clockwork Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 se hopne bo Ivanka potrzebuje wsparcia ;) aaa zapomniałam napisać że mam już 30 zł na Ivanke- marchewa wczoraj przyniosła CD w momencie kiedy mój chop był u mnie w sklepie.... i sie rzucił jak dziki :evil_lol::evil_lol: 3 wziął od strzału - chciał 4 :mad: ale wybiłam mu z głowy :evil_lol: a resztę poszło na bazarek ... pieniążki z bazarków amikat pójdą do mnie-poodliczam za przesyłki i resztę Ci wpłacę ok?? może byc?? ;) bo jak idą bezpośrednio do opiekuna- czyli w tym przypadku do Ciebie to ja się tracę czy już wpłacili czy wysyłać..... :niewiem: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja mam 5zł od BoJa , bo nie miałam wydać reszty z bazarka na Qdłacza i Bogusia przeznaczyła resztę na Ivankę :multi::multi::multi: dziś Ci dam pieniążki Quote
amikat Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dziewczyny kochane - wszystko "może być"!!!!!! W sobote zorbie nowe zdjęcia Ivanki a jutro wlepię zdjecia zrobione w niedzielę i wczoraj!!! Quote
MARCHEWA Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 To czekamy na zdjęcia Ivanki,na pewno już się zmieniła,bo szczęsliwy pies pięknieje w oczach:loveu: Quote
Rybka_39 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jak by ktoś chciał zrobić bazarek, to moge troszke gratków dać na bazarek.;) Ja coś pisać na gg 10190387, o dogo szwankuje. Quote
Dobermania Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Caaałe szczęście, że ją się udało stamtąd wyciągnąć. Ale czy ona nie miała cały ten czas imienia...? Boże... :( Nawet imienia? Quote
Tengusia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 sliczna niunia :loveu: mam slabosc do dobkow od czasu Ivi :loveu: Amikat dobrze ze niunia juz pod wasza opieka mam nadzieje ze w kojcu nie zostaly jej szczeniaki bo nie doczytalam czy przebyta ciaza zostala potwierdzona przez USG :roll: Quote
clockwork Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Dobermania']Caaałe szczęście, że ją się udało stamtąd wyciągnąć. Ale czy ona nie miała cały ten czas imienia...? Boże... :( Nawet imienia? miała imię- Diana... na które nie reagowała bo nikt jej nie nazywał tak, nikt nie wołał... nikt nie powiedział że Diana to ONA :shake::-( [quote name='Tengusia']sliczna niunia :loveu: mam slabosc do dobkow od czasu Ivi :loveu: Amikat dobrze ze niunia juz pod wasza opieka mam nadzieje ze w kojcu nie zostaly jej szczeniaki bo nie doczytalam czy przebyta ciaza zostala potwierdzona przez USG :roll: jak mi amikat zadzwoniła o tej ciąży to pierwsze co wpadło mi do głowy "Boże... ONE TAM ZOSTAŁY!!" ale po przeanalizowaniu: Dobcia nie dałaby się zabrać, nie wpuściłaby nas do kojca- alarmowałaby maluchy już by się rozłaziły- byłoby widać obecnośc szkrabów ... :niewiem: zastanawia mnie fakt dlaczego kumpel który jej doglądał nic mi nie powiedział.... wątpię żeby ukrywał... nie on.... fakt że jakiś miesiąc temu był prawie 2 tyg. na L4... może wtedy się oszczeniła... może nie wie, może dowiedział się po fakcie..... dowiem się jak wróci do Poski z wczasów- na razie brak kontaktu... choć tera to już musztarda po obiedzie :roll: Quote
Alicja Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Rybka_39']Jak by ktoś chciał zrobić bazarek, to moge troszke gratków dać na bazarek.;) Ja coś pisać na gg 10190387, o dogo szwankuje. odezwę się jutro na GG w razie czego , jakby Cię nie było .... bo uzgodniłyśmy że w związku z tym że Clockwork prowadzi już Bazarki ja mogę teraz przejąć Twój zeby już nie poplątać ... [quote name='clockwork']miała imię- Diana... na które nie reagowała bo nikt jej nie nazywał tak, nikt nie wołał... nikt nie powiedział że Diana to ONA :shake::-( jak mi amikat zadzwoniła o tej ciąży to pierwsze co wpadło mi do głowy "Boże... ONE TAM ZOSTAŁY!!" ale po przeanalizowaniu: Dobcia nie dałaby się zabrać, nie wpuściłaby nas do kojca- alarmowałaby maluchy już by się rozłaziły- byłoby widać obecnośc szkrabów ... :niewiem: raczej wątpię żeby tam były Maluszki bo patrzałam w jamę pod budą zresztą masz fotaski widziałabyś cokolwiek ....Magda to już niezależne od nas ....chyba sie nie dowiemy co sie z nimi stało :shake: zastanawia mnie fakt dlaczego kumpel który jej doglądał nic mi nie powiedział.... wątpię żeby ukrywał... nie on.... fakt że jakiś miesiąc temu był prawie 2 tyg. na L4... może wtedy się oszczeniła... może nie wie, może dowiedział się po fakcie..... dowiem się jak wróci do Poski z wczasów- na razie brak kontaktu... choć tera to już musztarda po obiedzie :roll: istnieje opcja że sam będzie zdziwiony Najważniejsze by już więcej krzywd jej nie spotkało Quote
Rybka_39 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ona jest przepiekna!:loveu: Daliście ją na Akagere?? Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Rybka_39']Wrzuciłam biedulkę na dobermanowe. daj lineczka ;) :razz: Quote
zona Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?p=86915#86915 Taka fajna dobcia, a ni ma swojego domku.:( Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 zona napisał(a):http://www.akagera.pl/forum/viewtopic.php?p=86915#86915 Taka fajna dobcia, a ni ma swojego domku.:( dobcia jest cudowna i taka ufna ...nas widziała 1szy raz w życiu i poszła ....... Quote
clockwork Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 aaaa... maggie coś tam coś tam dostała wczoraj ode mnie kocyk który ma dostarczyć przy okazji Ivance- starałam się go doczyścić po Qdłaczku,:roll: bo tak jak pisałam pranie nie wchodziło w rachubę ponieważ nie mam balkonu więc zanim by wyschnął w łazience to by zgnił :roll:- mam nadzieję że przyda się dobci, a potem innym psiakom ;) Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 wstawiłam linka do Dobci na forum4x4... Może ktoś wypatrzy? :kciuki: Quote
Alicja Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Selket napisał(a):wstawiłam linka do Dobci na forum4x4... Może ktoś wypatrzy? :kciuki: na pewno gdzieś czeka TEN:loveu: człowiek Quote
Recommended Posts