brazowa1 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 mi nadzieji brakuje zima,na lato,wiosne,nawet schronisko jest latwiejsze do zniesienia dla psow. Quote
samoglow Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Moze we wrzesniu adopcje sie rusza. Teraz zupelny zastoj. :shake: Quote
ponka1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A tu ucichło, czekamy do września a życie im umyka :shake: Quote
Agnie Koty Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 może jednak to się szczęśliwie zakończy... Quote
koss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 One mi się sniły wczoraj-pogubiły sie wśród takich rozległych pastwisk ale je połapałam -obudziłam sie bbbbbbbbardzo zmęczona ,ale jaka szczęsliwa...:oops::lol: Zaraz "zagłądnełam " na wątek z cichutką nadzieją... ,że a tu ...cicho i nic,no dobrze ..czekamy:shake: Quote
brazowa1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 ja nie przewiduje złego zakończenia dla chłopakow.Kocham ich obu-Tobi za deikatna osobowośc i piekne oczy oraz najcudowniejsze całusy na świecie,a Tino za urode i wspaniala prezencje na stole podczas zabiegow pielegnacyjnych.Ten pies to urodzony model.Serio-jego mozna posylac na warsztaty dla groomerow. Quote
brazowa1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='deedee77']to prawda sama widzialam:)[/quote] tak,to bylo wtedy,kiedy powiedzialas,ze zadnego mi juz psa trzymac nie bedziesz:diabloti:,a ja moglam odpowiedziec z satysfakcja -tego nie trzeba :):evil_lol: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Jestem niezmiennie zakochana w tych psiakach.Na Tino znalazlam sposob na bezkolizyjne przeprowadzanie wsrd rzedow psich boksow.Biore chlopaka na rece i nawet nie brzeczy do innych psow. Zas Tobi zaprasza wszystkich do zabawy i szczekucha jest. Quote
wanda szostek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ile razy wpadam na internet sprawdzam co u chłopaków i przykro, że dalej w schronisku. Quote
koss Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 WANDA -ROBIĘ TO SAMO,.....I CZUJĘ CAŁKOWITĄ BEZSILNOSC:shake: Quote
brazowa1 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 a ja czuje bezsilnośc,gdy na nie patrze... Quote
zaneta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mieć swego zwierzaka to oznacza wierną miłość i przyjażń między nami i czworonogiem ale mieć kilka zwierząt to wiele miłości i przyjażni również między nimi i cudownie jest obserwować ich wzajemne zabawy i uczucia i móc się z tego cieszyć. Moim zdaniem adopcja dwóch piesiów to podwójna radość dla ich ludzia więc mam nadzieję,że sie taka osoba wreszcie znajdzie. Mam 3 psy i 3 koty w różnym wieku i o różnych charakterach a jednak żyjemy w zgodnym wesołym stadzie. Quote
brazowa1 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 ech,a zeby kazdy tak myslal,jak Ty Zanetko... Quote
koss Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [SIZE=1]BRAZOWA JESTEŚ MOIM DOGOMANIACKIM MENTOREM -UFAM TWOJEMU DOŚWIADCZENIU I INTUICJI -POWIEDZ,CZY MYŚLISZ,ZE KONIEC WAKACJI MOŻE COS ZMIENIC W ŻYCIU PIESÓW:oops:[/SIZE] Quote
brazowa1 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Koss,dzieki za takie piekne slowa.Mysle,ze tak,ze przynajmniej jeden z nich znajdzie dom...ludziska z urlopow wracaja,potem jesienne zimne noce ida,kogos moze ujmie za serce mały ,domowy psiak w schronisku. Quote
koss Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ufam Twojemu słowu:cool3::razz:...rzekłaś.Cicho i spokojnie na Twoim wątku... Quote
brazowa1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 no nadal...dzis chcociaz byly na spacerku. Quote
koss Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 DZISIAJ wyjjezdzam na tydzien,Brazowa wiesz o czym marzę.,..kiedy wracam ,otwieram kom....a tu na wątku Panów co czytam....no co ...kto zgadnie... Quote
brazowa1 Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 koss,tak bym chciala i ja... Pieski znaja dobre jedzenie.RC zajadaja ze smakiem,pedygrusy z ciezkim sercem.A schroniskowe jedzenie-wiadomo.Tobi potrafi odmowic jedzenia,gdy mu nie smakuje,pozostał psem z manierami. Quote
Recommended Posts