Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lolka napisał(a):
no właśnie taki jest plan :)

trzymam kciuki w takim razie, oby sie udało, ona z dzieckiem by się zgrała i by miała więcej ruchu, razem by dojrzewali, fajny wiek dla nich obojga.

Posted

dzisiaj będę miała trochę świeżych fotek ze schroo
oprócz dziadunia najbardziej potrzebująca jest dalmanka niemiłosiernie, bezustannie płacząca i jakiś młodziutki jamnior podejrzanie chudy i z pewnością również chory ( a wogóle sa dwa jamniory + jeden w typie)

Posted

Aga bo te foty jamniorów dziewczyny od nich chciały - juz je zgłosiłam, a dlamatke tez trzeba będzie podesłać tam gdzie trzeba-jak tylko foty będziesz miała to daj, ja powrzucam.

Posted

magda z. napisał(a):
Aga bo te foty jamniorów dziewczyny od nich chciały - juz je zgłosiłam, a dlamatke tez trzeba będzie podesłać tam gdzie trzeba-jak tylko foty będziesz miała to daj, ja powrzucam.

tak tylko nie wiem czy akurat ich foty będę miała, jamniorów znaczy......Kaśce aparat wysiadł a do tego nie spisała ich numerów wogóle

Posted

lolka napisał(a):
tak tylko nie wiem czy akurat ich foty będę miała, jamniorów znaczy......Kaśce aparat wysiadł a do tego nie spisała ich numerów wogóle

bo ona poza naszym systemem działania;) musimy je instrukcję działania przekazać, bo my juz porządek mamy.

Posted

jamniki
- 396 707 - samiec, 10 lat, w schronisku od 28.01.2010, oddany przez właściciela, jest bardzo smutny, apatyczny

328 485 - samiec, 3 lata, w schronisku od 05.02.2010, znaleziony, wychudzony

- 348 845 - samica, 2 lata, w schronisku od 05.01.2010, znaleziona

mam foty od kierownika-Mariola zadziałała:) jutro dalmatynka będzie;)

Posted

to zdjęcie mnie dobiło......te spojrzenia dzieciaków .....serce pęka dosłownie :( :(
tu są takie pólroczniaki i te molestowane w dorosłych boksach i wszystkie wołają....ZABIERZCIE MNIE STĄD

a to nasza bidula która już od tak dawna tam siedzi :(

Posted

Leni, to na jakieś ufo wygląda :)

a tak poważnie...Kasia która tam była i robiła fotki niestety nie wie za bardzo na czym to wszystko polega i nie spisywała z chipów psiaków, stąd póki co są anonimowe :( ...postaram sie ustalic cóz to za cudak.......ale na pewno albo młodziak albo gnębiony ...tak czy siak bida

Posted

Dziewczyny, dalmatynke najprawdopodobniej zabieram do swojej mamy na prosbe Danusi z Warszawy.
Czekam jeszcze na jej potwierdzenie .... i musze namowic mame ....( mialam jej przywiezc mala biala pudelke w sobote..... a dostanie duza dalmatynke .... no nie wiem, jak to zniesie .... )
Dowiedzcie sie, bardzo prosze, czegos blizszego o niej.
Tzn. czy wiadomo, dlaczego zostala oddana, a moze sie zgubila komus , czy jest agresywna, jak ma na imie ewentualnie, no i ile ma lat, czy jest zdrowa.....
No wiadomo, tego, co jest wazne ......

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
http://images8.fotosik.pl/201/4f41eacb264a5ac9med.jpg
A co to za spanielowate cudeńko?
Wygląda na podrostka. Koniecznie dowiedzcie się o nim czegoś więcej.

[FONT=Calibri]389 639 - samiec, 5 miesiêcy, w schronisku od 3.02.2010, znaleziony, na prawym oku entropia - w pi¹tek Piotr ma robiæ zabieg.[/FONT]
[FONT=Calibri]piesek jest 7 dni w schronu, tak ze ja jego nie moge brac do niemiec...[/FONT]

Posted

zuziaM napisał(a):
Dziewczyny, dalmatynke najprawdopodobniej zabieram do swojej mamy na prosbe Danusi z Warszawy.
Czekam jeszcze na jej potwierdzenie .... i musze namowic mame ....( mialam jej przywiezc mala biala pudelke w sobote..... a dostanie duza dalmatynke .... no nie wiem, jak to zniesie .... )
Dowiedzcie sie, bardzo prosze, czegos blizszego o niej.
Tzn. czy wiadomo, dlaczego zostala oddana, a moze sie zgubila komus , czy jest agresywna, jak ma na imie ewentualnie, no i ile ma lat, czy jest zdrowa.....
No wiadomo, tego, co jest wazne ......

Według Marioli ma około 5 lat, płacze.
Benię widziałąm, jak Bryzę zabierałam, dzieciaki są fajne, one sa zgodne wszystkie - Żniwiarka tam siedziała.

Posted

rozmawiałam z Mariolą, dalmatka siedzi w izolatkach, jest jej ciepło, na spacery tez w kubraczku pomyka. Mariola się popyta znajomej czy jej nie weźmie. Na razie to zasadniczo trzeba jej domu szukać, w schronie krzywda jej się nie dzieje, możemy ją zarezerwować, bo na razie nic nie mamy chyba, bo wszystkie poszły zaklepane.

Posted

Magdziu, to prosze Cie , koniecznie zapytaj Mariole, czy ja zabierze, bo ja mam juz przykaz od Danusi, ze mam ja zabierac ( ona sie dalmatynczykami tylko zajmuje ).
Wiec moge jeszcze dzisiaj albo jutro po nia pojechac.
Wierze, ze krzywda jej sie w schronie nie dzieje, ale .... to schron .... a ona placze na dodatek.

Posted

Ale macie tam tych biednych psiaków, a ż szlag może trafić, że za oddanie psa nikt nie odpowiada!. wszystko zostaje na papierze ,prokuratura też umarz a , co się da!?.Ja nie mam odwagi ,aby pójść do Z.P.i zobaczyć te biedne psy. .

Posted

Shawnee napisał(a):
Hey, jutro jade do schronu DG, mam dla okolo 6 szczeniakow i 1-2 samcow miejsce.
Magda, będziesz weekend w schronu?

postaram się-Beata ma od dzisiaj malutka sunię, podeślę foto na maila.Szczeniaki sa, też na tym zbiorowym foto, to młodzież w zasadzie.