mysza 1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Czyli młoda, żywiołowa, ładnie chodzi na smyczy, najlepiej dla aktywnego pana. Postaram się dorobic ogłoszen w wolnej chwili.. Quote
Maadzia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mysza 1 napisał(a):Czyli młoda, żywiołowa, ładnie chodzi na smyczy, najlepiej dla aktywnego pana. Postaram się dorobic ogłoszen w wolnej chwili.. Ten pies to po prostu wulkan energii! Ona potrzebuje człowieka.. tylko to powoduje u niej podskoki z radości. Jest na prawde kochana..! Może ktoś zauwazy tego kochanego, pięknego, zarazem bardzo żywego psa..? Quote
Valeur248 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Byłam dziś w niewyżytą Kelly na spacerku:diabloti: Biegać, biegać, biegać... A jak wysoko skacze!:cool3: Kochana wariatka! Quote
Vitka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kally ostatnio tak na mnie skoczyła, że rozcięła mi wargę! :mad: No, ale długo się na nią nie umiem gniewać :lol: Quote
Borsuczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Vitka napisał(a):Kally ostatnio tak na mnie skoczyła, że rozcięła mi wargę! :mad: No, ale długo się na nią nie umiem gniewać :lol: tak, kochana,szalona rozrabiaka! :lol: Quote
Vitka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Niestety... ze względu na remont w schronisku Kelly musiała trafić do budy, ponieważ wyskakuje z innych boksów... Ale to chwilowe ;) Quote
Recommended Posts