DogMaster Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Talcott']No to zapraszamy:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Już biegnę a potem lulu idę :eviltong: Quote
scarlet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: zapomniałam o popołudniowym ciachu :placz: czemu nikt nie przypomniał:mad::mad::mad: Azorek psinko ode mnie dla ciebie :tort::tort::tort::tort: i żadna ciotka nie dostanie :) A później spacerek :painting: Quote
EVA2406 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kacperku, chodź na obiadek ślicznoto :loveu: Quote
scarlet Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 to spacerek po podwieczorku :painting: Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='scarlet']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: zapomniałam o popołudniowym ciachu :placz: czemu nikt nie przypomniał:mad::mad::mad: Azorek psinko ode mnie dla ciebie :tort::tort::tort::tort: i żadna ciotka nie dostanie :) A później spacerek :painting:[/quote] Co przypominać sklerotyczce - i po co? KACPEREK - nie Azorek!!! Ciotuchno:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [COLOR=Blue]Pierwszy dzień w szkole masakra nie podoba mi się tam... To na uspokojenie nerwów spacerek z Kacperkiem:loveu: [/COLOR] Quote
t_kasiek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a co to za szkola ze ci sie tak nie podoba ;) No i oczywiscie - spacerek z Kacperkiem !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
EVA2406 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Pierwszy dzień w szkole masakra nie podoba mi się tam...[/COLOR] [COLOR=blue]To na uspokojenie nerwów spacerek z Kacperkiem:loveu:[/COLOR] [/quote] Jak jeszcze nie śpisz to chodź i razem z Kacperkiem pogadamy o Twoim szkolnym problemie. Nie martw się, znajdziemy rozwiązanie ;) Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bidactwo z syndromem szkolnym:calus: Nie martw się!!!:loveu: Kacpereczku pociesz Ciotkę!!! Quote
agata51 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Pocieszyłeś? No to na spacerek zabieram. Quote
t_kasiek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 czemu Kacpeek jeszcze nie byl na porannym spacerku ????? Quote
scarlet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ale tu cisza :/ Kacperek psinko chodź z ciotką na spacerek Quote
scarlet Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [SIZE=3][FONT=Calibri]Sorki, że zaśmiecam wątek, ale jak zwykle potrzebna pilna pomoc. Apeluję przede wszystkim do osób z województwa Lubelskiego. Dziewczyna przygarnęła sunię wraz z młodymi. 2 z nich udało się już znaleźć domy. Zostało 5 suczek. Ona zupełnie nie radzi sobie z taką ilością psów i jeżeli pomoc nie nadejdzie szybko zmuszona będzie oddać je do schronu!!!! Jutro z samego rańca biorę się za ogłoszenia. [B]PILNIE SZUKAMY DT LUB DS DLA MALUCHÓW SĄ PIĘKNE I NIE ZASŁUGUJĄ NA SCHRON – POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Link do wątku:[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116358[/SIZE][/FONT] Quote
DogMaster Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 No to Kacperku wieczorny spacerek:loveu: Quote
Lionees Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja nie mogę, Kacper na pierwszą stronę!!!!!!!! Quote
Recommended Posts