magda z. Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 kolejny bazar http://www.dogomania.pl/threads/179605-ubrania-i-inne-na-hotel-Semira-i-katowanej-Lalki-16-02-22-00 Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 magda z. napisał(a):Lolka a może Sonię? oNa jest łagodna i nic dziecku nie zrobi, koty też kocha i ma około 2 lat? no właśnie taki jest plan :) Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 lolka napisał(a):no właśnie taki jest plan :) trzymam kciuki w takim razie, oby sie udało, ona z dzieckiem by się zgrała i by miała więcej ruchu, razem by dojrzewali, fajny wiek dla nich obojga. Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dzisiaj będę miała trochę świeżych fotek ze schroo oprócz dziadunia najbardziej potrzebująca jest dalmanka niemiłosiernie, bezustannie płacząca i jakiś młodziutki jamnior podejrzanie chudy i z pewnością również chory ( a wogóle sa dwa jamniory + jeden w typie) Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Aga bo te foty jamniorów dziewczyny od nich chciały - juz je zgłosiłam, a dlamatke tez trzeba będzie podesłać tam gdzie trzeba-jak tylko foty będziesz miała to daj, ja powrzucam. Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 magda z. napisał(a):Aga bo te foty jamniorów dziewczyny od nich chciały - juz je zgłosiłam, a dlamatke tez trzeba będzie podesłać tam gdzie trzeba-jak tylko foty będziesz miała to daj, ja powrzucam. tak tylko nie wiem czy akurat ich foty będę miała, jamniorów znaczy......Kaśce aparat wysiadł a do tego nie spisała ich numerów wogóle Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 lolka napisał(a):tak tylko nie wiem czy akurat ich foty będę miała, jamniorów znaczy......Kaśce aparat wysiadł a do tego nie spisała ich numerów wogóle bo ona poza naszym systemem działania;) musimy je instrukcję działania przekazać, bo my juz porządek mamy. Quote
magda z. Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 jamniki - 396 707 - samiec, 10 lat, w schronisku od 28.01.2010, oddany przez właściciela, jest bardzo smutny, apatyczny 328 485 - samiec, 3 lata, w schronisku od 05.02.2010, znaleziony, wychudzony - 348 845 - samica, 2 lata, w schronisku od 05.01.2010, znaleziona mam foty od kierownika-Mariola zadziałała:) jutro dalmatynka będzie;) Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 to zdjęcie mnie dobiło......te spojrzenia dzieciaków .....serce pęka dosłownie :( :( tu są takie pólroczniaki i te molestowane w dorosłych boksach i wszystkie wołają....ZABIERZCIE MNIE STĄD a to nasza bidula która już od tak dawna tam siedzi :( Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 płacząca kropeczka małe lisiątko bobaski :( dziadunio - Pinokio Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 piękna lalunia a'la bernardynka....przekoachana, przełagodnia sunia różowy nosek....błagający/błagająca o uwagę :( buzi buzi mamusiu Quote
leni356 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To kudłate pierwsze z lewej co to jest? Quote
lolka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Leni, to na jakieś ufo wygląda :) a tak poważnie...Kasia która tam była i robiła fotki niestety nie wie za bardzo na czym to wszystko polega i nie spisywała z chipów psiaków, stąd póki co są anonimowe :( ...postaram sie ustalic cóz to za cudak.......ale na pewno albo młodziak albo gnębiony ...tak czy siak bida Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Juz napisalam sms-a do Danusi z Warszawy o almatynce. Wyglada na mlodziutka raczej. Bidunia i taka chudzinka ..... Quote
zuziaM Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziewczyny, dalmatynke najprawdopodobniej zabieram do swojej mamy na prosbe Danusi z Warszawy. Czekam jeszcze na jej potwierdzenie .... i musze namowic mame ....( mialam jej przywiezc mala biala pudelke w sobote..... a dostanie duza dalmatynke .... no nie wiem, jak to zniesie .... ) Dowiedzcie sie, bardzo prosze, czegos blizszego o niej. Tzn. czy wiadomo, dlaczego zostala oddana, a moze sie zgubila komus , czy jest agresywna, jak ma na imie ewentualnie, no i ile ma lat, czy jest zdrowa..... No wiadomo, tego, co jest wazne ...... Quote
Asia & Ginger Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 http://images8.fotosik.pl/201/4f41eacb264a5ac9med.jpg A co to za spanielowate cudeńko? Wygląda na podrostka. Koniecznie dowiedzcie się o nim czegoś więcej. Quote
Shawnee Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asia & Ginger napisał(a):http://images8.fotosik.pl/201/4f41eacb264a5ac9med.jpg A co to za spanielowate cudeńko? Wygląda na podrostka. Koniecznie dowiedzcie się o nim czegoś więcej. [FONT=Calibri]389 639 - samiec, 5 miesiêcy, w schronisku od 3.02.2010, znaleziony, na prawym oku entropia - w pi¹tek Piotr ma robiæ zabieg.[/FONT] [FONT=Calibri]piesek jest 7 dni w schronu, tak ze ja jego nie moge brac do niemiec...[/FONT] Quote
lolka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Asia & Ginger napisał(a):http://images8.fotosik.pl/201/4f41eacb264a5ac9med.jpg A co to za spanielowate cudeńko? Wygląda na podrostka. Koniecznie dowiedzcie się o nim czegoś więcej. spanielkowate cudeńko to ok 6 miesięczny chłopiec ....w piątek ma zaplanowaną operacje oczka....nic więcej nie wiem na tą chwilę :( aaa widzę że Joasia już odpowiedziała:lol: Quote
magda z. Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 zuziaM napisał(a):Dziewczyny, dalmatynke najprawdopodobniej zabieram do swojej mamy na prosbe Danusi z Warszawy. Czekam jeszcze na jej potwierdzenie .... i musze namowic mame ....( mialam jej przywiezc mala biala pudelke w sobote..... a dostanie duza dalmatynke .... no nie wiem, jak to zniesie .... ) Dowiedzcie sie, bardzo prosze, czegos blizszego o niej. Tzn. czy wiadomo, dlaczego zostala oddana, a moze sie zgubila komus , czy jest agresywna, jak ma na imie ewentualnie, no i ile ma lat, czy jest zdrowa..... No wiadomo, tego, co jest wazne ...... Według Marioli ma około 5 lat, płacze. Benię widziałąm, jak Bryzę zabierałam, dzieciaki są fajne, one sa zgodne wszystkie - Żniwiarka tam siedziała. Quote
magda z. Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 rozmawiałam z Mariolą, dalmatka siedzi w izolatkach, jest jej ciepło, na spacery tez w kubraczku pomyka. Mariola się popyta znajomej czy jej nie weźmie. Na razie to zasadniczo trzeba jej domu szukać, w schronie krzywda jej się nie dzieje, możemy ją zarezerwować, bo na razie nic nie mamy chyba, bo wszystkie poszły zaklepane. Quote
zuziaM Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Magdziu, to prosze Cie , koniecznie zapytaj Mariole, czy ja zabierze, bo ja mam juz przykaz od Danusi, ze mam ja zabierac ( ona sie dalmatynczykami tylko zajmuje ). Wiec moge jeszcze dzisiaj albo jutro po nia pojechac. Wierze, ze krzywda jej sie w schronie nie dzieje, ale .... to schron .... a ona placze na dodatek. Quote
aanka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ale macie tam tych biednych psiaków, a ż szlag może trafić, że za oddanie psa nikt nie odpowiada!. wszystko zostaje na papierze ,prokuratura też umarz a , co się da!?.Ja nie mam odwagi ,aby pójść do Z.P.i zobaczyć te biedne psy. . Quote
magda z. Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Gosiu mamy dzisiaj kocioł z cc i na razie nic nie zrobimy... dzień wariata i nerwów, mamy z Agą naprawdę dużo na głowie Quote
Shawnee Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Hey, jutro jade do schronu DG, mam dla okolo 6 szczeniakow i 1-2 samcow miejsce. Magda, będziesz weekend w schronu? Quote
magda z. Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Shawnee napisał(a):Hey, jutro jade do schronu DG, mam dla okolo 6 szczeniakow i 1-2 samcow miejsce. Magda, będziesz weekend w schronu? postaram się-Beata ma od dzisiaj malutka sunię, podeślę foto na maila.Szczeniaki sa, też na tym zbiorowym foto, to młodzież w zasadzie. Quote
Recommended Posts