j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kurde, powiedzcież, co jest nie tak z Kiką? to jest po prostu NIEMOŻLIWE i zupełnie NIEPRAWDOPODOBNE, że nikt nie wziął takiego psiaka. nie mieści mi się to w głowie i nigdy nie zmieści i zaraz trafi mnie po prostu szlag Quote
Rybka_39 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kikusię o 1 wyróżniłam....utrzyma sie przynajmniej na 1 stronie....dałam taki niespotykany tytuł..może przyciągnie czyjeś oko:-( Ja czasem mam dość...jak robie te ogłoszenia i nikt się nie odzywa- ale będę robić do skutku....bo jestem uparta:roll: Quote
Tigraa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [B]Napiszcie w pigułce najważniejsze wiadomości o niej i jakiś kontakt telefoniczny i wyślijcie na pw do gallegro. Zrobimy jej ładne Allegro, Tomek ma w tym duże doświadczenie i bardzo dobrą rękę do adopcji. Już wielu takim bidkom znalazł domki. To czekamy.[/B] Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dacie radę coś napisać? ja wiem tylko, że Kika jest malutka, w średnim wieku, wysterylizowana i że nie wiedzieć czemu siedzi w schronisku w Sochaczewie dziękujemy bardzo za chęć pomocy, mi już osobiście ręce opadają Quote
luka1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 a co mozna o takim schroniskowym psie powiedzieć? Spokojna mila psina, doskonale reagująca na inne psy i koty. Dlaczego w schronisku? bo takie starsze nie mają wiekszej szansy na adopcje. Nawet 80 letnia kobieta chce szczeniaka aby "go sobie wychować". Na co - pytam, na astronautę, bo sama tez niedługo do nieba poleci. Nie, nie umie być grzeczna gdy głupota ludzka przerasta ich wymiary, i zastanawiam sie jak tacy do tego wieku dozyli. Dzis w schronisku było zamiesznie. Jedne psy odchodziły inne przeprowadzałysmy do "lepszych" boksów, a jeszcze inne dostapiły łaski i mogły sobie pobiegać. Może dlatego oberwało sie Kikuni od wsół lokatora. Ranaka malisieńka ale krwi sporo. Kika tym sie nie przejęła za to Zyta - owszem :lol: [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4229/dscnxx1804yk4.jpg[/IMG] [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1705/dscnxx1802oq5.jpg[/IMG] dostała po uchu ale za to miała okazję pobiegać sobie po placu. Quote
madcat1981 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ojej ale wygladało na zdjęciu nieciekawie:crazyeye: Mała, musisz szybko znaleźć domek bo uszka szkoda! Quote
luka1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/2653/dscn1xx811rg2.jpg[/IMG] troche na smyczy [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4491/dscnxx1813et6.jpg[/IMG] ale sobie pobiegała. Quote
Tigraa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dziewczyny niech któraś z Was wysle na pw do gallegro następujące info -ile sunia ma lat? -czy jest sterylizowana? -jak dogaduje sie z psami? -od kiedy jest w schronisku? -czy umie chodzić na smyczy? -czy jest zdrowa? -na kogo podać kontakt w ogłoszeniach? -napiszcie też na których stronach są zdjęcia, żeby nie szukać. Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Ania-tygrysiczka']Dziewczyny niech któraś z Was wysle na pw do gallegro następujące info -ile sunia ma lat? -od kiedy jest w schronisku? -czy umie chodzić na smyczy? .[/quote] ja już pisałam, odnosnie wszystkich pytan poza cytowanymi wyzej, gdyby ktos uzupelnil byloby super Quote
luka1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 w schronisku jest od 01.09.2005 dziś z nią byłam na syczy na spacerku i ok, chodzi ile lat? sporo ale kto to wie. i z oczkami zaczyna sie robić żle Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 oj Kika :placz: a ja myślałam, że to od kwietnia tego roku :placz: ponad 3 lata, tragedia Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 3 lata bez swojego człowieka:-(...bez swojego domu....matko:placz: Wysłałyście to PW? Quote
Tigraa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Gallegro już powiadomiony. Allegro będzie dla sunieczki. Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Teraz tylko trzeba mieć nadzieje...:roll: Quote
luka1 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 przed chwila rozmawiałam z pania, która ma przyjechać do schroniska i być może adoptuje KIKĘ Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='luka1']przed chwila rozmawiałam z pania, która ma przyjechać do schroniska i być może adoptuje KIKĘ[/quote] Luka a kiedy Pani ma przyjechać ? Może w takim razie niech Tomek się wstrzyma z allegro dla Kiki ? :roll: Quote
luka1 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 No oczywiście - nie narazie nie robi allegro ( zresztą jedne allegro cały czas trzymam) . Pani jest z Żyrardowa więc moze nawet dzis przyjechac bo pytała do której czynne schronisko. Pytała czy mogę psa do niej dowieżć ale odmówiłam - nie jest tak daleko a w wozeniu mamy doswiadczenie raczej nie bardzo miłe- Poza Doska oczywiscie :lol: Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='luka1'] a w wozeniu mamy doswiadczenie raczej nie bardzo miłe[/quote] Dokładnie...więc niech Pani sama przyjedzie jeśli jej zależy ;) Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 O matko to ja zaciskam kciuki!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Luka jakby sie udało to wal:multi: Może to będzie dla niej szansa:loveu: Quote
Recommended Posts