hanka456 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Trzymam kciuki. Rusałka ma najsmutniejsze oczy na świecie. Quote
nata od jadzi Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 bardzo proszę o podanie numeru Rusałki, jeśli ktoś zna. ja miałam zapisany, ale zgubiłam, a na stronie nie mogę jej znaleźć. Quote
jola od jadzi Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Chyba nikt nie zna... Nie szkodzi, damy radę! Quote
malagos Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='nata od jadzi']jest :) przyda się mocne zaciskanie kciuków przez następnych kilka dni[/quote] o dziś jestem zwarta i gotowa do trzymana kciuków! Po urlopie mam dużo sił! Quote
Moriaaa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='malagos']o dziś jestem zwarta i gotowa do trzymana kciuków! Po urlopie mam dużo sił![/quote] Rusałka właśnie opuściła schronisko z Natą i Jolą :loveu: Quote
nata od jadzi Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 a propos urlopów to Rusałka od dzisiaj ma wieczny urlop od schroniska :razz: do końca życia będzie go spędzała w Radomsku :lol: Quote
katya Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jola od jadzi Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Rusałko...Udało się! Warto było poczekać!Teraz już będzie tylko lepiej! (a Pani jest zachwycona Rusałką) Quote
malagos Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 I co, i co? Jak Rusałka? Jak pani? Skad sie pani dowiedziala o suni? Quote
jola od jadzi Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Małgosiu, Pani o Rusałce nic nie wiedziała, zadzwoniła do nas mówiąc, że chce przygarnąć starszą sunię po przejściach,jej sunia umarła dwa tygodnie temu w wieku 16 lat i Pani bardzo cierpiała.Zaproponowałysmy Rusałkę, Pani nawet przez chwilę się nie zastanawiała...A teraz Rusałka leży sobie przy fotelu Pani i śpi, pewnie się zastanawia, czy to szczęście potrwa już do końca? Quote
nata od jadzi Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 no cóż, dobrze że chociaż malagos się cieszy szczęściem Rusałki :) Quote
jola od jadzi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='nata od jadzi']no cóż, dobrze że chociaż malagos się cieszy szczęściem Rusałki :)[/quote] Bo Małgosia cieszy się szczęściem wszystkich zwierząt, tych niechcianych i zapomnianych również... A tak na dobry dzień, dostałam dzisiaj list od Pani Aleksandry(nowej właścicielki Rusałki), która napisała: Droga Pani Jolanto! Rusałka jest cudowna, bardzo grzeczna i bardzo radosna.Chyba jej się u mnie spodobało.Jeszcze raz dziękujemy! Z pozdrowieniem! Ola i Rusałka (dla takich wiadomości warto działać, nawet wtedy,gdy napotyka się na przeciwności) Quote
Recommended Posts