supergoga Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mikusia ślicznotka prosi o domek. Oto ona A to śliczna parka - Mika ze swoim kl;atkowym kolegą (może synkiem) Maniusiem. Maniuś jest cudem, przypomina mini-labradorka. Kocha ludzi i jest przytulasty bardzo. Piekny psiak. Szika domu także. Quote
snuszak Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 kawał roboty zrobiłyscie, dzieki! Ja byłam w srode tylko na 15 minut jak mialam cza sie wyrwac to polecialam do psiakow z woda bo piekielnie goraco, 4 butelki wody zabralam w plecak po 1.5 litra a ponad jedna wypila sama ekipa z klatki z Mika ;/ a nadal cieplo one potrzebuja wody i cienia, no a najlepiej domku dla nich tak niewiele trzeba Quote
supergoga Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja już nie wożę wody. Na budynku z drugiej strony jest kran i wąż - nalewam z tego wężą. Umyłam część misek i nalałam wody. Ekipa Miki - nie miała ani kropli. Podobnie Roki. A Wera - jakąś zgniłkę. Quote
Wet-siostra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Mikuniu,słodka,samotna psinko... Gdzie Twój domek? Czy do końca życia zostaniesz w schronie??? Domku,gdzie jesteś??? Quote
snuszak Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 to jutro tez bede szukac wody tam z drugiej strony, tylko jak sama bede to nie dam rady zabrac nikogo z tej klatki Miki na spacer bo mi pouciekaja :shake: Quote
snuszak Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 w ta srode nie bylam odwiedzic psiakow... mialam jak zwykle wolne ale zawozilam papiery na uczelnie i przyblakal sie do mnie popoludniu terier, ciezko sie usprawiedliwic bo towarzystwo uwielbia odwiedziny i ciezko im tego odmowic ale no zawalilam nie dalam rady :shake: Quote
snuszak Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 eh nikt nie zaglada do Miki i jej kompanii Quote
snuszak Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Mikula do góry! Czy ktos wie czy Maniek pojechal do nowego domku? Quote
supergoga Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Bylismy dzisiaj. Psy miały wyszorowane miski i dobre jedzenie oraz świeżą wodę - czyli rarytas. Mika była z Anią na spacerze. Manius pojechał do domku. Znalazł się właściciel bulwy i onka, czyli dobrze. A 2 szczeniaki zabraliśmy. Quote
supergoga Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mika po spacerku z Anią Chyba nie lubi pozować - pokazała to wyraźnie Ale później dała się jeszcze namówić. Mika jest łakoma - co widać. Na jedzonko da się namówić na wszystko Oooo - podali jedzenie - no ciotka chodź szybciej, bo mi Mundek wszystko zje Quote
basiaaap Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Mikunia jest kochaną psiną. Cudo nie pies. Niestety robi się trochę za gruba - przydałyby się regularne spacerki... Na wczorajszym bardzo się cieszyła:) Łakomczuch z niej straszny. Oby i jej się wreszcie udało... Kasiu, napisałam ci o Maniusiu na priv - nie doszło? Napiszę jeszcze raz. Quote
snuszak Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 dzieki za wszystko! Info o Maniusiu dostałam dopiero teraz, super ze sie udalo. Teraz uciekam do psiakow! Quote
supergoga Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mikusia niebawem dogoni Kaśkę z Buku, a myślałam, że Kariatyda będzie miała monopol na tuszę hihihi. Potrzebny domek dla suni, tym bardziej, że to nie jest młoda dama - i tusza jej niestety nie pomaga. Quote
supergoga Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ot, Mikusia, spokojna, zrównoważona sunia - prosi o domek. Quote
snuszak Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Do Kaski jej jeszcze troszke brakuje ale fakt Mikula tyje w oczach co nie jest dobra sprawa, a wystarczyloby troszke ruchu kochajacy domek i wszystko byloby ok Quote
snuszak Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 ja juz nie wiem tak bardzo Mika jest kochana, tak bardzo chcialabym zeby miala domek a ona czeka i czeka, nie mam nawet pomyslow Quote
snuszak Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Mika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts