Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybka_39']A masz jakies onfo o nim?
To jest na 100% pies?:evil_lol:
Nie wszczyna bójek?:cool3:[/quote]

na pewno chłopak i spokojny jak cielątko wszystkie psy z nim w boksie są o połowe albo 1/3 mniejsze, nie zaczepia...jakby go nie było...również do człowieka taki troche obojętny, nie przybiega, nie łasi się ale i też nie jakiś spłoszony raczej zdystansowany,zrezygnowany... smutny

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybka_39']No to wrzuciłam go na zbiorowe:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10536839#post10536839[/URL]
A może by tak osobny wątek mu założyć?;)[/quote]

super by było....

Posted

Murzynek, mikrus ale dość masywny może ważyć 9-10kg
[IMG]http://images30.fotosik.pl/252/7545fbafea71d607med.jpg[/IMG]

[FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=indigo][B]BŁAGAM O ZAŁOŻENIE WĄTKA I OPIEKĘ WIRUALNĄ NAD MURZYNKIEM....JUŻ ZESTARZAŁ SIĘ W SCHRONISKU...NIE CZEKAJMY AŻ UMRZE....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

słodziuteńki, chociaż nie najśliczniejszy, pinczerowaty mikrusek, naprawde mały waży góra 5-6 kg

[IMG]http://images33.fotosik.pl/327/aec8462c58395f16.jpg[/IMG]

NAPRAWDE SZPETNIE WYCHODZI NA ZDIĘCIACH ALE STRASZNIE MIŁY PSIAK...BŁAGAM O ZAŁOŻENIE WĄTKA I PILOTOWANIE OGŁOSZEŃ MALUCHA NIE CZEKAJMY AZ MU WPISZĄ "L" W PAPIERY....

Posted

[quote name='Talcott']No co Ty Ciocia bredzisz! Śliczny jest!!!![/quote]on ma takie chińczykowate spojrzenie, pasowałoby do niego jakieś typowo chińskie imię....

Posted

[quote name='kikou']może Cicie Wet o założenie porządnego wątku Parówce, bo Ona bedzie o niej wiedziała najwięcej...[/quote]
Cioteczko,jak pisałam kilka postów wstecz,założę Parówce osobny wątek.Ale na razie to ja o niej KOMPLETNIE nic nie wiem,oprócz tego,że jest gruuuuuubaśna,ma ok.10lat i że właśnie ratujemy ją przed uśpieniem...Nawet pisałam,że mam już obietnicę niezastąpionej Cioteczki Isadora7 odnośnie pomocy w ogłoszeniach,ale potrzebuję więcej informacji i zdjęć...Potem będę mieć robione przeze mnie,ale na razie...Potrzebuję historię suńki,jak i kiedy trafiła do schronu,czy jest wysterylizowana,jak się doszczekuje z kotami,dziećmi...
No i nie wiem-czy zakładać jej wątek już teraz,czy dopiero,jak już będzie u mnie...

Posted

[quote name='Wet-siostra']Cioteczko,jak pisałam kilka postów wstecz,założę Parówce osobny wątek.Ale na razie to ja o niej KOMPLETNIE nic nie wiem,oprócz tego,że jest gruuuuuubaśna,ma ok.10lat i że właśnie ratujemy ją przed uśpieniem...[/quote]

w tej chwili my też nie wiemy dużo więcej.....

potem jak ją poznasz to stopniowo opowiesz coś wiecej..... chyba bedziesz musiała jej ukrócić stały dostęp do jedzenia, bo musi schudnąć , to w niczym jej nie pomoże dopóki bedzie taka otyła tylko zacznie chorować na serce....

to będzie wątek o psim odchudzaniu chyba.....

Posted

Słuchajcie sprawa wygląda tak, ze jutro Ecci wiezie Gumisia do Opola, no i chce zabrac też Parówkę. Problem jest taki, że A) nie wie czy sobie poradzi sama z dwoma psami; B)Gumiś jedzie do Rzeszowa, Parówka do Przemyśla, C) pojechałabym z nią ale .... brak funduszy.... :oops: Macie pomysł jak to zorganizowac?

Posted

[quote name='kikou']w tej chwili my też nie wiemy dużo więcej.....

potem jak ją poznasz to stopniowo opowiesz coś wiecej..... chyba bedziesz musiała jej ukrócić stały dostęp do jedzenia, bo musi schudnąć , to w niczym jej nie pomoże dopóki bedzie taka otyła tylko zacznie chorować na serce....

to będzie wątek o psim odchudzaniu chyba.....[/quote]

Moze powinnyśmy Ciotce Wet- Siostrze adidaski kupić? Jak mnie mój Wet op... ze Jamnisia za gruba - po operacji miała mało ruchu - to wychodziłysmy z domu o 9 a wracałysmy o 16 - Pańcia też "wyosiała" Hi Hi:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Słuchajcie sprawa wygląda tak, ze jutro Ecci wiezie Gumisia do Opola, no i chce zabrac też Parówkę. Problem jest taki, że A) nie wie czy sobie poradzi sama z dwoma psami; B)Gumiś jedzie do Rzeszowa, Parówka do Przemyśla, C) pojechałabym z nią ale .... brak funduszy.... :oops: Macie pomysł jak to zorganizowac?[/quote]

A ile by to kosztowało???:crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Słuchajcie sprawa wygląda tak, ze jutro Ecci wiezie Gumisia do Opola, no i chce zabrac też Parówkę. Problem jest taki, że A) nie wie czy sobie poradzi sama z dwoma psami; B)Gumiś jedzie do Rzeszowa, Parówka do Przemyśla, C) pojechałabym z nią ale .... brak funduszy.... :oops: Macie pomysł jak to zorganizowac?[/quote]

hmn....ja ostatnio jechałam sama z 4 sztukami....chyba dałoby się z dwoma gdyby jeden był w kontenerku?

Posted

Już widzę to odchudzanie...:oops: Wszystkie psy u mnie przybierają na wadze...:cool1:Mimo,że wcale nie mam super-rewelacyjnej karmy...:p
Ale jak zobaczyłam Parówkę pomyślałam,że może mieć cukrzycę...
Tyle,że pewnie tego nie sprawdzę,bo z kasą to u mnie cienizna...:oops:

Posted

[quote name='kikou']hmn....ja ostatnio jechałam sama z 4 sztukami....chyba dałoby się z dwoma gdyby jeden był w kontenerku?[/quote]
Ale Ecci jedzie pociagiem... gdyby to było w aucie to nie byłoby sprawy. Niestety Talcott, ja nie mam zniżki, i bilet do Przemysla to 56 zł w jedna stronę- dla mnie to duzo.... :oops:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ale Ecci jedzie pociagiem... gdyby to było w aucie to nie byłoby sprawy. Niestety Talcott, ja nie mam zniżki, i bilet do Przemysla to 56 zł w jedna stronę- dla mnie to duzo.... :oops:[/quote]

A kiedy miałybyście jechać - zorientuj się telef. bo z powrotnym jest taniej!!!!