Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z chorymi nie
mam 3 szczeniaki w domu - 2 nieszczepione, ciagle kasy mi brakuje na szczepienia, bo domy juz sa
chyba, ze to wydam - mysle, ze w ciagu tyg to wtedy moge wziac nawet chore ze dwa

Posted

Kochana, czyli dla tych dwóch nieszczepionych masz juz domy i tylko je trzymasz do czasu szczepienia? Bo jesli tak- to to mozna zalatwic od réki, sama zaplacé za te szczepienia, jesli moglabys to zrobic i wydac je do domów, które juz (tak zrozumialam) czekajá.

Posted

Emilia ale i tak musze kilka dni poczekac bo dopiero odrobaczone sa, we wtorek nastepny bede je szczepila, musze odczekac 10 dni bo mialy straszne robale

a konczy mi sie bazarek z ubraniami w piatek takze kase bede miala dzieki

Posted

a moja z ich rodzeństwa ma krótkie nóżki. Jamniko wilczur, normalnie kosmos:lol:
Nie mam aktualnego zdjęcia, bo już ją wydałam , a córcia zrobiła format na aparacie:mad: Wcześniej miała zachowane proporcjem, a potem się wydłuzyła, bez nóg, hahaha
no ale jak przyjda na szczepienia to zrobie

BTW ja biore od chętnych zwrot za szczepienia, mam z głowy i od razu wyrabiam sobie zdanie o chetnych

Posted

Ja nie biorę pieniedzy , bo w umowie jest zapis , że pieska otrzymują za darmo . Czasem ludzie pytaja ile dac , ale mówie , że za darmo . Parę osób dało mi 10 , 20 zł , inni złotówkę postronkowego :cool3: Raz mi zwrócili 40 zł za szczepienie . Wydałam przez rok około 70 tymczasów razem ze świnkami :cool3:

Posted

Nie mozna tak robić, bo ludzi się uczy, że dostają za darmo i wtedy nie szanują:shake:
Kiedyś też tak robiłam, ale zdarzało się, że psy mi wracały po roku, dwóch, bo łatwo przyszło łatwo poszło
Zawsze biorę za szczepienia i za sterylkę, przecież to nie mój zarobek tylko chociaz częściowy zwrot kosztów.

Za sterylkę biorę 200zł jak duza suka i nie mam najmniejszego problemu z adopcjami. Nie dzwonią ci co szukają okazji, tylko ci naprawdę wartościowi

Posted

owszem ale wystawiam inne i też zawsze biorę kase i dzwonią naprawde tylko ci wartościowi. Oszołomy mam z głowy.

Za Wirke czarną siostrę waszych wzięłam 50zł za szczepienia i ludze bez problemu najmniejszego dali, a piekna szczególnie nie była;)

Posted

jogi napisał(a):

owszem ale wystawiam inne i też zawsze biorę kase i dzwonią naprawde tylko ci wartościowi. Oszołomy mam z głowy.

Za Wirke czarną siostrę waszych wzięłam 50zł za szczepienia i ludze bez problemu najmniejszego dali, a piekna szczególnie nie była;)

powiem Ci Jogi że w sumie bardzo dobrze robisz!