Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mikusia ślicznotka prosi o domek. Oto ona

A to śliczna parka - Mika ze swoim kl;atkowym kolegą (może synkiem) Maniusiem. Maniuś jest cudem, przypomina mini-labradorka. Kocha ludzi i jest przytulasty bardzo. Piekny psiak. Szika domu także.

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kawał roboty zrobiłyscie, dzieki! Ja byłam w srode tylko na 15 minut jak mialam cza sie wyrwac to polecialam do psiakow z woda bo piekielnie goraco, 4 butelki wody zabralam w plecak po 1.5 litra a ponad jedna wypila sama ekipa z klatki z Mika ;/ a nadal cieplo one potrzebuja wody i cienia, no a najlepiej domku dla nich tak niewiele trzeba

Posted

Ja już nie wożę wody. Na budynku z drugiej strony jest kran i wąż - nalewam z tego wężą. Umyłam część misek i nalałam wody. Ekipa Miki - nie miała ani kropli. Podobnie Roki. A Wera - jakąś zgniłkę.

Posted

to jutro tez bede szukac wody tam z drugiej strony, tylko jak sama bede to nie dam rady zabrac nikogo z tej klatki Miki na spacer bo mi pouciekaja :shake:

Posted

w ta srode nie bylam odwiedzic psiakow... mialam jak zwykle wolne ale zawozilam papiery na uczelnie i przyblakal sie do mnie popoludniu terier, ciezko sie usprawiedliwic bo towarzystwo uwielbia odwiedziny i ciezko im tego odmowic ale no zawalilam nie dalam rady :shake:

Posted

Bylismy dzisiaj. Psy miały wyszorowane miski i dobre jedzenie oraz świeżą wodę - czyli rarytas.
Mika była z Anią na spacerze.
Manius pojechał do domku.

Znalazł się właściciel bulwy i onka, czyli dobrze. A 2 szczeniaki zabraliśmy.

Posted

Mika po spacerku z Anią

Chyba nie lubi pozować - pokazała to wyraźnie

Ale później dała się jeszcze namówić. Mika jest łakoma - co widać. Na jedzonko da się namówić na wszystko

Oooo - podali jedzenie - no ciotka chodź szybciej, bo mi Mundek wszystko zje

Posted

Mikunia jest kochaną psiną. Cudo nie pies.
Niestety robi się trochę za gruba - przydałyby się regularne spacerki...
Na wczorajszym bardzo się cieszyła:)
Łakomczuch z niej straszny.
Oby i jej się wreszcie udało...

Kasiu, napisałam ci o Maniusiu na priv - nie doszło?
Napiszę jeszcze raz.

Posted

Mikusia niebawem dogoni Kaśkę z Buku, a myślałam, że Kariatyda będzie miała monopol na tuszę hihihi.
Potrzebny domek dla suni, tym bardziej, że to nie jest młoda dama - i tusza jej niestety nie pomaga.

Posted

Do Kaski jej jeszcze troszke brakuje ale fakt Mikula tyje w oczach co nie jest dobra sprawa, a wystarczyloby troszke ruchu kochajacy domek i wszystko byloby ok