Agnieszka(Visenna) Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Karmel błąkał się po ulicy, słaniając się na łapach i ciągnąc za sobą niewładne, tyle konczyny.Stare serce z trudem wytrzymywało obciążenie.Nie miał już sił, położył się na betonie i patrząc w niebo z pokorą przyjmował wolę losu.Czekał już tylko na jedno.Z jego oczu toczyły się niewidzialne łzy. Obok cierpiącej, konającej z głodu istoty przechodziło wielu ludzi. Nikt się nie zatrzymał. Po jakimś czasie nadeszło jednak ocalenie. Jakaś dobra dusza zabrała go z ulicy i zawiozła do Schroniska. Do Schroniska, gdzie miał zostać uśpiony po upływie kwarantanny... Nie mogłyśmy pogodzić się z losem tego starego,zszarganego przez życie psa.Zabrałyśmy go do domu i bardzo pilnie szukamy oazy dla Karmela na stałe. Karmel odzyskał władzę w łapach - weterynarz stwierdził, że to był czasowy paraliż.Łapy jednak ma wciąż zdarte, okaleczone przez twarde podłoże, po którym wodziły niewładnie. Karmel jest wspaniałym, bezproblemowym psem. Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach. Ecci ma zdjęcia, zaraz piszę pw. TU MAM OGŁOSZENIA: Wyszukiwanie Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies czarno-biały Wrocław [url=http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/8877]Dzia Quote
ecci Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 heh! Zdjęcia ma M. więc dzisiaj już nie wstawię:shake: Jutro będą fotografie:razz: Quote
Reksiu21 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Oh, jejku, nastepny porzucony staruszek..... :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 M - mój zabójczy przystojniak :loveu::evil_lol: Quote
ecci Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):M - mój zabójczy przystojniak :loveu::evil_lol: dokładnie!!! Mój zabójczy przystojniak!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Jeszcze Twoj Ecci, zapomnialas o tym malutkim slowie.. :diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Może zamiast gadaniny któraś ze mną pojedzie po odkurzacz dla ulv? Zeby Karmelek mógł sobie po odkurzonej podłodze chodzic???:eviltong: Quote
ecci Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 niech Visenna pojedzie, żeby jej wybic głupie pomysły z główki!!! proszę proszę, odbijania prawie zamężnych mężczyzn jej się zachciało!!! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Prawie prawie.. zobaczymy jak będzie po tym wtorkowym piwie :eviltong:... gosikf - a kiedy ? Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No no no Aga! Jedziesz za kare ze mną po odkurzacz:diabloti::razz: P.s Link do Onka w Twoim podpisie nie działa. Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Prawie prawie.. zobaczymy jak będzie po tym wtorkowym piwie :eviltong:... gosikf - a kiedy ? A kiedy masz czas? Może dzisiaj? Może tak ok 16, bo jeszcze muszę z psami wyjśc= buszowanie nad Odrą z Zeusem. No i jeżdziłabym z Azą, bo ostatnio zaczęła mi wyc jak zostaje sama, a nikogo nie ma w domu do wieczora. Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dobijają mnie takie sytuacje. Boże co ten psiak przecierpiał :placz::placz::placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Nie wiem czemu kurcze nie chce działać.. będę próbować jeszcze raz podlinkować.Tu masz adres wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104398 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Dzisiaj odpada.Zgadamy sie jeszcze. Quote
ecci Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 przepraszam za jakość, ale coś tam widać:oops: Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Hurra Hurra Zdjęcia:loveu: Taki, taki.... KARMEL:eviltong: Quote
Recommended Posts