Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie na emeryturę tylko zająć się wyłącznie swoimi Piesami.
Tak się zastanawiam kiedy moje wykryją że trzeba pożreć Laptop - bo Pańcia tam siedzi przy nim:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no kiedyś przyjedziesz a tu kable poprzegryzane, na klawiature nasikane i zrobione wszystko co w ich psiej mocy, zebyś za żadne skarby już go nie włączyła. Oczywiście, ponieważ dobrze znasz psy odczytasz również ukrytą groźbę : Z KOLEJNYM ZROBIMY TO SAMO!!!

Posted

Tego się właśnie obawiam:cool3::cool3::cool3:

Majcia jak się obraża - bo nie wzieeeeeeęła:placz: - to idzie do łazienki - obraca kosz w perzynę wywala wszystko i sika na środek.:diabloti::diabloti::diabloti:

Teo trenuje na tapicerce drzwi - jutro wymiana - tapicerki Hurrrra!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

A moja sforka wiekowa - Majcia ma 15 lat - a ile wigoru!!!!:diabloti::diabloti::diabloti:
Kacperek to przy moich smarkul - po papierosy by biegał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja mam sunie - niestety nie mieszka ze mną tylko u mamy (siostra powiedziała, że ona jest jej i nie odda za żadne skarby) :( i ma 8 lat, ale zachowuje się jak szczeniak a jaki łakomczuch :)