Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże, dlaczego oni je tak przerzucają? Zeby się pozagryzały?:-(
Taka piękna, młoda sunia.
Ogłoszenia częśto sa na całą Polskę, nie tylko powiat i nikt jej nie chce:shake:

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Generalnie tylko ogłoszenia coś dają.
Inaczej ludzie nie mają jak ich wypatrzeć. Niestety potrzeba tych ogłoszeń masę, dziesiątki, ja nie mam tyle czasu aby się tym zając ale zawsze powtarzam, że jakby każdy zrobił kilka to w sumie byloby tyle, że szanse na dom byłyby większe...

• 2 weeks later...
Posted

:-(Kelly tyle przeszła.... czemu ludzie nie dostrzegają psich nieszczęść tylko kupują pieski z pseudohodowli.... bezmyślnie rozmnażają.... :mad:jak w schronisku tyle pięknych istot... :roll:

Posted

Zauważyłam, że Kelly jest nieco zazdrosna o inne suczki. To zwyczajne, ale w jej przypadku niebezpieczne. Jest w boksie nr 18, czyli największym. Dzieli boks z równo 20 innymi ( w boksie jest 21 dużych, niesterylizowanych suk ) .
Ostatnio, gdy podeszłam, Kelly radośnie podbiegła wraz z grupką innych psiaków, zaczęła warczeć na pozostałe i trochę jej się dostało. Na szczęście nie doznała żadnych urazów.

• 2 weeks later...