Jump to content
Dogomania

Reks (schr.Radom)-uratowany i co dalej? - Doczekał się wpaniałego domku!

Recommended Posts

Posted

Reks, piękny czarny, z dłuższym włosem pies, średniej wielkości, trafił do schroniska ok.1,5 roku temu. Pamiętamy, jak siedział w boksie przyklejony do drugiego psa, który też nie radził sobie z atakami innych. Obydwa w panicznym strachu...Reksia z ranami Dorka zabrała do innego boksu, do tej pory nie możemy sobie wybaczyć, że nie zabrałyśmy jego towarzysza niedoli, jak się potem okazało - został zagryziony. Reks jest ze starszymi dwiema suczkami, wcześniej był z nimi Gabryś (znalazł już dom). To pies bardzo płochliwy, kiedy sprzątałam im boks, kręcił się w pobliżu, żeby szybko wejść. Reksio utknął w schronisku, ma małe szanse na adopcję, gdyż chowa się i tak jest cały czas. Pomóżmy mu znaleźć prawdziwy dom, ludzi cierpliwych, którzy pomogą mu wyjść z tej traumy. To piękny, młody pies, który nie zna normalnego życia. Makuu wklei zdjęcia.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, ale są na tymczasie... nadal szukają DS... wątek podrzucę jak foty już będą
wyłudzam zdjęcia i na razie gucio (żeby nie napisać inaczej) z tego...

Posted

Ciotki radomskie!
Ale on śliczny!:loveu: Trzymam kciuki za domek dla niego!
Dobrze,że go pokazałyście-dla mnie piękny,mam słabość do takich-dlatego mam mojego Krystianka /w avatarku!/:lol: Mój większy!

Posted

Jest piękny, tylko sierść wymaga kąpieli, wyczesania. Wyczeszę go chociaż. Dzięki Makuu za zdjęcia, teraz uderzam o allegro.Psiak jest słodki, wierzcie mi, ale taki niestety płochliwy jak Gabryś czy Pegi.

Posted

Poprosiłam wujka Gallegro o allegro dla Reksia. Musimy cierpliwie zaczekać. On musi znaleźć super domek, jest kochany, łagodny misiek.

Posted

Wczoraj wypuściłam Reksia, grubas się zrobił z niego, boi się i szybko wraca do boksu, ma 2 kobitki. Reks musi być w domu z ogrodem, jest bardzo bojącym się psem, nie wyobrażam go sobie w jakimś ruchu wielkomiejskim, na smyczy... mogą być poważne problemy.

Posted

Chyba nie potrafię odczytywać tych aukcji, wyczytałam, że zakończona 16 maja. Brak ofert kupna. Dlaczego nikt nie chce tego psiaka? Przecież jest piękny.:-(