Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Leda była wypuszczona z boksu - wejscie do boksu zamknęłam biegała wkoło wiaty. Łapa nie sprawia wrazenia bolącej. Jest gruba - ale zwinna i nie ociężała.

Posted

jestem Aśka jestem. Wielkie dzięki. Rozmawiałam w schronisku, pies bedzie mial oddzielną karmę więc bardzo ci dziekuję.
Nasze schronisko jest w o tyle dobrej sytuacji że nie ma żadnych problemów z papu dla psów - również ze specjalistyczną. Sunia narazie bedzie częściej wypuszczana aby miała więcej ruchu, no i jedzinko w oddzielnej misce. Z leczeniem łapy musimy wytrzymac do zarejestrowania fundacji. Wtedy przejmiemy nad nia opieke i zobaczy sie co z tą łapą zrobić. Z moich obserwacji: wyglada, że łapa nie boli, tylko estetycznie jest nie tak.

Posted

W razie czego daj znać.
Cieszę się, że jest możliwość takiego bardziej indywidualnego podejścia do Niej. Masz z Nią jakiś bliższy kontakt, jaka Ona jest ?

Posted

Już jestem , miałam maleńkie kłopoty z intrnetem ale juz jest chyba ok.
Leda żyje jakby we własnym świecie. Woli gdy sie nikt nia nie interesuje. Wciska sie w kąt budy i udaje niewidzialną. Ale to bardzo dobry pies, trzeba ja tylko zdobyć.

Posted

Hm. Bedę sie starała w tym tygodniu pojechac do schroniska. Jeśli tylko coś mi sie uda zrobić - to bedą. Ale ze mnie to taki fotogra że pożal sie boze. Mam kolekcje zdjęć psich ogonów, albo rozwianych futer. Czasami tylko udaje mi sie coś wyrażnego, ale postaram sie.

Posted

luka1 napisał(a):
Być może jeszcze w tym roku utworzymy hotelik - tymczas dla takich psiaków wtedy pies przejdzie pod opiekę fundacji i będzie leczony.

Luka, a to o czym pisałaś to perspektywa miesiąca czy raczej pół roku. Jak wyglądają sprawy ?

Posted

nie, Leda nie ma narazie szans na wyjazd. Po zarejestrowaniu fundacji będziemy sie starać wybudować boksy hotelowe dla takich psów które trzeba będzie wyciągnąć ze schroniska. Mamy teren, ale nie mamy kasy. Wierzę że kasa się znajdzie, ludzi dobrej woli jest duzo i liczę że pomogą. Leda bedzie leczona - wtedy gdy bedzie miejsce do którego trafi po wyjciągnieciu jej ze schroniska.