Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][I]czarnego 10latka z siwym pyszczkiem 834/08 nie ma juz w schronisku!!!![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
POINFORMOWANO MNIE TELEFONICZNIE; ZE 30MAJA ODEBRALI GO WLASCICIELE!!!

[SIZE=4][COLOR=red][B]PROSZE O UAKTUALNIENIE PIERWSZEJ STRONY [/B][/COLOR][/SIZE] bo oglaszamy psy ktore juz albo nie zyja albo .....[/quote]

Jeśli to Prawda to:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:zasnę dzisiaj!!!

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz najważniejsze żeby ustalić numer - trzeba by też ustalić zRadiem Wrocław i Radiem Aplauz - czy było zainteresowanie Psiakiem - jam nie z Wrocławia - nie mogłam słuchać!!!!

Posted

[U]Zoja[/U] była zagrożona, bo atakowała inne suczki i to dośc poważnie. Zostala zabrana ze schronu i jest bezpieczna.

[U]Mix amstaffa i laba[/U]- nie wiem, że została adoptowana. Ale widocznie to prawda, skoro dostałaś [B]Goska[/B] maila.

[U]6-cio msczny labuś[/U] czeka aż się dodzwonię do swojego doktora. Dzisiaj byłam u niego w gabinecie, żeby się umówić na klinikach- niestety, jak to on zwykle operował, a po tej operacji mial następną:roll: Jutro zajęty od 9 i chcialam być na 8, ale nie dam rady, bo chcę[B] SAURONA[/B] zawieźć do schronu na oględziny:roll: No mówię Wam, że tragedia z tym wszystkim! Przestaję pomalu to ogarniać:shake:

Posted

[quote name='Talcott']Kopereczku - a co z tą Jamniczą biedą siwą??? Może ktoś wie cosik?????[/quote]

Też czekam na informację - Kopereczku przynieś wieści - tylko dobre

Posted

[quote name='Talcott']Kopereczku - a co z tą Jamniczą biedą siwą??? Może ktoś wie cosik?????[/quote]
Słuchajcie dzisiaj pojechałam do schronu z SAURONEM na zastrzyk, z małą tymczasowiczką też na zastrzyk i zostawiłam głowę w domu.:roll:

Nie sprawdziłam izolatki:shake: Dowiem się w tym tyg. o jamniczka/czkę. Zresztą z labusiem muszę jechać też, więc będzie okazja.

[B]A teraz możecie mnie zabić![/B]

Posted

Koper, ale zdj to bys mogla wstawic :diabloti:

stara on-eczka pojechala do domu, zrobilam zdjecie w tramwaju zaraz po wyjsciu ze schronu(z tylu niejaki Karmellito), ale zapomnialam cyknac z nowa wlascicielka :lol::lol:

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/2668/dscf2421pu3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='teapot']A jak Sauron (labek), już coś wiadomo?[/quote]
[B]Sauron [/B]to nie labek- SAURONEK to ten z poniższego linka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110034[/URL]

A moja tymczasowiczka to [B]BUBŚ[/B] z poniższego linka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112994[/URL]

[B]Aguś[/B]- zdjęcia[B] jamniorka[/B] już wstawiłam PRZECIEŻ!:mad:

Posted

To ja chyba dziś powinnam się przestać odzywać, bo wszystko plączę... :placz:
A Sauronek - cudne psisko!

Co do wyznań miłosnych...mhmm... Obiekt uczucia godny pozazdroszczenia! :cool3:

Posted

Czy myślicie, że dalibyśmy radę nazbierać na płatny DT dla niego? Ja już nie wezmę, od przyszłego miesiąca bym się mogła dokładać 50zł, bo w tym wydałam ponad 1200 zł na sterylki i Lilka i nie dam rady.