madcat1981 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Odwiedzam, odwiedzam, trzymam kciuki, pomagam jak mogę... choć czasem pomóc trudno:-( Quote
luka1 Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 No i Kajka przywykła że jak sie pojawiam to smakołyk przynoszę i z boksu wypuszczam :lol: Quote
luka1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [IMG]http://img227.imageshack.us/img227/9729/imgxx0555xl7.jpg[/IMG] jak prosiaczek :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='luka1'] jak prosiaczek :eviltong:[/quote] Nooo ładniusi prosiaczek :loveu: Quote
madcat1981 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='luka1']No i Kajka przywykła że jak sie pojawiam to smakołyk przynoszę i z boksu wypuszczam :lol:[/quote] może to od tych smakołyków taki tłuszczyk?:cool3::loveu: Quote
asiamm Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ale ludzie wolą chudzielce od prosiaczków :roll: Quote
luka1 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 a to zależy do czego - czasami bardzo im odpowiada utuczony piesek, zwłaszcza gdy mają kłopoty z płucami :mad: Quote
Ziutka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='luka1']a to zależy do czego - czasami bardzo im odpowiada utuczony piesek, zwłaszcza gdy mają kłopoty z płucami :mad:[/quote] No goopia :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='luka1']a to zależy do czego - czasami bardzo im odpowiada utuczony piesek, zwłaszcza gdy mają kłopoty z płucami :mad:[/quote] nie zrozumialam:hmmmm::confused: ? Quote
Ziutka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='madcat1981']nie zrozumialam:hmmmm::confused: ?[/quote] Chodziło o przeróbkę psiaka na smalec jak to w Białce czynili, na chore płuca itd. Quote
Lionees Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No to "ładne"perspektywy mają tłuścioszki:crazyeye::mad:.Kajusiu,nie bój się nie damy Cie przerobić na smalec(żadnego nie damy)!!! Quote
madcat1981 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Ziutka']Chodziło o przeróbkę psiaka na smalec jak to w Białce czynili, na chore płuca itd.[/quote] Osz... nie pomyslałam:oops::roll::crazyeye: Quote
Ziutka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Renata5']Hej,co słychać u Kai?[/quote] Ciocia LU jest chyba teraz w schronisku więc pewnie nam wieczorkiem napisze ;) Quote
luka1 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 dawniej ludzie mieli lepiej - mogli liczyc na manne z nieba, teraz trzeba pracować by nie zdechnąć. Quote
Ziutka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='luka1']dawniej ludzie mieli lepiej - mogli liczyc na manne z nieba, teraz trzeba pracować by nie zdechnąć.[/quote] Święte słowa, Oj Święte... Quote
mmlasowice Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Uważacie, że sama zamknęła się w szafie?! To jest wasza wina!!! Takiej suki w szoku egzystencjalnym + poporodowym nie pozostawia się samej sobie!!! Wiedzieliście , że ktos CZEKA na mieszkanie - i nie będzie przyglądał sie ludziom medytującym nad sytułacją. Wziął SPRAWY W SWOJE RĘCE i "zatrudnił" kogo trzeba. Dla tych ludzi jest już po problemie. Co ich pies obchodzi!!! P.S. z usług jakiego WETA korzystacie , ze nie zaradził sytuacji farmakologicznie? sposobów jest wiele!!! nie popełniajcie takich błędów!!! Quote
Lionees Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='luka1']a to zależy do czego - czasami bardzo im odpowiada utuczony piesek, zwłaszcza gdy mają kłopoty z płucami :mad:[/quote] Hmm:hmmmm:...Ja mam chore płuca... Luka,czy Kaja jest nadal do adpocji?:diabloti: Dobra,dobra...Żartowałam,czasami nawiedza mnie taki czarny humor:placz: Quote
lilith27 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='mmlasowice']Uważacie, że sama zamknęła się w szafie?! To jest wasza wina!!! Takiej suki w szoku egzystencjalnym + poporodowym nie pozostawia się samej sobie!!! Wiedzieliście , że ktos CZEKA na mieszkanie - i nie będzie przyglądał sie ludziom medytującym nad sytułacją. Wziął SPRAWY W SWOJE RĘCE i "zatrudnił" kogo trzeba. Dla tych ludzi jest już po problemie. Co ich pies obchodzi!!! P.S. z usług jakiego WETA korzystacie , ze nie zaradził sytuacji farmakologicznie? sposobów jest wiele!!! nie popełniajcie takich błędów!!![/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: proszę przeczytaj ze zrozumieniem historię suczki i zwróć uwagę dokładnie na to kim sa osoby, które stworzyły ten topic o potem zastanów najlepiej (dwa razy) zanim coś napiszesz Quote
Ziutka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='luka1']moze mały spacerek?[/quote] Z miłą chęcią się dołącze :cool3: Quote
luka1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 dawno tam nie byłam nie wiem co z Kają - szczęście że Małgosia dba by sobie połaziła po wiacie Quote
luka1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 idziemy - zostałyśmy tylko ja i ty Quote
Recommended Posts