karusiap Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Apollo byl wczoraj zaszczepiony na zakazne (ogromne dzieki Yorija,ktora asystowala p.wetowi:loveu:) i pobrano mu krew.Dzis zadzwonie po wyniki. Kamila mowi,ze przy szczepieniu byl super,natomiast pobieranie malo mu sie podobalo;) Apollus rozwalil sobie tez ogon,w jakich okolicznosciach nie wiadomo,ale bede dzis dzwonic i wypytam czy np nie rozgryza... Sloneczko...gdzie ten dom Apollo strasznie potrzebuje domu,a nawet o tym nie wie .... jak wyjdzie slonko pomyslimy o jakims kapanku;) Quote
karusiap Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 aha wczoraj u mnie na osiedlu widzialam "Apollo 10 lat wstecz",,,maszerowal piekny,lsniaca czarna siersc...Apollo taki wlasnie msuial byc zanim ludzie doprowadzili go do .....zycia w schronie i zaniedbania. Ale dla mnie jest najpiekniejszy i jeszcze bedzie dumnie kroczyl z lsniaca sierscia:loveu: Quote
karusiap Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 dzwonilam pytac o wyniki krwi...Apollo ma podniesione leukocyty i mocznik,kreatynina w normie.Wezmiemy antybiotyk i byc moze ipakitine. Moje sloneczko musi miec zdrowe nereczki. Quote
_bubu_ Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 trzymaj się piesku. Bardzo proszę wygłaskać Apollo ode mnie przy najbliższej wizycie :loveu: Quote
karusiap Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 _bubu_ napisał(a):trzymaj się piesku. Bardzo proszę wygłaskać Apollo ode mnie przy najbliższej wizycie :loveu: Na pewno:loveu: Dziekuje pieknie osobie,dzieki ktorej Apollo dostal szanse na pobyt w hotelu i ktora o nim caly czas nie zapomina:loveu::loveu: Ogon Apollinek rozwalil sobie walac nim na oslep(:oops:) mocno po calym boksie, pewnie o bude lub kraty. Wiec cale szczescie go nie obgryza (bo niby czemu) i czekamy az sie zagoi:) Quote
karusiap Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Apollo dostaje przez pare dni antybiotyk i ipakitine....mamy sie tez zastanowic nad przejsciem na karme dla seniorow... On jest taki kochany i taki bidus ,a jakos zainteresowanie nawet tutaj znikome:( Quote
agamika Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 dałam go kilka dni temu na ogólny owczarkowy wątek ... przeszedł bez żadnego echa :-( ... a ogonek jak ? mniejsza rzeźnia w boksie ? :shake: Quote
karusiap Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 agamika napisał(a):dałam go kilka dni temu na ogólny owczarkowy wątek ... przeszedł bez żadnego echa :-( ... a ogonek jak ? mniejsza rzeźnia w boksie ? :shake: bylo akurat po sprzataniu ,nie zauwazylam zadnej rzezni;) Apollo slicznie zjadl antybiotyk i cieszyl sie bardzo:loveu: Quote
_bubu_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 karusiap napisał(a):Apollo dostaje przez pare dni antybiotyk i ipakitine....mamy sie tez zastanowic nad przejsciem na karme dla seniorow... On jest taki kochany i taki bidus ,a jakos zainteresowanie nawet tutaj znikome:( no właśnie też zauwazyłam ze rzadko ktoś do Apollo zagląda na dogo.. A tu taki skarbeczek :loveu: Quote
agamika Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 trzaby go jakoś rozreklamować .. na watek ogólny owczarków niemieckich go dałam kilka dni temu i ciiiisza :( Quote
_bubu_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 może na forum owczarków? co prawda ja tam pare psów ogłaszałam z marnym skutkiem ale może akurat? Quote
agamika Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 _bubu_ napisał(a):może na forum owczarków? co prawda ja tam pare psów ogłaszałam z marnym skutkiem ale może akurat? juz dawno go dałam, i na OwP i na owczarka pl ... skutek ....hmmm szkoda gadac .. jakby wyglądał, jak DON i był szczeniakiem toby sie bili o NIego .. a tak :roll: ... Quote
Ra_dunia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dziewczyny - robimy zbiorczy wątek dla niewidomych psiaków, i stronę internetową dla nich. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117174 Podam tam linka do wątku biedaka. Może się coś ruszy... Trzeba pomóc ślepkom... Quote
Jagienka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Z karusiap dzisiaj rozmawiałyśmy, ze takie biedne na owczarku może nie , ale na dogo zawsze miały "branie" chociażby wirtualne a tutaj, jakby wszyscy zastosowali opcję ignoruj... Może tytuł za mało chwytliwy?? Quote
karusiap Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Ra_dunia']Dziewczyny - robimy zbiorczy wątek dla niewidomych psiaków, i stronę internetową dla nich. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117174 Podam tam linka do wątku biedaka. Może się coś ruszy... Trzeba pomóc ślepkom... Dziekuje:) Quote
Jagienka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Apollo się cieszy jak sie podchodzi do klatki, szczeka wtedy radośnie i chucha :mdleje::evil_lol: Boski jest.... dzisiaj go liryka podskubywała, ale na czesanie sie nie załapał. Quote
Ra_dunia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Apollo psiaku - dalej zaprezentuj się na pierwszej! Kochani - pamiętajcie, że niewidomy psiak patrzy sercem :loveu: Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dziś będzie miał dłuuuuugi spacer zapewne :cool3: Quote
karusiap Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Apollo do konca zycia bedzie musial dostawac Ipakitine,skonczyl juz jedno male opakowanie... Poza tym jest nadal cudowny i kochany,ale strasznie martwia mnie jego tylnie nozki:-(nie jest dobrze....jak sie troszke rozrusza to lepiej,ale od jutra zaczynamy przyjmowac Rimadyl... Apollo tak potrzebuje domu.... Quote
agamika Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ojj, tak ... ciepłego domu ... bardzo potrzebuje kogoś mieć dla Siebie, tak żeby odkrył na nowo co to znaczy więź z człowiekiem ... Quote
Charly Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Proszę o dane kontaktowe (Karusiap do Ciebie?:) tel/mail) w sprawie Apollo na pw, zeby wpisac na wątek ogólny http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117212 dzieki Juz mam:) Apollo piękny w góre:) Quote
Ra_dunia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Apollo będzie miał swoje miejsce na wątku ślepków :) Czas, żeby miał też swoje miejsce w kochającym domku... Quote
Recommended Posts