koss Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dzisiaj tak leje ,panowie chyba tego nie lubią...:-( co jeszcze mozna dla nich zrobic....no wiem, zabrac ..ale :-( Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 one sa jak ogień i woda.Tino drze sie do innych psow,a w tym czasie Tobi udaje,ze ich nie widzi i idzie kolo nogi,zeby byc jak najdalej od hałasu. Quote
brazowa1 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='ElzaMilicz']To znaczy, że rozrabia ten młodszy ?[/quote] tak,zadymiarzem jest mlodszy,terierkowaty.Tobi unika jak tylko moze.W ogole,ja kocham Tobiego!To cudo takie,ze mozna go zacalowac na smierc. Wyobrazcie sobie pieska,ktoremu idzicie tylko nalac wody,a robaczek juz caly radosny i wykorzystuje nawet ta mozliwosc,zeby rozdac buziaczki. Quote
Isadora7 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 O Mój Boże chłopaki jeszcze bez domku :-(:-(:-( Quote
Erazm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Szczyle długo jeszcze macie zamiar siedzieć na garnuszku:mad:? Do domu!!!!! [B]Muszę wkleić offa:oops:, błagam zajrzyjcie [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680[/url] [IMG]http://img100.imageshack.us/img100/5561/dsc08257ku0.jpg[/IMG] [/B] Quote
mru Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Erazm']Szczyle długo jeszcze macie zamiar siedzieć na garnuszku:mad:? Do domu!!!!! [/quote] ej, no właśnie... chłopaki! sru do domu! Quote
ElzaMilicz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [B]Mru[/B], widzę, że [B]Dymek [/B]jakby odmłodniał :cool3:. A [B]Mo[/B] to kto ? [B]Tiko[/B] ? Ja mu zrobię zadymę. :cool1: Quote
mru Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No, Elza, Dym to z futrem z 5 lat stracił ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107219&page=83[/url] :diabloti: a Mojżesz to nasz poprzedni... :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78401&page=20[/url] podpis kiepski, po nocy robiłam i dałam w końcu spokój - obiecuję lepszy :razz: przepraszam, chłopaki za pogaduchy nie na temat ;) [SIZE=3][B]do domu, panowie!!![/B][/SIZE] Quote
brazowa1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 panowie schudli :shake: do tego Tobi jest wybredny,on jedzenie schroniskowe zje jak juz musi :shake: widze,jak je z apetytem "lepsze" groszki.Delikatny jest,nie spieszy sie z jedzeniem,nawet puszke bierze jak książę. Quote
Agnie Koty Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 może to wina upałów, moje koty tez jakoś zrobiły się cieńsze... Quote
brazowa1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 nie,to nie z winy upałow.Pieski byly bardzo dobrze karmione,dobrymi rzeczami,one sa wybredne i wola nie zjesc lub zjesc malo jak cos gorszej jakości. :shake: Quote
Agnie Koty Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Pieskie smuteczki? Przybrałyby ciałka w nowym, dobrym domu....:-( Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 KOchani,rozdzielamy ich ogloszenia.Priorytetem jest Tobi,sznaucerowaty-jemu trudno bedzie znależć dom,bo wiek :shake:,ale za to ma cudowny charakter.Tino robi sie coraz gorszy do innych psow,coraz bardziej sie z nimi obszczekuje-całymi dniami tak sie trenuje :shake::shake::shake:.Ale on ładny,podstrzyze sie,podpicuje i ktos go zaadoptuje. Nie wierze,ze dwojce sie uda. Quote
LittleMy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dopiero trafilam na watek :-(:-( postaram sie poumieszcza ogloszenia... czy to z pierwszej strony z plakatu uzyc czy pojawilo sie jakies nowsze? Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 najlepiej to z pierwszej strony.Dziekuje. Quote
wredne_słonko Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sopot.. :) A tak w ogóle nie wiem skąd tak sobie wymyśliłaś, Brązowa. Toć Tobi jest znacznie ładniejszy. Przynajmniej mu zęby nie wyłażą i jest o wiele milszy :) Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ale mu brzuszek wisi.. no ja wiem,on ma takie oczy,ze nic tylko go na rączki i chodu z klatki do domu,ale obiektywnie rzecz biorac,to Tino ładniejszy... Quote
brazowa1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 musze znależć czas na strzyzenie chłopakow,wygladaja juz bardzo niewyjsciowo. Quote
Fortuna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dzisiaj podnioslam ogloszenia chlopcow na pierwsze strony. Caly czas czekam z nadzieja , ze znajdzie sie dom. Oglaszam tez tutaj chora na cukrzyce Lusie, ktora ma osiem lat i byc moze niedlugo znajdzie sie dla niej domek, sa juz chetni. Dlatego mam nadzieje, ze i dla was panowie znajdzie sie dom. Pozdrowienia dla wszystkich. :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts