red Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Reks, piękny czarny, z dłuższym włosem pies, średniej wielkości, trafił do schroniska ok.1,5 roku temu. Pamiętamy, jak siedział w boksie przyklejony do drugiego psa, który też nie radził sobie z atakami innych. Obydwa w panicznym strachu...Reksia z ranami Dorka zabrała do innego boksu, do tej pory nie możemy sobie wybaczyć, że nie zabrałyśmy jego towarzysza niedoli, jak się potem okazało - został zagryziony. Reks jest ze starszymi dwiema suczkami, wcześniej był z nimi Gabryś (znalazł już dom). To pies bardzo płochliwy, kiedy sprzątałam im boks, kręcił się w pobliżu, żeby szybko wejść. Reksio utknął w schronisku, ma małe szanse na adopcję, gdyż chowa się i tak jest cały czas. Pomóżmy mu znaleźć prawdziwy dom, ludzi cierpliwych, którzy pomogą mu wyjść z tej traumy. To piękny, młody pies, który nie zna normalnego życia. Makuu wklei zdjęcia. Quote
red Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Z niecierpliwością czekam na fotki, bo nie możemy dać ogłoszeń. Makuu, proszę .....:bigcry: Quote
Makuuu Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nie plakać, nie plakać Reksio i moja Kate... tylko Mag :* brakuje a kto piecha głaszcze, kto? :cool3: baner w sobotę Quote
Makuuu Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jak Makuuu obiecuje, to Makuuu zrobi :D... tylko czasem z opóźnieniem bo szkoła, domek, piechy i takie tam Quote
malagos Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Makuu, sorki za off, ale co z tymi 2 ratlerkami, którym na gwałt szukałaś domu? Znalazły? Quote
Makuuu Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nie, ale są na tymczasie... nadal szukają DS... wątek podrzucę jak foty już będą wyłudzam zdjęcia i na razie gucio (żeby nie napisać inaczej) z tego... Quote
epe Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ciotki radomskie! Ale on śliczny!:loveu: Trzymam kciuki za domek dla niego! Dobrze,że go pokazałyście-dla mnie piękny,mam słabość do takich-dlatego mam mojego Krystianka /w avatarku!/:lol: Mój większy! Quote
red Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Jest piękny, tylko sierść wymaga kąpieli, wyczesania. Wyczeszę go chociaż. Dzięki Makuu za zdjęcia, teraz uderzam o allegro.Psiak jest słodki, wierzcie mi, ale taki niestety płochliwy jak Gabryś czy Pegi. Quote
red Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Poprosiłam wujka Gallegro o allegro dla Reksia. Musimy cierpliwie zaczekać. On musi znaleźć super domek, jest kochany, łagodny misiek. Quote
red Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Reks bez ogłoszeń nie znajdzie domku.....:placz: Quote
gallegro Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Allegro Reksia, więcej fotek jutro. http://www.allegro.pl/item362149905_cudny_lagodny_kudlacz_szuka_kochajacego_serca.html Quote
red Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Dzięki za allegro, może dojrzy ktoś to cudo..... Quote
red Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Wczoraj wypuściłam Reksia, grubas się zrobił z niego, boi się i szybko wraca do boksu, ma 2 kobitki. Reks musi być w domu z ogrodem, jest bardzo bojącym się psem, nie wyobrażam go sobie w jakimś ruchu wielkomiejskim, na smyczy... mogą być poważne problemy. Quote
red Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Reks czeka na domek,,,,, najlepiej z podwórkiem......:placz: Quote
red Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Chyba wygasła aukcja Reksia... Gallegro, czy możesz ją ponowić? Quote
gallegro Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 red napisał(a):Chyba wygasła aukcja Reksia (...) Chyba jednak nie... Aby nie być gołosłownym: http://www.allegro.pl/item366449089_cudny_lagodny_kudlacz_szuka_kochajacego_serca.html Quote
red Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Chyba nie potrafię odczytywać tych aukcji, wyczytałam, że zakończona 16 maja. Brak ofert kupna. Dlaczego nikt nie chce tego psiaka? Przecież jest piękny.:-( Quote
Recommended Posts