Koperek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 *Młodziutka suczynka. *Przy takim wielkim strachu ZERO AGRESJI! Można z nią robić wszystko. *Została przywieziona razem z dwoma innymi psiakami z jednego domu. Wszystkie wystraszone, jak nieboskie stworzenia:-( Poker ma na tymczasie "siostrzyczkę". *Będzie miała operowane oczko- tzw. trzecia powieka. *Zostala już raz adoptowana, ale bardzo nieszczęśliwie:shake:, przez starego dziada, który przyprowadził biedną za 3 dni i stwierdził, że pies nie słyszy:angryy:. Co oczywiście jest BZDURĄ! *Siedzi obecnie w szczeniakarni, w małej klateczce. Jak się w niej znajduje to cieszy się do człowieka, bawi się- jak zupełnie normalny pies. Kiedy weźmie się ją na spacer to tak, jakby duszę zostawiła w tej małej klatce- idzie bezwiednie samo, drżące ciałko... bez psa!:placz: Kto pomoże przełamać ten bezgraniczny strach przed światem?? Bella zdeklarowała się, że będzie wątek ciągnęła;) Quote
Bella1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dlaczego tu nikt nie zagląda :-(:-(:-(:-( Sunia pilnie potrzebuje domku ona boi się wyjść z klatki na boks nie może wrócić bo tam bez swojej przyjaciółki która już znalazła dom zupełnie sobie nie radzi jest zaszczuta przez innne suczki . Quote
Bella1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To bardzo miła i zupełnie pozbawiona agresji sunia , bardzo prosimy o Alllegro i ogłoszenia dla suni Quote
iwop Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Sliczna sunieczka... Zróbcie jej banerek do podpisu:oops: Quote
iwop Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 TAKA SLICZNA SUNIA NIE POWINNA DŁUGO SZUKAC DOMU... CZEMU TUTAJ NIKT NIE ZAGLĄDA ?:angryy: Quote
iwa77 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Podnoszę biedulkę i proszę o pomoc w OGŁOSZENIACH !!!!!!!!!!!!! KTO POMOŻE ???????????????? Quote
iwop Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Wydaje mi się, że lepiej zacząć ja ogłaszac jak bedzie juz po operacji... na zdjęciu to oko nieciekawie wyglada.... Moze najlepiej zacząć od szukania tymczasu...?:oops: Quote
bea_m Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Sliczny psiulek. A ile może mieć lat? miesięcy? Quote
Koperek Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 DOMEK TRZEBA NA JUŻ!!! Na nic nie trzeba czekać- operacja tak, czy siak się odbędzie ;) Ma ok. roczku- młodzik jeszcze;) Quote
bea_m Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Suczeńka jest na już do wiięcia. Biedna psina. Quote
Bella1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Pilnie ProszĘ O OgŁaszenia Dla Suni , Ona Jak Najszybciej Powinna ZnaleŚĆ SiĘ Poza Schroniskiem Quote
iwop Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bella moge zrobić allegro ale musisz mi dac kontakt i tekst...:oops: Quote
Bella1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tekst to może sama coś wymyślisz , wiem że sunia trafiła do nas z interwencji odebrana kobiecie która miała w mieszkaniu skład śmieci prawie nie wychodziła z domu , było tam kilka psów , jednak wszystkie bardzo łagodne , lgnące do człowieka i dziwne nie bojace się smyczy taka miła psinka . Wiek ok 2- lata . tel. może podasz mój 697989110. Dziękuję Quote
iwop Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Bewlla wybacz ale nie wiem czy dzisiaj coś wymyslę... mam kłopotliwy tymczas w domu i pewne problemy. Jeżeli więc zalezy ci na czasie to napisz sama a jak nie to dopiero jutro:oops: Quote
Bella1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Poczekam az coś wymyslisz ja jestem beztalencie do tekstów tym bardziej w tak ważnej dla suni sprawie ,jak domek już na całe życie Quote
Negri Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bella prosiła mnie o ogłoszenia więc jestem ;) Macie jakiś tekst ułożony może?? Quote
iwop Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A jaki ona ma stosunek do innych zwierzaków ? No i w ogłoszeniu trzeba napisać jak jest z tą operacją? Szuka domu po operacji?:oops: i jaka ona jest na wielkość, bo na zdjęciu trudno się zorientować... Quote
Negri Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 I jak z tekstem?? ja naprawdę nie umiem pisać :oops: Quote
Bella1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kinga bardzo proszę wymyśl coś , jeszcze Aga może coś wymyśli ja mogę wejść na Dogo tylko w pracy więc nie mogę wiele zrobić . Quote
iwop Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 nic nie napisałam:shake: naprawde mam urwanie głowy... Quote
Bella1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Mało ludzi się sunią interesuje , :shake: nie może jednak być tak że wszystkie psy z tego domku znalazły już swoich ludzi a Psotka siedzi tylko dlatego że nie jest tak urodziwa , a za to jest bardzo miłym do zwierzat i ludzi pieskiem uległym i pozbawionym zupełnie agresiji. Quote
iwop Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bella mało ludzi zagląda bo założycielka nie pilnuje wątku... Każdy ma tu "swoje" psy... Nie ma się co oszukiwać - ludzi bedzie odstraszac to, że czeka ją operacja :shake: Quote
Bella1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No niestety już drugi raz przesunięta , czekamy na doktora bo będzie miała odrazu sterylkę więc musi być dwuch lekarzy Quote
Bella1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wiem że to moje wina że wątek zaniedbany , i jeszcze ta operacja ciągle się przesuwa , a myślę że będzie miała większe szansę jak już będzie po zabiegu Quote
Recommended Posts