Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nata od jadzi']jest :) przyda się mocne zaciskanie kciuków przez następnych kilka dni[/quote]
o dziś jestem zwarta i gotowa do trzymana kciuków! Po urlopie mam dużo sił!

Posted

[quote name='malagos']o dziś jestem zwarta i gotowa do trzymana kciuków! Po urlopie mam dużo sił![/quote]

Rusałka właśnie opuściła schronisko z Natą i Jolą :loveu:

Posted

Małgosiu, Pani o Rusałce nic nie wiedziała, zadzwoniła do nas mówiąc, że chce przygarnąć starszą sunię po przejściach,jej sunia umarła dwa tygodnie temu w wieku 16 lat i Pani bardzo cierpiała.Zaproponowałysmy Rusałkę, Pani nawet przez chwilę się nie zastanawiała...A teraz Rusałka leży sobie przy fotelu Pani i śpi, pewnie się zastanawia, czy to szczęście potrwa już do końca?

Posted

[quote name='nata od jadzi']no cóż, dobrze że chociaż malagos się cieszy szczęściem Rusałki :)[/quote]
Bo Małgosia cieszy się szczęściem wszystkich zwierząt, tych niechcianych i zapomnianych również...
A tak na dobry dzień, dostałam dzisiaj list od Pani Aleksandry(nowej właścicielki Rusałki), która napisała:
Droga Pani Jolanto!
Rusałka jest cudowna, bardzo grzeczna i bardzo radosna.Chyba jej się u mnie spodobało.Jeszcze raz dziękujemy! Z pozdrowieniem!
Ola i Rusałka
(dla takich wiadomości warto działać, nawet wtedy,gdy napotyka się na przeciwności)