Koperek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Poker napisał(a):K O P E R E K ,kiedy klatkę zabierzesz :angryy:,bo jeszcze chwila i będzie moja przez zasiedzenie :evil_lol: albo Cię do zupy wsypię :eviltong: No dobra- poddaję się:roll:- termin niedzielny odpowiada?? Jak się wybiorę na spacerek wrocławskich dogomaniaków to i się po klatkę kopsnę ;) Quote
Poker Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 emirek napisał(a):Poker-dziękuję za propozycję,ale my całą rodzinką jedziemy. A może dasz jakieś namiary na jakiś dobrze zaopatrzony sklep zoo-jutro2. maja,więc chyba sklepy w galeriach handlowych będą czynne? A w którym hotelu będziecie mieszkać? to podam te najbliższe galerie i super- hiper -markety .Co chcecie kupić? Quote
Poker Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Może być niedzielny termin.Podam naumer pv.Zadzwoń przed przyjazdem:evil_lol: Quote
emirek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 hotel companile na jagiełły. A galerie to obojętnie gdzie-mamy nawigację,więc trafimy. Chcemy kupić dla psiunki legowisko, miski, obrożę, smycz jakieś przysmaki na powitanie i masę innych rzeczy. Oj, z psem to gorzej niż z dzieckiem;). Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 No tak- bo dziecko kiedyś dorasta, a pies nigdy! :evil_lol: Quote
Poker Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Tak czułam,że w tym hotelu. Najbliżej będziecie miec do Tesco na ul.Długiej,dosłownie 500 m,obok jest OBI.W Tesco jest osobny sklep zoologiczny przy wejściu na sam.W przeciwnym kierunku jest Galeria Dominikańska na pl.Dominikańskim, a po drodze jest dobry sklep w pięknej ,starej Hali Targowej przy ul.Piaskowej, na I piętrze. podaję numer tel. do mnie jak by co :evil_lol: na pv. Quote
Poker Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Miałam okazję poznać nowych państwa suni,własnie już są w drodze do domku i sunia jedzie po nowe życie :multi::multi: Powąchały się z Bellą i musze przyznać,że sunia jest spokojna w przeciwieństwie do histeryczki Belli. A Pokerowi - staruszkowi tak sie spodobała,że poczuł miętę do niej :evil_lol:, na szczęcie dzieci z tego spoktkania nie będzie :eviltong: Quote
Koperek Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 O fotkach chyba nie muszę przypominać??? :mad: Quote
emirek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 My już w domku, sunia zwiedza, w podróży to był anioł nie pies-prawie całą drogę przespała.Fotki postaram się wkleić,ale troszkę później-jak mój 5-letni urwis pójdzie spać. Quote
Koperek Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 emirek- normalnie KOCHAM CIĘ! :D:D:D A sunia cudo nie pies!- zobaczysz, jaką będziesz mieć z małej pociechę!:loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ale jeździcie ekspresem :crazyeye: to dobrze,że mała anioł,bo Bella źle znosi jazdę. A jak będzie miała na imię? Quote
emirek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Imię jeszcze nie wybrane. A z suni to najbardziej cieczy się Emir-mój yorczek. Nie odstępuje jej na krok i daje całusy. Quote
Poker Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 to świetnie,że mała od razu znalazła przyjaciela :evil_lol: Quote
emirek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Tu moje cudo podczas spacerku http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php?dCode=8eb1cd6f6fb81945ac0e3f7fc13967 Drzemka w altance http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php?dCode=0a13a0416a328232a767e6219949a9 Quote
Koperek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Perełka kochana!!!:loveu::loveu::loveu: Miała takiego pecha, a teraz takie szczęście! Niesamowicie dziękuję Ci emirek za podarowanie jej normalnego, psiego życia- jakoś do tej pory widocznie nie zasłużyła na takie :-( NIECH CI SIĘ SZCZĘŚCI PIĘKNOTO!:multi: Quote
Poker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jak te łobuzy szybko wiedzą do czego służą fotele :eviltong: A brzusio ma taki sam różowy jak Bella ,geny z jednego rodu :evil_lol: Quote
emirek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 tak, zwykłe psie posłanie nie wchodzi w grę-tylko kolanka, fotele, sofy i łóżka. Poza tym opis z początku tego wątka mocno nieaktualny. Dziś już było ganianie za frisbee, polowanie na kota i ustawianie do pionu Yorka. Quote
emirek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a, i w obozie pluszaków mojego syna trup słał się gęsto:evil_lol: Quote
Koperek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 emirek napisał(a):a, i w obozie pluszaków mojego syna trup słał się gęsto:evil_lol: No tak- jak pies odżywa to inni umierają :evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mój mąż powiedział,że pani prezes siedzi na właściwym fotelu oczekując interesantów :evil_lol: Quote
Recommended Posts