Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Takim pieknym psem i nikt do tej pory sie nie zainteresowal, nie do wiary:shake: Ulka a ktore psy poszly do Przelomu? Quote
hanek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No faktycznie, taka dumna i pełna godności postawa - Nera jest niezwykła! Quote
Ulaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ada-jeje napisał(a):Takim pieknym psem i nikt do tej pory sie nie zainteresowal, nie do wiary:shake: Ulka a ktore psy poszly do Przelomu? Tatuś, Funia z Luszowic i zaginiona ONka Sonia. Wieczorem będzie więcej fotek :) Quote
Lintie Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Śliczne zdjęcia naszej czarnuszki :loveu: A tu Nerusia na 'krakowskich zwierzakach': http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html Ciociu Hanek, plakacik!!! Plizzz... :modla::modla::modla: Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hanek czy tobie sie juz fotki pokazuja, bo tym razem to u mnie pusto. Plakatu niet :angryy::evil_lol: Quote
Weronikaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='hanek']Taki może być? Dla mnie bomba, nasza specjalisto artystyczna :p!!!! Quote
hanek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ada-jeje napisał(a):Hanek czy tobie sie juz fotki pokazuja, bo tym razem to u mnie pusto. Plakatu niet :angryy::evil_lol: A bo imageshack jakis opóźniony jest. Tekst do plakatu wzięłam z ogłoszenia zrobionego przez Lintie, tylko tam dodałam, że jeszcze ma w sobie owczarka i labka. Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A teraz juz widze podwojnie i u ciebie i u Weroniki skopiowany. Quote
Lintie Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 hanek napisał(a):Taki może być? Super, dzięki! :Rose::Rose::Rose: Już wydrukowane, będę dziś i jutro rozwieszać. Quote
Lintie Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Luzik, wyszło całkiem, całkiem. Jakością może nie poraża, ale jest ładne i czytelne. Jak będzie pdf to się dodrukuje. Quote
hanek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Lintie! Na boga, co Ty wydrukowałaś? To były tylko obrazki! Jak to wyszło wogóle? Nie dałam pdf bo serwer nie działał, czekam aż zacznie! Quote
gosiaczek20 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Podniosę Nerusię. A odzywał się ktoś z ogłoszeń,bo taka psinka długo nie może czekać na domek. Quote
Ulaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jesteście cierpliwi i ładnie odwiedzacie Nerusię, więc nagroda :evil_lol: (nie ma to jak rządzić się na czyimś wątku :oops::evil_lol::eviltong:) Ciąg dalszy wizyty u mnie: Nercia i Krysia białe skarpeteczki :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: przyjrzyjcie się... a zresztą później wstawię powiększenie :p Quote
Weronikaa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jakie słodkie :p podnosimy, jakże by inaczej ;) Nerusia to wielka baba :razz: Quote
Lintie Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Mmmmm.... Słodziaczki :loveu::loveu::loveu: Może ktoś je będzie chciał w duecie? Promocja w dwupaku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Podniosę śliczną dziewczynkę :loveu: A Krysia to zdązyła się już chyba zapoznać ze wszystkimi psiakami fundacji, hehe. Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Chyba wlasnie przez tego brzdaca naslali Uli auto ze schroniska, bo ta mala ciagle przez jakas szparke sie przecisnie i wyjdzie na spacerek. Tylko jezeli to prawda co pisze to chyba to komletni debile bo ludzmi to to nazwac nie mozna. :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ulka chociaz Kazan jest pooglaszany na roznych forach mysle ze nie zaszkodzi jeszcze oglosic go na Allegro. Quote
Ulaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 niestety nikogo nie wystawię na allegro w najbliższym czasie, mam problemy z kompem. piszę w tej spr na naszym wątku głównym. Quote
Lintie Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Jest szansa dobrać się do ogłoszenia Nerusi w wersji full-wypas? To wydrukuję w większych ilościach i rozwieszę. Quote
Recommended Posts