Oszołomy mam z głowy. Za Wirke czarną siostrę waszych wzięłam 50zł za szczepienia i ludze bez problemu najmniejszego dali, a piekna szczególnie nie była;) powiem Ci Jogi że w sumie bardzo dobrze robisz! Quote
Recommended Posts