Hund Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Yorija']Są w Waszej okolicy jakieś hotele, które by go przyjęły?[/QUOTE] jedyny dobry hotel jest zajęty dlatego zaproponowaŁam inną lecznicę. Quote
weszka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dla Mopka hotel to chyba odpada bo nie wiem czy jakikolwiek jest w stanie zapewnić opiekę jakiej wymaga... Hund a masz jakieś inne sprawdzone miejsce? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ta lecznica miała plus, że Mop mógł sobie w ładną pogodę spacerować do woli. W hotelu czeka go klatka. Nie można do tego dopuścić :-( Quote
Edi100 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ta lecznica miała plus, że Mop mógł sobie w ładną pogodę spacerować do woli. W hotelu czeka go klatka. Nie można do tego dopuścić :-([/quote] Klatka:shake:niedobrze:placz: Wybawieniem dla Niego jest tylko DT:( Quote
basia bonnie Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Tymczas, albo stały byłby zbawieniem dla Mopa! Quote
_bubu_ Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Mop narazie może jeszcze zostać w lecznicy! Dopóki czegoś nie znajdzie się opowiedniego dla niego. Jutro zabiore z lecznicy Pokera więc zgodzili się jeszcze przetrzymać Mopa. Ale im szybciej tym lepiej... Kolejna faktura do zapłacenia za Mopa za miniony tydzień 237zł , pomózcie wsytawiać bazarki proszę! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Uf, jak dobrze, że może tam zostać. Dziś go zastałam jak spał sobie w promieniach słońca. Tak mu tam dobrze... Oby domek wypalił! Quote
_bubu_ Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Moze ktos ma zbędną karmę którą mógłby przkazać dla Mopa? Najchetniej je puszki - chapi itp. Nie wybrzydza. Za karmę trzeba płacić dodatkowo wiec byłaby to duża pomoc .. Quote
_bubu_ Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 będę wdzięczna za każdy grosz! żeby uregulować część rachunków popożyczałam już w sumie 500zł od znajomych, nie mam już od kogo pożyczać, a kolejne rachunki to zapłacenia :( prosze pomóżcie.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 _bubu_, Szarikowa ma jakąś karmę z tej zbiórki u siebie w szkole, ale to raczej nie jest chapi tylko jakaś tania karma. Zanieść Mopowi? Quote
madzia828 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bubu podaj prosze swój numer konta na Pw wpłace troche kasy na Mopka;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [CENTER][B]Nowy bazarek z VW Garbusowymi gadżetami, m.in. dla Mopa! [/B][CENTER][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113818[/URL] [B]Zapraszam!!![/B] [/CENTER] [/CENTER] Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bazarek min.na Mopcia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113735[/URL] Zapraszamy!!!!!!!!!!!!! Quote
_bubu_ Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='madzia828']Bubu podaj prosze swój numer konta na Pw wpłace troche kasy na Mopka;)[/quote] dziekuję!!!! :loveu: juz wysyłam! Quote
zachary Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bubu, i mnie podaj na pw swoje konto,chyba,że powtórzyć na fundację jak poprzednio.Napisz jak Tobie wygodniej. Quote
_bubu_ Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='zachary']Bubu, i mnie podaj na pw swoje konto,chyba,że powtórzyć na fundację jak poprzednio.Napisz jak Tobie wygodniej.[/quote] dziekuję! :multi: Quote
zachary Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Bubu,przelałam właśnie 100 zł na Mopka/bezpośrednio/. Quote
_bubu_ Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 super! ogromnie dziekuję! tzn Mop dziękuje!!!!!! to wielka pomoc. I to kolejny raz! :multi: Quote
Recommended Posts