Ziutka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='luka1']Puch też ale....:lol:[/quote] ale w naszym schronisku dobrze karmią :cool3: Quote
Ziutka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='luka1']Etam, one z nudów tyją :lol:[/quote] Z tym też się zgodzę :cool3: Quote
luka1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 no może ktos wreszcie zainteresuje sie ta psiną - juz może iść do domu. Quote
Ziutka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bardzo prosimy o domek dla naszej damy ;) Quote
luka1 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Kaja powinna szybko iść do domu. W schronisku nie mam teraz warunków zadbać o jej czystość Quote
Ziutka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Chyba pójdę spać - nic tu po mnie :shake: Quote
luka1 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kaja sobie dziś pospacerowała ale domek jej jest nadal potrzebny ;) Quote
nika28 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kto przygarnie księżniczkę :loveu: ??? Quote
kredka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nie można jej przekreślać.Bo to życie nauczyło ją tej agresywności :-(Jest piękna więc na pewno znalazła by dom.Moim zdaniem powinniście ją dać do adopcji...może znajdzie się ktoś kogo zauroczy?i ten ktoś podejmie wyzwanie,aby na nowo dać jej wiarę w człowieka? Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='kredka']Nie można jej przekreślać.Bo to życie nauczyło ją tej agresywności :-(Jest piękna więc na pewno znalazła by dom.Moim zdaniem powinniście ją dać do adopcji...może znajdzie się ktoś kogo zauroczy?i ten ktoś podejmie wyzwanie,aby na nowo dać jej wiarę w człowieka?[/quote] My jej nie skreślamy...Kajka cały czas szuka domu, jest jak najbardziej do adopcji, już się daje głaskać i nie boi się tak jak kiedyś...i właśnie chcemy aby ktoś ją adoptował ale nikt narazie się nie zgłosił chęcią adoptowania Kajki. Quote
luka1 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Kaja jest do adopcji. Teraz juz powinna iść do domu bo przywyknie do życia w schronisku. Quote
Ziutka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='luka1']Kaja jest do adopcji. Teraz juz powinna iść do domu bo przywyknie do życia w schronisku.[/quote] Ona jest wspaniałą sunią...i jak pójdzie do swojego domku to będzie taka sama przemiana jak z Krecikiem ;) Quote
Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Ziutka']My jej nie skreślamy...Kajka cały czas szuka domu, chcemy aby ktoś ją adoptował ale nikt narazie się nie zgłosił chęcią adoptowania Kajki.[/quote] Taka piękna...ludzie ślepi są,czy jak?:shake: Quote
danielka92 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 no niestety niektórzy tak ;) ale co możemy poradzić... tylko starać się takimi nie zostać. Quote
Sabina02 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 danielka92, ten cytat w Twojego podpisu to chyba przesada, bo moje sunie sa we mnie wpatrzone jak w aniola... ;) Quote
danielka92 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 cytat tyczy się głównie zwierząt dręczonych, zaniedbywanych przez ludzi;) Quote
lilith27 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 [quote name='Sabina02']danielka92, ten cytat w Twojego podpisu to chyba przesada, bo moje sunie sa we mnie wpatrzone jak w aniola... ;)[/QUOTE] bez obrazy ale to nazbyt chyba daleko idące cytat danielki na nam coś unaoczniać nam ludziom zwierzaki natomiast kompletnie nie potrafią wskazać desygnatu anioła z tej racji, iż nie znają tego pojęcia edit/ lucyfer to upadly anioł czworonogi potrafią odróżnić istotę anioła upadłego od anioła nie upadłego? Quote
Recommended Posts