Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, akcję Kelly trzeba chyba zawiesić, suka jest w ciąży..
I mamy powód jej porzucenia.. Nie upilnowali, a teraz proszę..
Oni ich nie uśpią, Kelly będzie musiała je wychować.. Więc adopcja , tak mi się wydaje, nie będzie możliwa..!

Posted

Rybc!a napisał(a):
Dziewczyny, akcję Kelly trzeba chyba zawiesić, suka jest w ciąży..
I mamy powód jej porzucenia.. Nie upilnowali, a teraz proszę..
Oni ich nie uśpią, Kelly będzie musiała je wychować.. Więc adopcja , tak mi się wydaje, nie będzie możliwa..!

Hm, czy ja wiem czy niemożliwa?

Posted

Byłam dziś w schronisku dowiedzieć się o kotki... nie chodziłam obok psów... widziałam tylko, że czarne kudłate rozdzielili i obok Alana jest jakiś nowy... A jeśli chodzi o Kelly to chyba ją widziałam razem z innymi psami...:roll:

Posted

Kelly urodziła. Jest bardzo dzielna, broni dzieci i co chwilę biega do budy, sprawdzić czy nadal tam są. Małych nie widziałam, bo wejść do boksu nie mogę, a są stanowczo za małe na samodzielne wychodzenie..Podejrzewam, że to takie ślepe kluski pachnące mlekiem matki..

Posted

desideratum napisał(a):
Całe szczęście, że z dnia na dzień jest coraz cieplej.. Trzymaj się sunieczko! :loveu:

Kelly za swoją dzielność i odwagę dostała dzisiaj ode mnie dużą, prasowaną kość, którą miał dostać Alan (kaukaz), ten jednak zareagował na mnie z taką agresją, uderzając się przy tym w głowę o kraty, że wolałam odejść.