Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mru strasznie Ci dziękuję, za wizytę, wiedziałam że Zibi ma tam dobrze, a teraz jestem jeszcze bardziej tego pewna:p
Strasznie się cieszę oglądając te zdjęcia :) nic nie jest w stanie sprawić tak wielkiej radości, jak świadomość, że trafiła w odpowiednie miejsce:loveu: i że jest szczęśliwa :loveu::multi:

Cybulka nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, ja ją zobaczę może dopiero w wakacje....

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cybulka_m napisał(a):
Musze powiedzieć, że spotykam się z Zibi prawie codziennie i to jest naprawde cudowny piesek. Bawi się grzecznie z moją Melką i z czystym sumieniem moge przyznać, że nie mógł trafić jej się lepszy domek.;);):multi::multi:

ooo :) sąsiadka znaczy się :)

Posted

Cybulka_m napisał(a):
tiaaa;) wczoraj na spacerku Zibi latała jak szalona, chyba cieszy się, że już tak cieplutko:p

No tak, Zibson uwielbia słoneczko i zieloną trawkę :loveu:
Cybulko, czy mogę liczyć na fotki ze spacerków ??:)

Posted

Pewnie;) Możliwe, że zrobię jakieś już jutro ale na kompa będę mogła zgrać dopiero w poniedziałek. A jak nie zrobię foteczek jutro to w niedziele może mi się uda. :)

Posted

Proszę bardzo, oto zdęcia:p Niestety Zibi ciągle się ruszała i trudno było zrobić zdjęcie jej pyszczkowi i z reguły tylko plecki widać:diabloti:
Ps. Nie wiem jak sie wstawią bo pierwszy raz to robię.
Zibi ze swoją pańcią najukochańszą na świecie:

I zdjątka ze spacerku (wiem, że nie są najlepsze):

I na kanapie:

Mam nadzieję, że się spodobały chociaż nie są najlepszej jakości. Jak cyknę jeszcze jakieś fajne fotki to też je tu wstawię. A na razie życzę dobrej nocki;)