Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok. To czekamy na decyzję Yorija do czwartkowego wieczoru. Jeśli nie da rady to w piątek będziemy umawiać dla Mobika wizytę u weterynarza. Mąż ma jakieś działkowo - budowlane plany więc i tak prawdopodobnie w sobotę będzie niedaleko Myślenic :-)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejna wizyta u weta "zaliczona". Nie mam ściągi z lecznicy, więc powtórzę tylko to co mąż mi przez telefon powiedział. Skóra w porządku, z uszami też lepiej :bigcool: Jeśli Mobik nie będzie trzepał uszami, znaczy się jeśli mu się nie pogorszy to nie ma potrzeby jechać do weterynarza w najbliższym czasie :-) Pani weterynarz sugerowała, żeby przejść na karmę dla psów z problemami skórnymi ( chyba). Mąż wyłudził nawet jakieś próbki karm.
Tak więc proszę trzymać kciuki za Mobika, żeby z uszkami było w porządku i żeby go już nie stresować i nie męczyć tym jeżdżeniem :kciuki: :kciuki: :kciuki:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

wątek mi wyleciał z subskrybcji ale na szczęście odnalazłam :)
A co to za przeziębienie było? Mam nadzieję , że teraz jest w porządku u Mobiczka?

Posted

[quote name='_bubu_']
A co to za przeziębienie było? Mam nadzieję , że teraz jest w porządku u Mobiczka?[/QUOTE]
Nie wiem :shake: To mój mąż dzwonił do opiekunki psiaka, a od niego trudno wyciągnąć w całości przebieg rozmowy. Nie chciałabym siać paniki, ale ... przyszła mi do głowy myśl, że to "przeziębienie" może być związane z przerzutami do płuc...

Posted

Dostałam dzisiaj przemiły list od opiekunów Mobika :loveu: Bardzo mnie ucieszył. Mobik jest podobno bardzo dzielny. radzi sobie całkiem niezle ze swoimi dolegliwościami. Mam nadzieje ze niedługo uda mi się go odwiedzić. Bardzo bym chciała go zobaczyć :p

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

W sobotę udało nam się odwiedzić Mobika :loveu:
Psiak gorzej chodzi, ale chodzi. jak jest nierówno to się potyka. Pani Gosia mu pomaga. Jak były gorące dni to gorzej się czuł ale teraz jest lepiej. Poza tym Mobik wygląda ślicznie i jest taki spokojny, wyciszony..
Jednak ciągle potrzebne jest wsparcie. Muszę wysłać kolejne leki i pieniążki na jedzonko dla naszego staruszka. proszę o wsparcie..

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/1962/dsc1078.jpg[/IMG]

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/6932/dsc1075s.jpg[/IMG]

Posted

Powstał nowy dział - coś w rodzaju "już w domu ale nadal potrzebują wsparcia" - może poprosić moda o przeniesieniu wątku tam?

Ten mam na myśli:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/f1129/]Mają dom, ale potrzebuja pomocy - Dogomania Forum[/url]