Lidan Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ok. To czekamy na decyzję Yorija do czwartkowego wieczoru. Jeśli nie da rady to w piątek będziemy umawiać dla Mobika wizytę u weterynarza. Mąż ma jakieś działkowo - budowlane plany więc i tak prawdopodobnie w sobotę będzie niedaleko Myślenic :-) Quote
Lidan Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No i kto pojedzie z mobikiem do weterynarza? Quote
_bubu_ Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Yorija napisała ze niestety nie da rady, Czyli Lidan cała nadzieja w Tobie. Quote
Lidan Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 OK :thumbs: Niech TZ zrobi coś pożytecznego chociaż raz na tydzień zamist :user: Quote
Lidan Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kolejna wizyta u weta "zaliczona". Nie mam ściągi z lecznicy, więc powtórzę tylko to co mąż mi przez telefon powiedział. Skóra w porządku, z uszami też lepiej :bigcool: Jeśli Mobik nie będzie trzepał uszami, znaczy się jeśli mu się nie pogorszy to nie ma potrzeby jechać do weterynarza w najbliższym czasie :-) Pani weterynarz sugerowała, żeby przejść na karmę dla psów z problemami skórnymi ( chyba). Mąż wyłudził nawet jakieś próbki karm. Tak więc proszę trzymać kciuki za Mobika, żeby z uszkami było w porządku i żeby go już nie stresować i nie męczyć tym jeżdżeniem :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
_bubu_ Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 tak trzymać Mobik :) ciesze sie wszystko w porządku. Tylko tak dalej :p Quote
togaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mobik wciąż jest dla mnie dowodem że cuda sie zdarzają....!!!!! Quote
weszka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dzielny psiaczek :) No i ma super opiekę więc nie może być inaczej. Quote
Lidan Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wszyscy zapomnieli o Mobiku :mad: Psiak był przeziębiony ale podobno już wszystko w porządku. Quote
_bubu_ Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 wątek mi wyleciał z subskrybcji ale na szczęście odnalazłam :) A co to za przeziębienie było? Mam nadzieję , że teraz jest w porządku u Mobiczka? Quote
[email protected] Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ...kurka ktoś tu zmienił fryzurkę:p Quote
Lidan Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='_bubu_'] A co to za przeziębienie było? Mam nadzieję , że teraz jest w porządku u Mobiczka?[/QUOTE] Nie wiem :shake: To mój mąż dzwonił do opiekunki psiaka, a od niego trudno wyciągnąć w całości przebieg rozmowy. Nie chciałabym siać paniki, ale ... przyszła mi do głowy myśl, że to "przeziębienie" może być związane z przerzutami do płuc... Quote
peate Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 tfu, tfu, tfu ... Lidan wypluj te słowa i jeszcze odpukaj :razz: Quote
togaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Wiadomo cos co u 'małego"...? Złe wieści przychodza najszybciej, to może żle nie jest..? Quote
_bubu_ Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Dostałam dzisiaj przemiły list od opiekunów Mobika :loveu: Bardzo mnie ucieszył. Mobik jest podobno bardzo dzielny. radzi sobie całkiem niezle ze swoimi dolegliwościami. Mam nadzieje ze niedługo uda mi się go odwiedzić. Bardzo bym chciała go zobaczyć :p Quote
Lidan Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Bardzo się cieszę, że nic złego się nie dzieje i że psisko dobrze sobie radzi :-) Quote
BUDRYSEK Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Lidan']Bardzo się cieszę, że nic złego się nie dzieje i że psisko dobrze sobie radzi :-)[/quote] ja równiez trzymaj sie Mobiczku :loveu: Quote
weszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dzielny psiak. No i wspaniali opiekunowie mu się trafili :loveu: Quote
Kocurek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jak dobrze,ze u Mobika wszystko w porzadku:loveu: Quote
_bubu_ Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 W sobotę udało nam się odwiedzić Mobika :loveu: Psiak gorzej chodzi, ale chodzi. jak jest nierówno to się potyka. Pani Gosia mu pomaga. Jak były gorące dni to gorzej się czuł ale teraz jest lepiej. Poza tym Mobik wygląda ślicznie i jest taki spokojny, wyciszony.. Jednak ciągle potrzebne jest wsparcie. Muszę wysłać kolejne leki i pieniążki na jedzonko dla naszego staruszka. proszę o wsparcie.. [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/1962/dsc1078.jpg[/IMG] [IMG]http://img525.imageshack.us/img525/6932/dsc1075s.jpg[/IMG] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 PIękne zdjęcia ;) Bubu, dziękujemy! Mop wygląda naprawdę na szczęśliwego! Ale parę grosików by się przydało... Quote
weszka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cudny Mobiś :loveu: Postaram się sklecić jakiś bazarek. Quote
Yorija Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Powstał nowy dział - coś w rodzaju "już w domu ale nadal potrzebują wsparcia" - może poprosić moda o przeniesieniu wątku tam? Ten mam na myśli: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f1129/]Mają dom, ale potrzebuja pomocy - Dogomania Forum[/url] Quote
Recommended Posts