mysza 1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Więcej ogłoszen potrzeba, ja porobiłam troche ale czasu ostatnio mało:shake: Quote
Rybc!a Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Dziewczyny, akcję Kelly trzeba chyba zawiesić, suka jest w ciąży.. I mamy powód jej porzucenia.. Nie upilnowali, a teraz proszę.. Oni ich nie uśpią, Kelly będzie musiała je wychować.. Więc adopcja , tak mi się wydaje, nie będzie możliwa..! Quote
mysza 1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rybc!a napisał(a):Dziewczyny, akcję Kelly trzeba chyba zawiesić, suka jest w ciąży.. I mamy powód jej porzucenia.. Nie upilnowali, a teraz proszę.. Oni ich nie uśpią, Kelly będzie musiała je wychować.. Więc adopcja , tak mi się wydaje, nie będzie możliwa..! Hm, czy ja wiem czy niemożliwa? Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Nie wydadzą mi suki, która będzie karmić .. Quote
Selenne Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A kiedy najprawdopodobniej maluchy się urodzą? Quote
Rybc!a Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kiedy się urodzą, to nie wiem, bo nigdy nie miałam styczności z zaciążną suką i nie mam pojęcia, w jakim ona jest okresie ciąży. Quote
mysza 1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale póki jest w ciązy mozna jej dom znaleźć- tylko musi to być niezwykły dom z racji tej sytuacji:roll: Quote
Vitka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Byłam dziś w schronisku dowiedzieć się o kotki... nie chodziłam obok psów... widziałam tylko, że czarne kudłate rozdzielili i obok Alana jest jakiś nowy... A jeśli chodzi o Kelly to chyba ją widziałam razem z innymi psami...:roll: Quote
Rybc!a Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Kelly urodziła. Jest bardzo dzielna, broni dzieci i co chwilę biega do budy, sprawdzić czy nadal tam są. Małych nie widziałam, bo wejść do boksu nie mogę, a są stanowczo za małe na samodzielne wychodzenie..Podejrzewam, że to takie ślepe kluski pachnące mlekiem matki.. Quote
desideratum Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Całe szczęście, że z dnia na dzień jest coraz cieplej.. Trzymaj się sunieczko! :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 desideratum napisał(a):Całe szczęście, że z dnia na dzień jest coraz cieplej.. Trzymaj się sunieczko! :loveu: Kelly za swoją dzielność i odwagę dostała dzisiaj ode mnie dużą, prasowaną kość, którą miał dostać Alan (kaukaz), ten jednak zareagował na mnie z taką agresją, uderzając się przy tym w głowę o kraty, że wolałam odejść. Quote
mysza 1 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Chociaz tyle:loveu:. To niedługo mozna Kelly mocno rozleklamować, moze i do niej szczęście sie usmiechnie i domek sie znajdzie. Quote
Recommended Posts