Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorija']Są w Waszej okolicy jakieś hotele, które by go przyjęły?[/QUOTE]
jedyny dobry hotel jest zajęty dlatego zaproponowaŁam inną lecznicę.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ta lecznica miała plus, że Mop mógł sobie w ładną pogodę spacerować do woli. W hotelu czeka go klatka.

Nie można do tego dopuścić :-([/quote]
Klatka:shake:niedobrze:placz:
Wybawieniem dla Niego jest tylko DT:(

Posted

Mop narazie może jeszcze zostać w lecznicy! Dopóki czegoś nie znajdzie się opowiedniego dla niego. Jutro zabiore z lecznicy Pokera więc zgodzili się jeszcze przetrzymać Mopa. Ale im szybciej tym lepiej... Kolejna faktura do zapłacenia za Mopa za miniony tydzień 237zł , pomózcie wsytawiać bazarki proszę!

Posted

Moze ktos ma zbędną karmę którą mógłby przkazać dla Mopa? Najchetniej je puszki - chapi itp. Nie wybrzydza. Za karmę trzeba płacić dodatkowo wiec byłaby to duża pomoc ..

Posted

będę wdzięczna za każdy grosz! żeby uregulować część rachunków popożyczałam już w sumie 500zł od znajomych, nie mam już od kogo pożyczać, a kolejne rachunki to zapłacenia :( prosze pomóżcie..

Posted

[quote name='zachary']Bubu, i mnie podaj na pw swoje konto,chyba,że powtórzyć na fundację jak poprzednio.Napisz jak Tobie wygodniej.[/quote]

dziekuję! :multi: