Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork']oo jak szybko kibicki sie zleciały :evil_lol::evil_lol: no so no w końcu TWA :diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='DG32']Trzeba dać ją na metamorfozy. przydałoby się jakieś zdjątko z bliska , całej Ivanki :multi::multi: Quote
bonsai_88 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Piękna Iva :).... A jak fajnie się bawi z nowym kolegom ;) Quote
jotka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Takie zakończenie dodaje sił do dalszej , wciąż mocno osamotnionej pracy. Dobrze, że Ivance się udało. Quote
amikat Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a jak ja sie cieszę?!! Nie wyobrażacie sobie! Aż sie chce żyć i pracować! Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 amikat napisał(a):a jak ja sie cieszę?!! Nie wyobrażacie sobie! Aż sie chce żyć i pracować! :Rose:................... Quote
clockwork Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 wiecie co... ręki mi opadli :flaming: widziałam sie wczoraj z tym kumplem który pracował tam gdzie była Ivanka w tym kojcu.... ten który prosił o interwencje. On już tam nie pracuje, ale ma kontakt z byłymi współpracownikami ..... i wiecie co??? ex-szef myśli o kupnie dobermana- dwóch- do pary :angryy: bo ON KOCHA ZWIERZĘTA, przecież ma konie :mad: i brakuje mu Ivanki, i kojec jakiś pusty, i wogóle... love do bólu :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :stormy-sad::bad-word::bad-word::bad-word::chainsaw::chainsaw::chainsaw::2gunfire::2gunfire::2gunfire:dla pana biznesmena :angryy: Quote
bonsai_88 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Klucuś.. powiedz, gdzie mieszka kochany pan biznesmen... odwiedzę z półautomatem :diabloti: Quote
amikat Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dajcie mi namiary telefoniczne na ta firme! Już ja go załatwię . Dobermana to on może mieć z gipsu na kominku - i każdego innego psa też! Myślę ze trzeba by go podać do sądu i jeszcze koszty leczenia Ivanki mu zasądzić dziadowi jednemu... Ręce opadają! Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='amikat']Dajcie mi namiary telefoniczne na ta firme! Już ja go załatwię . Dobermana to on może mieć z gipsu na kominku - i każdego innego psa też! Myślę ze trzeba by go podać do sądu i jeszcze koszty leczenia Ivanki mu zasądzić dziadowi jednemu... Ręce opadają! też tak sobie pomyślałam :angryy::angryy::angryy: zawsze mu można zafundować bliskie spotkania :roll:;) Quote
amikat Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wieści kolejne od niemieckiej rodziny. Cóz mogę powiedzieć......... :lol: Piszą tak: "na pocztaek kilka zdjec Ivanki na sofie, z naszym 3-letnim dobka Seven, obie rozumia sie bez słów, bardzo duzo sie razem bawia. Ivanka to bardzo posłuszna, wspaniała suczka. Poza tym chodzi na szkolenie dla psów, ktore sprawia jej ogromną radość. Przed kilkoma tygodniami przechodziła psia grypeale pieknie sie z niej wyleczyła. Ona zachowuje sie, jakby do nas nalezała od zawsze. nie wiemy jaka była kiedys i gdzie mieszkała, ale jest wspaniała, bardzo kochana, wdzieczna! z pozdrowieniami Ralph u. Gabi Pedd mit Seven u. Ivanca" Quote
clockwork Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 :loveu::loveu::loveu: IVANECZKA... :loveu::loveu::loveu: szczęściara :loveu: Quote
Recommended Posts