Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
wysłałam jej watek pani, która chce pomóc jakiejś bidzie, ale pani ma 12 kotów :shake:

Mam przeczucie, że Leda nie będzie ganiała kotów - ot mój instynkt mi to podpowiada :cool3:

Posted

Małgosia objecała że bedzie Ledę wyciągac na siłę z budy i ćwiczyć z nia chodzenie na smyczy. Nawet jesli pani nie zdecyduje sie ja adoptować to może sunia odkryje że swiat poza budą nie jest taki straszny

Posted

luka1 napisał(a):
Małgosia objecała że bedzie Ledę wyciągac na siłę z budy i ćwiczyć z nia chodzenie na smyczy. Nawet jesli pani nie zdecyduje sie ja adoptować to może sunia odkryje że swiat poza budą nie jest taki straszny

Bardzo mądra decyzja...wierzę w Gosię i wiem, że jej się uda ;)

Posted

luka1 napisał(a):
pani nie dzwoni - o losie działaj

Oby zadzwoniła...może dzisiaj nie mogła albo nie wiem, ale mam nadzieje, że zadzwoni :roll:

Posted

[quote name='luka1']pani milczy - Leda biega każdego dnia i osfaja sie ze światem[/quote]
I mieszka jak królewna :loveu: z podusiami i sama w apartamencie jest :cool3:......................................szkoda tylko, że Pani się nie odzywa :shake: