Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
ile lat ma ten DONek??

DONek miał białe zębiska. Nie widziałam siwych włosków przy szczęce. To młody psiak. Ja mu daję max 4 lata, ale mogę go o 1-2 postarzyć.

Boksia zachowuje się jak szczeniak. Ciężko powiedzieć ile ma lat. Na pewno ponad roczek. Miała już młode. Jest bardzo energiczna i przyjacielska. Została złapana. Nie wiem dokładnie gdzie. Jest strasznie chuda. Ponoć gdy trafiła do schroniska, to wyglądała jeszcze gorzej. Nie sposób nie pokochać tego psa od pierwszej chwili.

Posted

[quote name='kuba123']moja dzisiejsza wizyta
BAZYL- bardzo w typie bernardyna
źle znosi pobyt w schronie przejawia agresję(początkowo), " class="ipsImage" alt=""> po czym ucieka do budy i buczy

to nasz Bazyliszek

Posted

zulugula napisał(a):

Belnardyn spory i wśiekał się na mnie. Jednak dla pracownika schroniska łagodny jak baranek. Kładł się przed jego stopami, merdał ogonkiem i prosił o pieszcoty. Łasił się przy nim do krat jak kociak.

i jeszcze to

Posted

AdaK napisał(a):
kurczę... To ja mam pytanko ogłaszać czy nie? I pisać o tej agresji?

Najrozsądniej byłoby zabrać go np. do hoteliku lub do jakiejś fundacji. Schronisko może go stresować. Czuje się zagrożony i może się zachowywać inaczej niż zwykle. Z tego co się zorientowałam, to Bazyli, nie zawsze pokazuje zębiska. Czasami siedzi smutny w budzie. Być może w innych okolicznościach byłby łagodny i przyjacielski...

Posted

sunieczka po prostu Boska :loveu: rozsyłam wiadomość o ślicznocie. Po pełnej kosmetyce będzie przepiękna , a wiadomo w jakim jest wieku ???? jaki ma charakterek ???? dlaczego trafiła do schronu ????

Posted

zulugula napisał(a):
Boksia jest cudowna. Dawno nie widziałam takiej radości u schroniskowego psa. Oby nie zmarnowała jej w tej klatce. Sunia zachowuje się jak szczeniak. Ale to typowe zachowanie dla tej rasy. Nie wiem ile ma lat. Jest młoda i ma już wyciągniete sutki. Miała młode. Nie jest wysterylizowana. Jestem pewna, że sunia ma duże szanse na super domek. Fajny psiak do domu z dziećmi.

zulugula mogę ją ogłaszać. Tylko podaj najlepiej kontakt na siebie. No i fotki... :roll: