gallegro Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 red napisał(a):Chyba nie potrafię odczytywać tych aukcji, wyczytałam, że zakończona 16 maja. Brak ofert kupna. (...) Echhh, te ciotki... Poprzednia aukcja zakończyła się i owszem... Kolejna aukcja, którą wystawiłem, jest zupełnie nową, do której jest inny link. Aby sprawdzić, jakie psiaki są aktualnie wystawione, należy wejść na jakąkolwiek moją aukcję i kliknąć opcję "Pokaż inne przedmioty Sprzedającego". Quote
red Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Taki cudny kochany psiak i nadal bez domku:placz: Quote
red Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Mam nadzieję, że w końcu ktoś go wypatrzy. Ten pies tak by chciał kogoś obdarzyć uczuciem...:-( Quote
red Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Podnoszę zapomnianego, miśka wspaniałego, bojącego się świata...... REKSIA:-( Quote
red Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Ani jednego telefonu, chyba trzeba inne ogłoszenia. Ten pies jest już za długo w schronisku, w ogóle boi się wychodzić z boksu, na spacer na chwilę i zaraz wraca, jakie to życie?................... Quote
red Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Podnoszę...... Reksia...............to bida nie nadajaca się do schroniska.:-( Quote
red Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Ten pies nawet nie chce wyjść z boksu przy otwartych drzwiach, boi się wszystkiego poza...... Reks potrzebuje domku z ogródkiem i kochanego człowieka:shake: Quote
red Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Reks nadal szuka domu... wyjątkowego, bo to pies bojący się wszystkiego. Nikt nie zagląda do tego biednego psiaka...:placz: Quote
gallegro Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam nadzieję, że w końcu ktoś go zabierze do siebie... Quote
red Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Gallegro, czy Reks ma jeszcze allegro, jeśli tak - może wkleić to zdjęcie z boksu, gdzie siedzi i nie wychodzi, może to kogoś wzruszy...:-( Ten wąski zasr... boks to cały jego świat. Quote
gallegro Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='red']Gallegro, czy Reks ma jeszcze allegro, jeśli tak - może wkleić to zdjęcie z boksu, gdzie siedzi i nie wychodzi, może to kogoś wzruszy...:-( Ten wąski zasr... boks to cały jego świat. Allegro ma od dłuższego czasu, a teraz dodałem fotkę, którą sugerowałaś: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=393805227 Quote
gallegro Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Może i dla Reksia zaświeci w końcu słoneczko... Cierpliwości psiaczku... Quote
red Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Trzymam kciuki, ten pies leży mi bardzo na sercu....Reksio jest takim kochanym psiakiem. Oby się udało... Quote
gallegro Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 red napisał(a):(...)Oby się udało... No i się udało ;) Czekamy na szczegóły... Quote
red Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 O TAAAAAAAAAAAAAAAK, UDAŁO SIĘ, REKS MA WRESZCIE DOMEK I TO WSPANIAŁY!!!!!!!!!!!!!!!! Tomku, Ty to masz dobrą rękę, dzięki za pomoc. Wspaniali młodzi ludzie, mieszkają w domu 600 m2 z rodzicami, k. Częstochowy, plac 2 ha ogrodzony, bardzo kochali poprzedniego psiaka, który odszedł tydzień temu, Reksio jest do niego podobny choć tamten był trochę mniejszy. Przyjechali sami do schroniska,Reksio od razu ich zachwycił, merdał ogonem, jakby wyczuł, że to dla niego szansa. Bał się wejść do samochodu, ale nie było tak źle. Jego przyszła pani usiadła koło niego, przytuliła i już ok. Wczoraj wykąpałyśmy psinkę w schronisku, jest taki kudłacz, że 3 butelki szamponu pochłonął, wyczesać już nie bardzo się pozwolił, zostawiłyśmy tę czynność w spadku już właścicielom. Mamy obiecane zdjęcia na adres mailowy. Myślę, że warto było czekać. Ogromnie się cieszymy :multi::multi::multi::multi::multi:, bo ten pies nie mógł iść do przypadkowych ludzi. Czekamy z niecierpliwością na wieści od nowych opiekunów. Quote
red Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Otrzymałam wieści z podróży, że Reks jest bardzo grzeczny, nie nabrudził w samochodzie, a nawet próbował nieśmiało wsunąć się na kolana pani (choć trochę za wielki). Jutro świeże wiadomości. Quote
red Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Reks spokojnie przespał noc, a dziś rano szalał niesamowicie i nawet....... zaszczekał - ku zdziwieniu wszystkich. Kudłaczek zadziwił nas bardzo! Zaprzyjaźnił się z kotkami, z jednym nawet spał. Został dziś w części wyczesany, a naprawdę jest tego futra do wyrzucenia baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo. Bawił się z malutkim yorkiem, który przyszedł w gości. Jednym słowem Reks jest szczęśliwy, kiedyś zobaczymy to na zdjęciach. Quote
gallegro Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cieszymy się bardzo... i czekamy na fotki z nowego domku ;) Quote
nika28 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 SSSUPER!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
red Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Rozmawiałam dziś z panią Reksia, wszystko jest ok, Reks szaleje, kopie dołki, chyba nadrabia.. daje upust całej nagromadzonej energii. Pod koniec tygodnia może będą zdjęcia....:shake: Po kolejnej kąpieli i czesanku. Quote
red Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Reksio się kłania....... psiaczek ma się dobrze, ale....... podobno potrafi przechodzić przez ogrodzenie po czym siada przed furtką, żeby go wpuścić. Co za pomysły.....a może bierze przykład z kotów, które z nim mieszkają. Myślę, że potrzebuje drugiego pieska. Quote
red Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Reksiu, nikt cię nie podziwia....... Quote
Recommended Posts