Łapcia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Max co Ty się tak chowasz już od jakiegoś czasu..do góry!! Quote
Tigraa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Czy wiadomo co z nim? A tego zasr**ego "pana" co kupił dom i kazał psu "zniknąć" zatkłukła bym gołymi rękami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Niestety zgodnie z dotychczasowymi wieściami jest tam, gdzie był... Może z taką różnicą, że aż tak jak na początku już się nie szarpie. Niestety nie uspokoił się całkiem. To nie jest pies tolerujący samotność... Bardzo cierpi... Dodatkowe, świeże wiadomości mogę podać dopiero po niedzieli. Nie wiem, czy Osoba, która go tam umieściła była ostatnio. Zapytam. Quote
Łapcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 kurcze, tu wygląda trochę podobnie do pieska, którego znalazłam jakieś pół roku temu na śmietniku...tylko jest większy ale też tak się tuli i chce towarzystwa człowieka :roll: 3mam kciuki, żeby znalazł domek i swojego Pana!! [IMG]http://images25.fotosik.pl/196/bfd36e7ebbf1e62e.jpg[/IMG] Quote
Łapcia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='paros']Biedny Max :-([/quote] może już niedługo nie będzie biedny i znajdzie domek?? hop do góry!! Quote
Łapcia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Max ktoś na Ciebie czeka z domkiem a Ty się chowasz... Quote
foxi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 właśnie tak nie może być:shake: idziemy w górę po domek kolejny psiak na wylocie potrzebuje pilnie schronienia Quote
foxi Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 oprocz łapci nikt tu nie zagląda.........proszę nie zostawiajmy tego biedaka samego sobie.... im będzie wyżej tym większe jego szanse więc odbijać proszę na pierwszą Quote
przyjaciel_koni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 U Maxa bez zmian... Samotny jest i tęskni... Niestety nikt się nim nie interesuje. Szkoda, bo to typowo "proludzki" psiak. Męczy się... Quote
Recommended Posts