Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
K O P E R E K ,kiedy klatkę zabierzesz :angryy:,bo jeszcze chwila i będzie moja przez zasiedzenie :evil_lol: albo Cię do zupy wsypię :eviltong:

No dobra- poddaję się:roll:- termin niedzielny odpowiada?? Jak się wybiorę na spacerek wrocławskich dogomaniaków to i się po klatkę kopsnę ;)

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emirek napisał(a):
Poker-dziękuję za propozycję,ale my całą rodzinką jedziemy. A może dasz jakieś namiary na jakiś dobrze zaopatrzony sklep zoo-jutro2. maja,więc chyba sklepy w galeriach handlowych będą czynne?

A w którym hotelu będziecie mieszkać? to podam te najbliższe galerie i super- hiper -markety .Co chcecie kupić?

Posted

hotel companile na jagiełły. A galerie to obojętnie gdzie-mamy nawigację,więc trafimy. Chcemy kupić dla psiunki legowisko, miski, obrożę, smycz jakieś przysmaki na powitanie i masę innych rzeczy. Oj, z psem to gorzej niż z dzieckiem;).

Posted

Tak czułam,że w tym hotelu.
Najbliżej będziecie miec do Tesco na ul.Długiej,dosłownie 500 m,obok jest OBI.W Tesco jest osobny sklep zoologiczny przy wejściu na sam.W przeciwnym kierunku jest Galeria Dominikańska na pl.Dominikańskim, a po drodze jest dobry sklep w pięknej ,starej Hali Targowej przy ul.Piaskowej, na I piętrze.
podaję numer tel. do mnie jak by co :evil_lol: na pv.

Posted

Miałam okazję poznać nowych państwa suni,własnie już są w drodze do domku i sunia jedzie po nowe życie :multi::multi:
Powąchały się z Bellą i musze przyznać,że sunia jest spokojna w przeciwieństwie do histeryczki Belli.
A Pokerowi - staruszkowi tak sie spodobała,że poczuł miętę do niej :evil_lol:, na szczęcie dzieci z tego spoktkania nie będzie :eviltong:

Posted

My już w domku, sunia zwiedza, w podróży to był anioł nie pies-prawie całą drogę przespała.Fotki postaram się wkleić,ale troszkę później-jak mój 5-letni urwis pójdzie spać.

Posted

Perełka kochana!!!:loveu::loveu::loveu: Miała takiego pecha, a teraz takie szczęście! Niesamowicie dziękuję Ci emirek za podarowanie jej normalnego, psiego życia- jakoś do tej pory widocznie nie zasłużyła na takie :-(

NIECH CI SIĘ SZCZĘŚCI PIĘKNOTO!:multi:

Posted

jak te łobuzy szybko wiedzą do czego służą fotele :eviltong:
A brzusio ma taki sam różowy jak Bella ,geny z jednego rodu :evil_lol:

Posted

tak, zwykłe psie posłanie nie wchodzi w grę-tylko kolanka, fotele, sofy i łóżka. Poza tym opis z początku tego wątka mocno nieaktualny. Dziś już było ganianie za frisbee, polowanie na kota i ustawianie do pionu Yorka.

Posted

emirek napisał(a):
a, i w obozie pluszaków mojego syna trup słał się gęsto:evil_lol:

No tak- jak pies odżywa to inni umierają :evil_lol::evil_lol: