Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże....od wczoraj nawet jednej osoby nie obszedł los Karmelka!!!:crazyeye::crazyeye:

PROSIMY O POMOC !!!

naprawde....potem może zajrzy kilka osób i zapali mu świeczke...ale nie o to przeciez chodzi!!!! jeszcze mozna go uratować!!!
Dziewczyny nie mają dostepu do netu....:shake:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co tu robić dziadziunio jest w takim stresie juz, że jak Młodziak sie zbliża robi pod siebie.... ten stres wykończy mu serduszko.....

może ktoś jescze jakieś inne ogłoszenia mu zrobi?
a może podopisywać na allegro, ze obecnie jego życie jest zagrożone...

• 2 weeks later...
Posted

Dziekuje Elzuniu za nieoceniona pomoc.

Dziadek pojechal do nowego domu, ale pojawily sie nieoczekiwane problemy - zaczal wyc gdy zostaje sam, zalatwia sie w domu.. bylam zszokowana tymi informacjami.Po glebszej analizie i rozmowie z Pania okazalo sie, ze Karmel dostaje za duzo jesc- dwie puszki dziennie.Polecilam zniwelowac ilosc podawanego pokarmu do polowy i juz widac efekty.Zobaczymy jak sie to wszystko skonczy, drze.

Posted

Umnie też hałasował. Przyszłam do niego, nie głaskałam tylko trzymałam ręce nad nim w taki sposób by mógł się o nie ocierać. Kilka minut kręcił się, posapywał, aż w końcu położył się i spał cichutko aż do rana.