Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde, powiedzcież, co jest nie tak z Kiką?

to jest po prostu NIEMOŻLIWE i zupełnie NIEPRAWDOPODOBNE, że nikt nie wziął takiego psiaka. nie mieści mi się to w głowie i nigdy nie zmieści i zaraz trafi mnie po prostu szlag

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikusię o 1 wyróżniłam....utrzyma sie przynajmniej na 1 stronie....dałam taki niespotykany tytuł..może przyciągnie czyjeś oko:-(
Ja czasem mam dość...jak robie te ogłoszenia i nikt się nie odzywa- ale będę robić do skutku....bo jestem uparta:roll:

Posted

[B]Napiszcie w pigułce najważniejsze wiadomości o niej i jakiś kontakt telefoniczny i wyślijcie na pw do gallegro. Zrobimy jej ładne Allegro, Tomek ma w tym duże doświadczenie i bardzo dobrą rękę do adopcji. Już wielu takim bidkom znalazł domki. To czekamy.[/B]

Posted

dacie radę coś napisać? ja wiem tylko, że Kika jest malutka, w średnim wieku, wysterylizowana i że nie wiedzieć czemu siedzi w schronisku w Sochaczewie

dziękujemy bardzo za chęć pomocy, mi już osobiście ręce opadają

Posted

a co mozna o takim schroniskowym psie powiedzieć? Spokojna mila psina, doskonale reagująca na inne psy i koty. Dlaczego w schronisku? bo takie starsze nie mają wiekszej szansy na adopcje. Nawet 80 letnia kobieta chce szczeniaka aby "go sobie wychować". Na co - pytam, na astronautę, bo sama tez niedługo do nieba poleci. Nie, nie umie być grzeczna gdy głupota ludzka przerasta ich wymiary, i zastanawiam sie jak tacy do tego wieku dozyli.
Dzis w schronisku było zamiesznie. Jedne psy odchodziły inne przeprowadzałysmy do "lepszych" boksów, a jeszcze inne dostapiły łaski i mogły sobie pobiegać. Może dlatego oberwało sie Kikuni od wsół lokatora. Ranaka malisieńka ale krwi sporo. Kika tym sie nie przejęła za to Zyta - owszem :lol:

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4229/dscnxx1804yk4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1705/dscnxx1802oq5.jpg[/IMG]

dostała po uchu ale za to miała okazję pobiegać sobie po placu.

Posted

[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/2653/dscn1xx811rg2.jpg[/IMG]

troche na smyczy

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4491/dscnxx1813et6.jpg[/IMG]

ale sobie pobiegała.

Posted

Dziewczyny niech któraś z Was wysle na pw do gallegro następujące info

-ile sunia ma lat?

-czy jest sterylizowana?

-jak dogaduje sie z psami?

-od kiedy jest w schronisku?

-czy umie chodzić na smyczy?

-czy jest zdrowa?

-na kogo podać kontakt w ogłoszeniach?

-napiszcie też na których stronach są zdjęcia, żeby nie szukać.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Dziewczyny niech któraś z Was wysle na pw do gallegro następujące info

-ile sunia ma lat?

-od kiedy jest w schronisku?

-czy umie chodzić na smyczy?

.[/quote]

ja już pisałam, odnosnie wszystkich pytan poza cytowanymi wyzej, gdyby ktos uzupelnil byloby super

Posted

w schronisku jest od 01.09.2005
dziś z nią byłam na syczy na spacerku i ok, chodzi
ile lat? sporo ale kto to wie. i z oczkami zaczyna sie robić żle

Posted

[quote name='luka1']przed chwila rozmawiałam z pania, która ma przyjechać do schroniska i być może adoptuje KIKĘ[/quote]
Luka a kiedy Pani ma przyjechać ?
Może w takim razie niech Tomek się wstrzyma z allegro dla Kiki ? :roll:

Posted

No oczywiście - nie narazie nie robi allegro ( zresztą jedne allegro cały czas trzymam) . Pani jest z Żyrardowa więc moze nawet dzis przyjechac bo pytała do której czynne schronisko. Pytała czy mogę psa do niej dowieżć ale odmówiłam - nie jest tak daleko a w wozeniu mamy doswiadczenie raczej nie bardzo miłe- Poza Doska oczywiscie :lol:

Posted

[quote name='luka1'] a w wozeniu mamy doswiadczenie raczej nie bardzo miłe[/quote]
Dokładnie...więc niech Pani sama przyjedzie jeśli jej zależy ;)