Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 i ze mna tez kawka i psie ciacho :loveu: Quote
DogMaster Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A ja z nim na spacerek wole iść :loveu: Przecież ruch to zdrowie :eviltong: Quote
Talcott Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Starsi jegomoście to cenią sobie relaks - wiem bom ciotka starojamnicza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='DogMaster']A ja z nim na spacerek wole iść :loveu: Przecież ruch to zdrowie :eviltong:[/quote] Ruch to jedno, a zdrowie drugie - zwłaszcza w pewnym wieku. Nie ma to jak kawka, papieros(y), oczywiście na czczo. Zamiast ciasteczek mogą być lody, jedno i drugie równie zdrowe. No i teraz można dopiero wyjść z pieskiem na spacerek. Quote
scarlet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 cześć kacperek to co:morning::tort::painting: (oczywiście w takij kolejnosci jak na rysunku) :cool3: Quote
DogMaster Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='agata51']Ruch to jedno, a zdrowie drugie - zwłaszcza w pewnym wieku. Nie ma to jak kawka, papieros(y), oczywiście na czczo. Zamiast ciasteczek mogą być lody, jedno i drugie równie zdrowe. No i teraz można dopiero wyjść z pieskiem na spacerek.[/quote] A ja tam wole spacerki na świeżym powietrzu nic pic kawę by mi ciśnienie skakało :eviltong: a truć się papierosami :shake: a co do słodyczy lub lodów to nie mogę zbytnio jeść kłopoty z dziąsłami mam :diabloti: Dlatego wolę spacerki :eviltong: Quote
Talcott Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='scarlet']o taaaaak i kafa :morning:[/quote] A dla mnie?? Ciacho dla Kacperka mam:loveu: Quote
Talcott Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie to nie, :mad: idziemy sobie Kacperku:loveu: Quote
DogMaster Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Talcott']Nie to nie, :mad: idziemy sobie Kacperku:loveu:[/quote] Mogę iść z wami :loveu: Quote
DogMaster Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No to pierwszy spacerek dzisiaj z Kacperkiem będzie :eviltong: Quote
Talcott Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Dzięki to pijemy Kacperku a Tobie psie ciacho! Quote
Recommended Posts