Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']a to zależy do czego - czasami bardzo im odpowiada utuczony piesek, zwłaszcza gdy mają kłopoty z płucami :mad:[/quote]
No goopia :evil_lol:

Posted

[quote name='madcat1981']nie zrozumialam:hmmmm::confused: ?[/quote]
Chodziło o przeróbkę psiaka na smalec jak to w Białce czynili, na chore płuca itd.

Posted

[quote name='luka1']dawniej ludzie mieli lepiej - mogli liczyc na manne z nieba, teraz trzeba pracować by nie zdechnąć.[/quote]
Święte słowa, Oj Święte...

Posted

Uważacie, że sama zamknęła się w szafie?! To jest wasza wina!!! Takiej suki w szoku egzystencjalnym + poporodowym nie pozostawia się samej sobie!!!
Wiedzieliście , że ktos CZEKA na mieszkanie - i nie będzie przyglądał sie ludziom medytującym nad sytułacją. Wziął SPRAWY W SWOJE RĘCE i "zatrudnił" kogo trzeba. Dla tych ludzi jest już po problemie. Co ich pies obchodzi!!!
P.S. z usług jakiego WETA korzystacie , ze nie zaradził sytuacji farmakologicznie? sposobów jest wiele!!! nie popełniajcie takich błędów!!!

Posted

[quote name='luka1']a to zależy do czego - czasami bardzo im odpowiada utuczony piesek, zwłaszcza gdy mają kłopoty z płucami :mad:[/quote]
Hmm:hmmmm:...Ja mam chore płuca...
Luka,czy Kaja jest nadal do adpocji?:diabloti:
Dobra,dobra...Żartowałam,czasami nawiedza mnie taki czarny humor:placz:

Posted

[quote name='mmlasowice']Uważacie, że sama zamknęła się w szafie?! To jest wasza wina!!! Takiej suki w szoku egzystencjalnym + poporodowym nie pozostawia się samej sobie!!!
Wiedzieliście , że ktos CZEKA na mieszkanie - i nie będzie przyglądał sie ludziom medytującym nad sytułacją. Wziął SPRAWY W SWOJE RĘCE i "zatrudnił" kogo trzeba. Dla tych ludzi jest już po problemie. Co ich pies obchodzi!!!
P.S. z usług jakiego WETA korzystacie , ze nie zaradził sytuacji farmakologicznie? sposobów jest wiele!!! nie popełniajcie takich błędów!!![/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
proszę przeczytaj ze zrozumieniem historię suczki
i zwróć uwagę dokładnie na to kim sa osoby, które stworzyły ten topic
o potem zastanów najlepiej (dwa razy) zanim coś napiszesz