Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

se hopne bo Ivanka potrzebuje wsparcia ;)

aaa zapomniałam napisać że mam już 30 zł na Ivanke- marchewa wczoraj przyniosła CD w momencie kiedy mój chop był u mnie w sklepie.... i sie rzucił jak dziki :evil_lol::evil_lol: 3 wziął od strzału - chciał 4 :mad: ale wybiłam mu z głowy :evil_lol: a resztę poszło na bazarek ...

pieniążki z bazarków amikat pójdą do mnie-poodliczam za przesyłki i resztę Ci wpłacę ok?? może byc?? ;) bo jak idą bezpośrednio do opiekuna- czyli w tym przypadku do Ciebie to ja się tracę czy już wpłacili czy wysyłać..... :niewiem:

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam 5zł od BoJa , bo nie miałam wydać reszty z bazarka na Qdłacza i Bogusia przeznaczyła resztę na Ivankę :multi::multi::multi: dziś Ci dam pieniążki

Posted

sliczna niunia :loveu: mam slabosc do dobkow od czasu Ivi :loveu: Amikat dobrze ze niunia juz pod wasza opieka mam nadzieje ze w kojcu nie zostaly jej szczeniaki bo nie doczytalam czy przebyta ciaza zostala potwierdzona przez USG :roll:

Posted

[quote name='Dobermania']Caaałe szczęście, że ją się udało stamtąd wyciągnąć.
Ale czy ona nie miała cały ten czas imienia...? Boże... :( Nawet imienia?
miała imię- Diana... na które nie reagowała bo nikt jej nie nazywał tak, nikt nie wołał... nikt nie powiedział że Diana to ONA :shake::-(

[quote name='Tengusia']sliczna niunia :loveu: mam slabosc do dobkow od czasu Ivi :loveu: Amikat dobrze ze niunia juz pod wasza opieka mam nadzieje ze w kojcu nie zostaly jej szczeniaki bo nie doczytalam czy przebyta ciaza zostala potwierdzona przez USG :roll:
jak mi amikat zadzwoniła o tej ciąży to pierwsze co wpadło mi do głowy "Boże... ONE TAM ZOSTAŁY!!" ale po przeanalizowaniu:
Dobcia nie dałaby się zabrać,
nie wpuściłaby nas do kojca- alarmowałaby
maluchy już by się rozłaziły- byłoby widać obecnośc szkrabów ...
:niewiem:

zastanawia mnie fakt dlaczego kumpel który jej doglądał nic mi nie powiedział.... wątpię żeby ukrywał... nie on.... fakt że jakiś miesiąc temu był prawie 2 tyg. na L4... może wtedy się oszczeniła... może nie wie, może dowiedział się po fakcie..... dowiem się jak wróci do Poski z wczasów- na razie brak kontaktu... choć tera to już musztarda po obiedzie :roll:

Posted

[quote name='Rybka_39']Jak by ktoś chciał zrobić bazarek, to moge troszke gratków dać na bazarek.;)
Ja coś pisać na gg 10190387, o dogo szwankuje.

odezwę się jutro na GG w razie czego , jakby Cię nie było .... bo uzgodniłyśmy że w związku z tym że Clockwork prowadzi już Bazarki ja mogę teraz przejąć Twój zeby już nie poplątać ...

[quote name='clockwork']miała imię- Diana... na które nie reagowała bo nikt jej nie nazywał tak, nikt nie wołał... nikt nie powiedział że Diana to ONA :shake::-(

jak mi amikat zadzwoniła o tej ciąży to pierwsze co wpadło mi do głowy "Boże... ONE TAM ZOSTAŁY!!" ale po przeanalizowaniu:
Dobcia nie dałaby się zabrać,
nie wpuściłaby nas do kojca- alarmowałaby
maluchy już by się rozłaziły- byłoby widać obecnośc szkrabów ...
:niewiem:

raczej wątpię żeby tam były Maluszki bo patrzałam w jamę pod budą zresztą masz fotaski widziałabyś cokolwiek ....Magda to już niezależne od nas ....chyba sie nie dowiemy co sie z nimi stało :shake:

zastanawia mnie fakt dlaczego kumpel który jej doglądał nic mi nie powiedział.... wątpię żeby ukrywał... nie on.... fakt że jakiś miesiąc temu był prawie 2 tyg. na L4... może wtedy się oszczeniła... może nie wie, może dowiedział się po fakcie..... dowiem się jak wróci do Poski z wczasów- na razie brak kontaktu... choć tera to już musztarda po obiedzie :roll:

istnieje opcja że sam będzie zdziwiony

Najważniejsze by już więcej krzywd jej nie spotkało

Posted

aaaa...

maggie coś tam coś tam dostała wczoraj ode mnie kocyk który ma dostarczyć przy okazji Ivance- starałam się go doczyścić po Qdłaczku,:roll: bo tak jak pisałam pranie nie wchodziło w rachubę ponieważ nie mam balkonu więc zanim by wyschnął w łazience to by zgnił :roll:- mam nadzieję że przyda się dobci, a potem innym psiakom ;)