Małgoś Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zaproszenie na [B]ZAWODY AGILITY[/B] Zapraszamy na zawody agility, które odbęda się [B]10 maja 2008 w Warszawie[/B]. [U][B]Sędzia:[/B][/U] Janusz Słoniewicz [U][B]Czas trwania zawodów: [/B][/U]od 12:00 do zmroku. [U][B]Przebiegi:[/B][/U] A0, A1, A2, A3, J0, Jumping Open. Jeśli wystarczy nam czasu możliwe są dodatkowe przebiegi. [U][B]Opłata startowa:[/B][/U] 50 zł. Opłatę proszę wnosić na konto: ZKwP Oddział w Warszawie, ul.Lubelska 5/7, 03-802 Warszawa. Nr konta: 74 1050 1025 1000 0023 0027 0143 [B]Nie ma możliwości wniesienia opłaty na miejscu, prosimy o wcześniejsze wpłaty na konto i przyniesienie ze sobą dowodu wpłaty. [/B] [U][B]Ważne informacje:[/B][/U] W zawodach mogą wziąć udział psy z rodowodem i bez. Właściciel oraz przewodnik psa muszą być członkami ZKwP i mieć opłaconą składkę za 2008r. Każdy pies musi posiadać książeczkę startową agility. [U][B]Zgłoszenie:[/B][/U] Zgłoszenia wg. poniższego wzoru proszę wysyłać [U]do końca kwietnia[/U] na adres [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0066cc][email protected],[/COLOR][/EMAIL] w treści wpisując 'zawody agility': 1. Imię psa 2. Rasa 3. Nr rodowodu 4. Nr rej. 5. Nr tatuażu 6. Data urodzenia 7. Płeć 8. Właściciel psa 9. Przewodnik 10. Adres 11. Mail lub ew. telefon kontaktowy 12. Klasa: LA0, LA1, LA2, LA3, MA0, MA1, MA2, MA3, SA0, SA1, SA2, SA3 Quote
Małgoś Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Formularz do zgłoszeń zaraz będzie, w tej chwili coś mi się z nim wiesza. Na razie można zgłaszać mailem. Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czy jak się zgłosze moge troche później wpłacic kase czy mam odrazu przy zgłoszeniu bo u mnie bidno narazie :placz: Quote
Flaire Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Małgoś']Zaproszenie na [B]ZAWODY AGILITY[/B] Zapraszamy na zawody agility, które odbęda się [B]10 maja 2008 w Warszawie[/B].[/quote]A czy możesz napisać, gdzie w Warszawie? ;) Quote
LALUNA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 W kalendarzu mam 10 maja zawody w Warszawie sedzia Beata Ryl. Czy to są te same tylko zmiana sędziego? :razz: Quote
Mokka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='LALUNA']W kalendarzu mam 10 maja zawody w Warszawie sedzia Beata Ryl. Czy to są te same tylko zmiana sędziego? :razz:[/quote] Z pewnością te same. Quote
LALUNA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Mokka']Z pewnością te same.[/quote] To zmieniam sędziego. Quote
Ludek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Małgoś'] [U][B]Przebiegi:[/B][/U] A0, A1, A2, A3, J0, Jumping Open. [/quote] Czy to oznacza, że nie ma agility open? Quote
Sajko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 I jeśli nie ma agility open, w jaki sposób będzie liczona klasyfikacja końcowa? Quote
myriad Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie mowie, ze tu tak bedzie (bo nie wiem), ale spotkalam sie z zawodami w Czechach, gdzie robi sie trzy osobne klasyfikacje A1+J, A2+J, A3+J. Ale pewnie Gosia nam zaraz odpowie. Tez mnie ciekawi gdzie w Warszawie to bedzie :-) Quote
Mokka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Sajko']I jeśli nie ma agility open, w jaki sposób będzie liczona klasyfikacja końcowa?[/quote] Może nie będzie. Pamiętam takie różne zawody, gdzie łącznej klasyfikacji nie było. Osobno agility (tu - egzaminy), osobno jumping i tyla. Quote
Małgoś Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Agility open będzie jeśli starczy nam czasu. Ponieważ nastąpiła zmiana sędziego, a nowy sędzia może dopiero od 12:00 to ilość przebiegów jest jaka jest. Nie jest to Puchar Polski ani eliminacje do MŚ więc mam nadzieję że nam wybaczycie. Opłacić można nawet dzień przed. Na zawodach przy przyjęciu musicie mi po prostu pokazać dowód wpłaty. Quote
LALUNA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Małgoś']Agility open będzie jeśli starczy nam czasu. Ponieważ nastąpiła zmiana sędziego, a nowy sędzia może dopiero od 12:00 to ilość przebiegów jest jaka jest. Nie jest to Puchar Polski ani eliminacje do MŚ więc mam nadzieję że nam wybaczycie. Opłacić można nawet dzień przed. Na zawodach przy przyjęciu musicie mi po prostu pokazać dowód wpłaty.[/quote] To skoro zawody zminimalizowały się do dwóch biegów to chyba i opłata startowa powinna to uwzględnić. Quote
prittstick08 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 czy wiecie moze w jakim dokladnie miejscu beda zawody? Chciałabym przyjsc jako widz z psem. Quote
sic! Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='LALUNA']To skoro zawody zminimalizowały się do dwóch biegów to chyba i opłata startowa powinna to uwzględnić.[/quote] LALUNA z ust mi to wyjęlaś :) I kiedy zostanie miejsce zawodów podane??Bo termin zgłoszeń mija jutro a wciąż nie wiadomo gdzie się odbędą?? Quote
Ludek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Niestety na mojego maila odnośnie miejsca również nie dostałam odpowiedzi, a m.in. od możliwości dojazdu zależy czy sie zgłoszę czy nie. Quote
Flaire Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Ludek']Niestety na mojego maila odnośnie miejsca również nie dostałam odpowiedzi, a m.in. od możliwości dojazdu zależy czy sie zgłoszę czy nie.[/quote]Moje zgłoszenie też zależy od tego, gdzie to będzie, a jak już będę wiedzieć, to jeszcze muszę przedyskutować z moim ojcem, który wtedy tu będzie, a teraz jest oddalony o kilka stref czasowych... Więc obawiam się, że nawet jeśli miejsce okaże się dogodne i zostanie ogłoszone bardzo niedługo, to i tak nie zdążę się zgłosić... :( Quote
Flaire Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Flaire']Moje zgłoszenie też zależy od tego, gdzie to będzie[/quote]Przekalkulowałam to sobie i jednak chyba raczej nie zgłoszę bez względu na to, gdzie to będzie, więc proszę się nie przejmować moimi pytaniami o lokalizację. [SIZE=1]:( Sorry, chciałabym pobiegać, ale po prostu mi sie nie kalkuluje: w Bydgoszczy będzie 6 przebiegów z doświadczonym angielskim sędzią za 60 zł, a w Warszawie - dwa przebiegi z początkującym (w agility) polskim sędzią za 50 zł. :( [/SIZE] Quote
yassue Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Flaire']w Bydgoszczy będzie 6 przebiegów z doświadczonym angielskim sędzią za 60 zł, a w Warszawie - dwa przebiegi z początkującym (w agility) polskim sędzią za 50 zł. :([/QUOTE] co prawda to prawda :question: Quote
NNL-BC Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Szkoda ze tyle waznych pytan pozostaje bez odpowiedzi...:roll: To ja dodam jeszcze jedno: Czy jest gdzies lista zgloszonych psow??? I powtorze poprzednie: Gdzie w Wwie maja sie te zawody odbyc? Co z oplata startowa? 50zl za 2 przebiegi to dosc duzo :roll: A sedzia z Polski wiec koszty chyba mniejsze niz np w Bydgoszczy...:roll: Pozdrawiam Ewa Quote
pom-pon Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 poszło! tylko co ze szczegółami????? -gdzie? -co? -jak? :mad: Quote
2Monika2 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 kolejny ziom z Częstochowy zgłoszony :) masakra, w trakcie matur, ale jestem pokopana :shake: jak co to zwalę na Blulową... :evil_lol: Quote
Recommended Posts