kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Rybka_39']A masz jakies onfo o nim? To jest na 100% pies?:evil_lol: Nie wszczyna bójek?:cool3:[/quote] na pewno chłopak i spokojny jak cielątko wszystkie psy z nim w boksie są o połowe albo 1/3 mniejsze, nie zaczepia...jakby go nie było...również do człowieka taki troche obojętny, nie przybiega, nie łasi się ale i też nie jakiś spłoszony raczej zdystansowany,zrezygnowany... smutny Quote
Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No to konto mi na priva - troszkę wpłacę -:lol: Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No to wrzuciłam go na zbiorowe: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10536839#post10536839[/url] A może by tak osobny wątek mu założyć?;) Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Rybka_39']No to wrzuciłam go na zbiorowe: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10536839#post10536839[/URL] A może by tak osobny wątek mu założyć?;)[/quote] super by było.... Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Murzynek, mikrus ale dość masywny może ważyć 9-10kg [IMG]http://images30.fotosik.pl/252/7545fbafea71d607med.jpg[/IMG] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=indigo][B]BŁAGAM O ZAŁOŻENIE WĄTKA I OPIEKĘ WIRUALNĄ NAD MURZYNKIEM....JUŻ ZESTARZAŁ SIĘ W SCHRONISKU...NIE CZEKAJMY AŻ UMRZE....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Spanielek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10536922#post10536922[/url] Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Spójrzcie w te piękne oczy! [img]http://img254.imageshack.us/img254/3954/dscf2468qu3.jpg[/img] Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 słodziuteńki, chociaż nie najśliczniejszy, pinczerowaty mikrusek, naprawde mały waży góra 5-6 kg [IMG]http://images33.fotosik.pl/327/aec8462c58395f16.jpg[/IMG] NAPRAWDE SZPETNIE WYCHODZI NA ZDIĘCIACH ALE STRASZNIE MIŁY PSIAK...BŁAGAM O ZAŁOŻENIE WĄTKA I PILOTOWANIE OGŁOSZEŃ MALUCHA NIE CZEKAJMY AZ MU WPISZĄ "L" W PAPIERY.... Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10536998#post10536998[/url] Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Talcott']No co Ty Ciocia bredzisz! Śliczny jest!!!![/quote]on ma takie chińczykowate spojrzenie, pasowałoby do niego jakieś typowo chińskie imię.... Quote
Wet-siostra Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kikou']może Cicie Wet o założenie porządnego wątku Parówce, bo Ona bedzie o niej wiedziała najwięcej...[/quote] Cioteczko,jak pisałam kilka postów wstecz,założę Parówce osobny wątek.Ale na razie to ja o niej KOMPLETNIE nic nie wiem,oprócz tego,że jest gruuuuuubaśna,ma ok.10lat i że właśnie ratujemy ją przed uśpieniem...Nawet pisałam,że mam już obietnicę niezastąpionej Cioteczki Isadora7 odnośnie pomocy w ogłoszeniach,ale potrzebuję więcej informacji i zdjęć...Potem będę mieć robione przeze mnie,ale na razie...Potrzebuję historię suńki,jak i kiedy trafiła do schronu,czy jest wysterylizowana,jak się doszczekuje z kotami,dziećmi... No i nie wiem-czy zakładać jej wątek już teraz,czy dopiero,jak już będzie u mnie... Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Czin:evil_lol: Ja się z Wami żegnam po podnoscie mi tam wateczki!'Jutro sie biore za ogloszenia! Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Wet-siostra']Cioteczko,jak pisałam kilka postów wstecz,założę Parówce osobny wątek.Ale na razie to ja o niej KOMPLETNIE nic nie wiem,oprócz tego,że jest gruuuuuubaśna,ma ok.10lat i że właśnie ratujemy ją przed uśpieniem...[/quote] w tej chwili my też nie wiemy dużo więcej..... potem jak ją poznasz to stopniowo opowiesz coś wiecej..... chyba bedziesz musiała jej ukrócić stały dostęp do jedzenia, bo musi schudnąć , to w niczym jej nie pomoże dopóki bedzie taka otyła tylko zacznie chorować na serce.... to będzie wątek o psim odchudzaniu chyba..... Quote
ulvhedinn Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Słuchajcie sprawa wygląda tak, ze jutro Ecci wiezie Gumisia do Opola, no i chce zabrac też Parówkę. Problem jest taki, że A) nie wie czy sobie poradzi sama z dwoma psami; B)Gumiś jedzie do Rzeszowa, Parówka do Przemyśla, C) pojechałabym z nią ale .... brak funduszy.... :oops: Macie pomysł jak to zorganizowac? Quote
Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kikou']w tej chwili my też nie wiemy dużo więcej..... potem jak ją poznasz to stopniowo opowiesz coś wiecej..... chyba bedziesz musiała jej ukrócić stały dostęp do jedzenia, bo musi schudnąć , to w niczym jej nie pomoże dopóki bedzie taka otyła tylko zacznie chorować na serce.... to będzie wątek o psim odchudzaniu chyba.....[/quote] Moze powinnyśmy Ciotce Wet- Siostrze adidaski kupić? Jak mnie mój Wet op... ze Jamnisia za gruba - po operacji miała mało ruchu - to wychodziłysmy z domu o 9 a wracałysmy o 16 - Pańcia też "wyosiała" Hi Hi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ulvhedinn']Słuchajcie sprawa wygląda tak, ze jutro Ecci wiezie Gumisia do Opola, no i chce zabrac też Parówkę. Problem jest taki, że A) nie wie czy sobie poradzi sama z dwoma psami; B)Gumiś jedzie do Rzeszowa, Parówka do Przemyśla, C) pojechałabym z nią ale .... brak funduszy.... :oops: Macie pomysł jak to zorganizowac?[/quote] A ile by to kosztowało???:crazyeye::crazyeye: Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ulvhedinn']Słuchajcie sprawa wygląda tak, ze jutro Ecci wiezie Gumisia do Opola, no i chce zabrac też Parówkę. Problem jest taki, że A) nie wie czy sobie poradzi sama z dwoma psami; B)Gumiś jedzie do Rzeszowa, Parówka do Przemyśla, C) pojechałabym z nią ale .... brak funduszy.... :oops: Macie pomysł jak to zorganizowac?[/quote] hmn....ja ostatnio jechałam sama z 4 sztukami....chyba dałoby się z dwoma gdyby jeden był w kontenerku? Quote
Wet-siostra Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Już widzę to odchudzanie...:oops: Wszystkie psy u mnie przybierają na wadze...:cool1:Mimo,że wcale nie mam super-rewelacyjnej karmy...:p Ale jak zobaczyłam Parówkę pomyślałam,że może mieć cukrzycę... Tyle,że pewnie tego nie sprawdzę,bo z kasą to u mnie cienizna...:oops: Quote
Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No to adidaski Cioteczko i .....:diabloti: Działa na obydwie!!! Sprawdziłam osobiście!!!! Quote
ulvhedinn Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kikou']hmn....ja ostatnio jechałam sama z 4 sztukami....chyba dałoby się z dwoma gdyby jeden był w kontenerku?[/quote] Ale Ecci jedzie pociagiem... gdyby to było w aucie to nie byłoby sprawy. Niestety Talcott, ja nie mam zniżki, i bilet do Przemysla to 56 zł w jedna stronę- dla mnie to duzo.... :oops: Quote
Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ulvhedinn']Ale Ecci jedzie pociagiem... gdyby to było w aucie to nie byłoby sprawy. Niestety Talcott, ja nie mam zniżki, i bilet do Przemysla to 56 zł w jedna stronę- dla mnie to duzo.... :oops:[/quote] A kiedy miałybyście jechać - zorientuj się telef. bo z powrotnym jest taniej!!!! Quote
Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ulvhedinn']Jutro bardzo rano i zaraz z powrotem ;)[/quote] To sprawdź na cito cenę z powrotnym!!! inf. kolejowa nr 9436 Quote
Recommended Posts