florida_blue Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 jak miło że Misiaczka ma jeszcze jedną wielbicielkę :) Quote
florida_blue Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 wilczyca napisał(a):a może by spróbować zrobić (brzydki wyraz) jej allegro ? tylko że ja nie umię :oops:. ciocia już zrobiła niufkowi :loveu: niufkowi bo mała oddycha tak troszke jakby jej coś przeszkadzało w nosku - tzn słychac jak oddycha jesli jest przytulona. To w połączeniu z puszystą sierścią na łepetynie, załamanymi uszkami i grubymi łapkami daje najśliczniejszego sczeniora :loveu::loveu::loveu: http://www.allegro.pl/item356227885_sliczna_sunia_szczeniaczek_do_adopcji_2_5_mies.html Quote
wilczyca Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Folen napisał(a):Jaki niedźwiadek uroczy..ja to taki cichy obserwator, bo tylko czytałam co się dzieje, bez pisania... a może ty coś wymyślisz ? Quote
Magda 007 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Potrzebny odpowiedzialny,łagodny ale STANOWCZY i KONSEKWENTNY domek dla Miśki. Quote
florida_blue Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 no tak - ciocia florida to by rozpusciła takie małe :oops: Quote
Folen Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Gdyby nie 6 psów, w tym jeden wymagający szczególnej opieki, to bym się zastanawiała nad tą misią..a tak... Ogłoszenia mała ma? Quote
florida_blue Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 az dziwne ze nie ma zainteresowanych malutką ... chociaz w sumie było zainteresowanie - pan pytał czy kurierem ją przyslemy :] Quote
oti Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tak poleconym i do skrzynki ją wsadzić ! Nie no ciekawa wizja tak prawde mówiąc :P Quote
wilczyca Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 witaj maleńka Misiu, co u ciebie słychać śliczności.Nikt cię nie odwiedza, nie pyta o ciebie :shake:, a ty jesteś taka kochana, może jakieś nowe zdjęcia by tu zamieścić?? Quote
florida_blue Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 nie, ale jak tylko ją ciocia dorwie to wycałuje i obfoci ;) Quote
wilczyca Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 co u misiuni słychać, kochane futerko czy nikt cię nie widzi?? czy niechce widzieć i nie zabiera do domku :shake:.Florida ode mnie też wycałuj i "wytłamsiaj" ;) Quote
Magda 007 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Miśka co u ciebie?Ciotka pyta gdzie może o domek ale jakoś bez efektu.. Quote
florida_blue Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 nadal, nadal ... sa chętni panstwo, ale nie odbierają jej ... tzn nie zgłaszają się po odbiór... Quote
wilczyca Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 florida_blue napisał(a):nadal, nadal ... sa chętni panstwo, ale nie odbierają jej ... tzn nie zgłaszają się po odbiór... nie rozumię tego, jak można chcieć, czy też być chętnym a ociągać się z wzięciem :niewiem: (a może nie są jeszcze w pełni zdecydowani) Quote
Recommended Posts