Selenne Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zrboiłam dla Kelly www.selenne03.cooldog.pl Potrzebuje tylko informacji, których tam nie uzupełniłam Quote
Rybc!a Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Selenne napisał(a):Zrboiłam dla Kelly www.selenne03.cooldog.pl Potrzebuje tylko informacji, których tam nie uzupełniłam Okej, więc uzupełniaj: wiek 2 lata, waga ok. 17 kg, wzrost .. szczerze nie wiem.. :oops: chip ma. spokojny/energiczny weź na połowę . jest towarzyska i otwarta, skupiony/roztrzepany również na połowę . Do obcych ludzi otwarta, obce zwierzęta toleruje (psy). Ulubione smakołyki to psie paszteciki . :lol: Quote
mysza 1 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Oj kelly same zalety masz a domu nie widać:shake: Quote
Rybc!a Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Dogo wariuje , niedługo zostanę zbanowana, z powodu nieregulaminowego podpisu i.. spamu. (reklama wyboru Miss Dogomanii..) . I dojdzie do tego, że stracą na tym tylko psy, a nie ja, bo właśnie ze względu na nie jestem na Dogomanii.. Quote
Daga&Maks Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ostatnio na tym forum są same problemy :shake: Quote
Rybc!a Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Daga & Maks napisał(a):ostatnio na tym forum są same problemy :shake: Też to zauważyłam . Quote
Rybc!a Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Selenne napisał(a):Ktoś o Kellusie pytał? Niestety nie . Quote
Valeur248 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Kelly szuka dalej domku! Nikt sie nie zakochał? Quote
Rybc!a Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Słuchajcie, Kelly wygląda nieco lepiej, ale jej cycuchy nadal są takie obwisłe i duże, mimo, że po szczeniakach śladu nie ma.. Quote
Recommended Posts