_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Mru strasznie Ci dziękuję, za wizytę, wiedziałam że Zibi ma tam dobrze, a teraz jestem jeszcze bardziej tego pewna:p Strasznie się cieszę oglądając te zdjęcia :) nic nie jest w stanie sprawić tak wielkiej radości, jak świadomość, że trafiła w odpowiednie miejsce:loveu: i że jest szczęśliwa :loveu::multi: Cybulka nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, ja ją zobaczę może dopiero w wakacje.... Quote
mru Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cybulka_m napisał(a):Musze powiedzieć, że spotykam się z Zibi prawie codziennie i to jest naprawde cudowny piesek. Bawi się grzecznie z moją Melką i z czystym sumieniem moge przyznać, że nie mógł trafić jej się lepszy domek.;);):multi::multi: ooo :) sąsiadka znaczy się :) Quote
Cybulka_m Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 tiaaa;) wczoraj na spacerku Zibi latała jak szalona, chyba cieszy się, że już tak cieplutko:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Cybulka_m napisał(a):tiaaa;) wczoraj na spacerku Zibi latała jak szalona, chyba cieszy się, że już tak cieplutko:p No tak, Zibson uwielbia słoneczko i zieloną trawkę :loveu: Cybulko, czy mogę liczyć na fotki ze spacerków ??:) Quote
Cybulka_m Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pewnie;) Możliwe, że zrobię jakieś już jutro ale na kompa będę mogła zgrać dopiero w poniedziałek. A jak nie zrobię foteczek jutro to w niedziele może mi się uda. :) Quote
Cybulka_m Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Proszę bardzo, oto zdęcia:p Niestety Zibi ciągle się ruszała i trudno było zrobić zdjęcie jej pyszczkowi i z reguły tylko plecki widać:diabloti: Ps. Nie wiem jak sie wstawią bo pierwszy raz to robię. Zibi ze swoją pańcią najukochańszą na świecie: I zdjątka ze spacerku (wiem, że nie są najlepsze): I na kanapie: Mam nadzieję, że się spodobały chociaż nie są najlepszej jakości. Jak cyknę jeszcze jakieś fajne fotki to też je tu wstawię. A na razie życzę dobrej nocki;) Quote
mru Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ooo :) ej no macie takiego dogo szpiega na Kabatach i nie mówicie ;) :cool1: Quote
Cybulka_m Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 he he:razz: Dzisiaj jak uda mi się coś pstryknąć to wstawię. Będą fotki Zibi i jej przyjaciółeczki Melki :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 noo kurde teraz to ja w 7 niebie :) Cybulko przepadłaś :diabloti: będę się domagać zdjęć regularnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ImageShack - Image Hosting :: zdjcie0372.jpg mordecka moja:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts