Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']lubi czy nie - ma pachniec i już. Przenocuje w izolatce z kaloryferkiem to nie zmarżnie[/quote]
A pewnie, że ma pachnieć :loveu: i będzie na pewno pachniała :cool3:

Nie zapomnij aparatu, coby fotki z nową Panią zrobić ;)

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie działa mi ikonka szybkiej odpowiedzi, bo do tej pory śledziłam wątek, ale nie mogłam się wpisać. Strasznie się ciesze, że już jutro sunia będzie w swoim domu:multi:

Posted

Hm, pewnie tak - ale ona jest zwyczajna wracać do boksu. Na każde uroczystości na które zabierane sa psy ze schroniska - ona jedzie. Pozniej wraca. To jest niesamowity pies. Jest w niej tyle ciepła, że człowiek nie ma ochoty sie z nia rozstawać. Czasami mam wrażenie że zacznie gadać ludzkim głosem

Posted

[quote name='kinga-kinia']zobaczymy za tydzień może ta pani rzeczywiście nie mogła przyjechać ......[/quote]
Ja mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze i jednak Warszawianka pojedzie

Posted

ja też myslę że to tylko odroczenie. Warszawianka siedzi w boksie szczenięcym. Ma w budzie poduche prze budą poduchę i wykładzina dywanowa. Ludzie patrzyli jak na dziwolaga albo uprzywilejowaną.
Jest to pierwszy biks, więc jak zobaczyli psa leżącego na podusi to im gały wylazły. "to takie warunki maja psy?" Myslałam że fikne ze śmiechu :evil_lol:

Posted

Warszawiance to faktycznie moga inne psy zazdrościć. Nie dość że na poduchach sie rozkłada to kazdego dnia ma kilka godzin biegania poza boksem. Futerko czyściutkie, lśniace - dama

Posted

[quote name='kinga-kinia']a tak poważnie to ciekawe kiedy ta pani po nią przyjedzie ...[/quote]
Podobno w tym tygodniu już będzie po Warszawiankę....czekamy z nieciepliwością :roll: