Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

One mi się sniły wczoraj-pogubiły sie wśród takich rozległych pastwisk ale je połapałam -obudziłam sie bbbbbbbbardzo zmęczona ,ale jaka szczęsliwa...:oops::lol: Zaraz "zagłądnełam " na wątek z cichutką nadzieją... ,że a tu ...cicho i nic,no dobrze ..czekamy:shake:

Posted

ja nie przewiduje złego zakończenia dla chłopakow.Kocham ich obu-Tobi za deikatna osobowośc i piekne oczy oraz najcudowniejsze całusy na świecie,a Tino za urode i wspaniala prezencje na stole podczas zabiegow pielegnacyjnych.Ten pies to urodzony model.Serio-jego mozna posylac na warsztaty dla groomerow.

Posted

[quote name='deedee77']to prawda sama widzialam:)[/quote]

tak,to bylo wtedy,kiedy powiedzialas,ze zadnego mi juz psa trzymac nie bedziesz:diabloti:,a ja moglam odpowiedziec z satysfakcja -tego nie trzeba :):evil_lol:

Posted

Jestem niezmiennie zakochana w tych psiakach.Na Tino znalazlam sposob na bezkolizyjne przeprowadzanie wsrd rzedow psich boksow.Biore chlopaka na rece i nawet nie brzeczy do innych psow.
Zas Tobi zaprasza wszystkich do zabawy i szczekucha jest.

Posted

Mieć swego zwierzaka to oznacza wierną miłość i przyjażń między nami i czworonogiem ale mieć kilka zwierząt to wiele miłości i przyjażni również między nimi i cudownie jest obserwować ich wzajemne zabawy i uczucia i móc się z tego cieszyć.
Moim zdaniem adopcja dwóch piesiów to podwójna radość dla ich ludzia więc mam nadzieję,że sie taka osoba wreszcie znajdzie.
Mam 3 psy i 3 koty w różnym wieku i o różnych charakterach a jednak żyjemy w zgodnym wesołym stadzie.

Posted

[SIZE=1]BRAZOWA JESTEŚ MOIM DOGOMANIACKIM MENTOREM -UFAM TWOJEMU DOŚWIADCZENIU I INTUICJI -POWIEDZ,CZY MYŚLISZ,ZE KONIEC WAKACJI MOŻE COS ZMIENIC W ŻYCIU PIESÓW:oops:[/SIZE]

Posted

Koss,dzieki za takie piekne slowa.Mysle,ze tak,ze przynajmniej jeden z nich znajdzie dom...ludziska z urlopow wracaja,potem jesienne zimne noce ida,kogos moze ujmie za serce mały ,domowy psiak w schronisku.

Posted

DZISIAJ wyjjezdzam na tydzien,Brazowa wiesz o czym marzę.,..kiedy wracam ,otwieram kom....a tu na wątku Panów co czytam....no co ...kto zgadnie...

Posted

koss,tak bym chciala i ja...

Pieski znaja dobre jedzenie.RC zajadaja ze smakiem,pedygrusy z ciezkim sercem.A schroniskowe jedzenie-wiadomo.Tobi potrafi odmowic jedzenia,gdy mu nie smakuje,pozostał psem z manierami.