lolka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no Kasiuchna mówi, że trochę ma wyciągnięte, tzn tak jak na zdjęciach widać....pewnie już rodziła poza tym ona jest nieco niższa niż zwykle astki ....najwazniejsze jednak że łagodna z niej sunia i milutka Quote
Shawnee Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='lolka']no to już piszę nr 2 to jedyna szczenior ka jaka została jej szybciutko tzreba znaleźć domek bo lepiej się czuje wsród psiaków, ludzi zaczyna się bać a przy tym płacze niemiłosiernie.....jest prześmieszna, ma 2 miesiące i nr 232...chipa jeszcze nie ma.....może być w przyszłości max do kolan hey, szczeniak jest chory. Domek albo TD bardzo, bardzo waszne! Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sekkmet napisał(a):to ja się dowiem co do aukcji charytatywnych na allegro i może tam lepiej będzie wystawić To dobry pomysł, wystarczy dodać w tytule albo opisie aukcji, że pieniążki zostaną przeznaczone na danego psa lub psiaki. magda z. napisał(a):tam aukcje moga robić tylko fundacje, my nie możemy. Kiedyś to rozgryzałam;) Można robić aukcje np. cegiełkowe. Tylko nie wolno pisać, że jest to aukcja charytatywna, nie używać określenia cegiełka, ani że przedmiot aukcji zostanie przesłany mailem. Trzeba napisać, że przedmiotem aukcji jest np. zdjęcie psiaka z podziękowaniem. Wystawiałam już kilka takich aukcji i nigdy mi nie zdjęli. ;) A jak tam szczeniaczek spanielek zniósł zabieg na oczko? Quote
lolka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Asia&Ginger mi to już słów brakuje.....spanielek nadal bez operacji Joasia a Kasiuchna wczoraj morlała tego szczeniora i nic podobnego na jego ciałku nie zauważyła , może to niepotrzebna panika jak w przypadku dziadunia i tylko psiak cierpi......wet dziaduniowi zarzucił paskudnie zaraźliwe choróbsko a chodziło tylko o stan zapalny siusiaka....w tym przypadku tez wyrokuje jakieś paskudztwo, tylko że bardziej na oko to stwierdzenie...efekt taki że szczenior siedzi w schroo i nic się nie dzieje Quote
kasia310 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 lolka napisał(a):Asia&Ginger mi to już słów brakuje.....spanielek nadal bez operacji Joasia a Kasiuchna wczoraj morlała tego szczeniora i nic podobnego na jego ciałku nie zauważyła , może to niepotrzebna panika jak w przypadku dziadunia i tylko psiak cierpi......wet dziaduniowi zarzucił paskudnie zaraźliwe choróbsko a chodziło tylko o stan zapalny siusiaka....w tym przypadku tez wyrokuje jakieś paskudztwo, tylko że bardziej na oko to stwierdzenie...efekt taki że szczenior siedzi w schroo i nic się nie dzieje Jejku, ja tego nie zuważyłam:crazyeye: miałam go na rękach, głaskałam, fakt, że był tak skulony, przestraszony, że może tych ranek nie było widać:shake: Quote
kasia310 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kasia310 napisał(a):Jejku, ja tego nie zuważyłam:crazyeye: miałam go na rękach, głaskałam, fakt, że był tak skulony, przestraszony, że może tych ranek nie było widać:shake: a co to w ogóle jest? bo jak zapytałam pracowników, dlaczego ten maluch nie pojechał, to powiedzieli, że " jest coś chory"i tyle, w czwartek lub piątek będę w schronisku, to dokładnie zobaczę. Quote
magda z. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Mam maila od babki, co by chciała go zabrać, lolka prześlę Ci, bo Ty bardziej w temacie co z nim jest, a ja za bazary sie biorę Quote
dzodzo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 poznajecie tą damę? Akira pozdrawia z niemiec Quote
lolka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kasia310 napisał(a):a co to w ogóle jest? bo jak zapytałam pracowników, dlaczego ten maluch nie pojechał, to powiedzieli, że " jest coś chory"i tyle, w czwartek lub piątek będę w schronisku, to dokładnie zobaczę. Kaśka weterynarz wymienił taka chorobę że szok, o podłożu immunologicznym , jakas rzadka i strasznie trudna do wyleczenia...cholercia nazwy zapomniałam.............ale przecież żadnych badan nie było Quote
lolka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='dzodzo']poznajecie tą damę? Akira pozdrawia z niemiec coś cudownego !!! ............Dzodzo jeszcze raz wielkie pokłony i podziękowania , jak pod Wasze skrzydła trafi pies do zero stresów i sukces gwarantowany........ Quote
lolka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 magda z. napisał(a):Mam maila od babki, co by chciała go zabrać, lolka prześlę Ci, bo Ty bardziej w temacie co z nim jest, a ja za bazary sie biorę Magda co ja mam tej babce odpowiedzieć skoro nie wiem czy szczeniak chory czy nie :(...........przecież nie zaryzykuje oddanie jej psa z takimi podejrzeniami, bo szybciej wróci niż pójdzie a najgorsze że do weta tez się nie wybiera, my z kolei nie jesteśmy już w stanie wziąć kolejnego psa na swoje barki, niby jak :(.................oj coraz trudniej z tymi adopcjami schroniskowymi, już nie wspomnę że spanielek nadal czeka, chyba na gwiazdkę z nieba Quote
kasia310 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 lolka napisał(a):[quote name='dzodzo']poznajecie tą damę? Akira pozdrawia z niemiec coś cudownego !!! ............Dzodzo jeszcze raz wielkie pokłony i podziękowania , jak pod Wasze skrzydła trafi pies do zero stresów i sukces gwarantowany........ Boże jaka piękna "duża Tosia" :loveu: Quote
dzodzo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dziewczynka-doberpanna sa wszycy zachwyceni i fajnie, ze znow udalo sie pomoc ;) Quote
zuziaM Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dzodzo .... a moze cos wiecej o nszym KARO wiesz ???? Podobno DS juz ma , ale to wszystko, co wiemy..... Quote
dzodzo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nie widzialam zdjęc Karo z nowego domku jeszcze ale sprobuje sie coś konkretniejszego dowiedziec Quote
magda z. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Bo Karo w dt jest, ja przekręciłam ostatnio, bo Kasi sie psy pomyliły-co drugi dobek, który jedzie to Karo;) Ja wiem, że jest mu dobrze i zadowolony jest. Przez ostatnie zamieszania to już nie wiem gdzie co pisać... A Akira booooska, ta fota jak siedzi, juz Kasi pisałam, ze luz total. Dzięki dziewczyny. Kasia ja juz do Ciebie pw piszę w sprawie kropki. Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 lolka napisał(a):Asia&Ginger mi to już słów brakuje.....spanielek nadal bez operacji To może lepiej go ogłaszać i żeby operację przeszedł już w nowym domku? Czy jeśli będę robić ogłoszenia mam pisać, w jakim schronisku spanielek przebywa, czy lepiej nie? Quote
magda z. Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Asia & Ginger napisał(a):To może lepiej go ogłaszać i żeby operację przeszedł już w nowym domku? Czy jeśli będę robić ogłoszenia mam pisać, w jakim schronisku spanielek przebywa, czy lepiej nie? może pisz Asiu, że na Dolnym Śląsku. Jak dom będzie dobry to i zabieg przeprowadzi, my niestety nie ogarniemy wszystkiego, za dużo tego ostatnio... Quote
magda z. Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180187-Dolce-Gabana-Versace-inne-firmA-wki-na-Semira-katowanAE-LalkAE-i-cc-BryzAE-25-02-22-00 Lolka jak cos nie tak z cenami to krzycz, no i chciałam podwędzić mini torebkę;) Quote
Shawnee Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Hey, hey, projekt Nr. 2 jest online! Proszę was wszystkich o pomocy! https://www.ido-world.com/index.php?id=502&pid=439&mid=20789 Quote
dorota k. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Joanna, a masz jakieś wieści o Lami? Quote
lolka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Asia & Ginger napisał(a):To może lepiej go ogłaszać i żeby operację przeszedł już w nowym domku? Czy jeśli będę robić ogłoszenia mam pisać, w jakim schronisku spanielek przebywa, czy lepiej nie? Asia niuniek już adoptowany, przejdzie operację już w domku.......:) Quote
lolka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 rudy lisek ma domek :) a jutro do wrocławia jedzie staruszek jamniorek :) Quote
Asia & Ginger Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 lolka napisał(a):Asia niuniek już adoptowany, przejdzie operację już w domku.......:) O kurczę, ale szybciusio! :multi: Nawet nie zdążyłam się jeszcze dobrze rozpędzić z ogłoszeniami. :oops: Quote
lolka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Asia & Ginger napisał(a):O kurczę, ale szybciusio! :multi: Nawet nie zdążyłam się jeszcze dobrze rozpędzić z ogłoszeniami. :oops: dziekuję kochana za pomoc :) Quote
Recommended Posts