Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z żarełkiem nasza pięknota przeprosiła się dość szybko, ale ciocia Lintie to ma u niej permamentnie przetuptane :evil_lol: Wczoraj byłam zrobić jej ostatni zastrzyk. Leżała sobie w ogródku, wyluzowana i szczęśliwa. Jak zobaczyła mój samochód, to zerwała się na równe nogi, uciekła do domu i schowała się pod stół :roll: A w poniedziałek zabieram ją jeszcze na wyjęcie szwów... :diabloti:
Postaram się zmobilizować z jakimś bazarkiem, żeby pokryć resztę kosztów. Problem polega na tym, że nie mam własnego aparatu, a w sezonie wakacyjnym ciężko mi jakiś wyrwać od rodziny.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smaczki pomagają tylko na chwilę... Dziś pojechałam z Nerusią na wyjęcie szwów. Nauczyła się już rozpoznawać silnik mojego samochodu - tylko mnie słyszy, a już się ewakuuje na z góry upatrzone pozycje :diabloti:
Dobra wiadomość - podpisałam dzisiaj umowę adopcyjną. Nerusia zostaje w swoim dotychczasowym domku tymczasowym. :multi::multi::multi: