Witokret Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Black kochana jesteś :loveu: Musia ma ok. 3 lat - jeżeli chodzi o stosunek do innych psów - nie ma okreslonego - jedne kocha, inne niekoniecznie... sama wybiera sobie psich towarzyszy. Ludzi kocha nad życie - co do dzieci - obawiamy się, że jeśli dziecko męczyłoby ją za bardzo albo wsadziło jej palec w oko mogłaby pokazać ząbki ;) PS sunieczka ma już allegro, wystawiłyśmy ją również na gratce. Kontakt w ogłoszeniach do mnie: 601 299 709 Agnieszka Wielkie dzięki za pomoc :) Quote
BlackSheWolf Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ok dziekuje za info :) jutro sie za to wezme :) Quote
Witokret Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Kobitki !!! Nasza Muszeńka właśnie jest w swoim domku :multi::multi::multi: Na razie tylko tyle napiszemy. Ta przekochana i cudowna sunieczka ma wspaniały domek - jutro napiszemy nieco więcej... Na razie tylko tyle - INKA WIELKIE DZIĘKI :loveu::loveu::loveu: PS Nasza znajoma - Inka nie dość, że wzięła od nas sunieczkę, która przyplatała się do nas w centrum Chorzowa, to jeszcze znalazła domek naszej Muszynce :razz: Sama po nią pojechała (z nową panią) do hoteliku no i w ogóle gdyby nie ona, to nie wiemy jak wyglądałyby losy Musi. Quote
Witokret Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Black bardzo dziękujemy za oferowaną pomoc w ogłaszaniu :Rose: Quote
halbina Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 to mała znalazła domek w moje urodziny?... wspaniały prezent dla mnie takie wieści! :multi::multi::multi: Quote
wtatara Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 tak się cieszę. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Quote
luka1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 to znaczy z Ale grata - zdejmujemy? :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Witokret Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Halbinko - spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia w takim razie :new-bday: Luka - tak jest - zdejmujemy :lol: i bardzo dziękujemy ! U Muszki wszystko ok - poza tym, że pana (który wrócił z pracy późno w nocy) potraktowała jak intruza i obszczekała jak nie wiem co :evil_lol: Pan cały czas próbuje wkraść się w łaski Muszeńki, ale jak na razie mu się to nie udaje :cool3: Sunia regularnie go obszczekuje - miejmy nadzieję, że w końcu dotrze do niej, że pan nie chce jej wyrzucić z domu (albo samochodu - bo to pewnie chłop ją wywalił :angryy:). Dzisiaj pan zdecydowanie wcześniej wrócił z pracy i postanowił spędzić z sunią trochę więcej czasu :lol: Państwo cały weekend zaplanowali na wspólne spędzanie czasu z Musią, która została Pysią ;) Mamy nadzieję, że stosunek Pysi do pana z dnia na dzień będzie coraz lepszy. Za to swoja pancię kocha nad zycie. Pani jest nią zachwycona - chodzi i wszystkim pokazuje zdjęcia swojej suni w telefonie :evil_lol: Quote
malagos Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Super wiadomosć! Muszka w domku, hurra! Tak przy okazji, moje ratlerkowe cudko ma 4 lata i ciągle szczeka na mego TŻ... :evil_lol: Nie lubi chłopów i koniec. Quote
halbina Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 dziękuję za życzonka... trzymamy kciuki za małą... albo za pańcia... Quote
Neris Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Tytuł byście zmieniły babeczki bo ciągle STRASZY Quote
luka1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no własnie sie przestraszyłam okrutnie. Zmieniś tytuł!!!:mad: Quote
BlackSheWolf Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witokret napisał(a):Black bardzo dziękujemy za oferowaną pomoc w ogłaszaniu :Rose: nie ma za co :) zrobilam jej pare ogloszen na roznych serwisach ogloszeniowych :) ale super, ze juz sa nieaktualne ! sunieczka ma domek! jupi ! :multi: Quote
Witokret Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 No już już ;) na razie mamy bardzo ograniczony dostęp do netu... Quote
Witokret Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Ufff... Muszka vel Pysia dała się wreszcie przekupić i przekonała się do swojego pana :multi:No to teraz już pełnia szczęscia :lol: U psineczki wszystko ok - jest kochana i wyleguje się na kanapie do góry brzucholem :razz: Jak tylko się nam uda, to wrzucimy zdjęcia - niestety tylko z komórki więc jakość może być średnia, ale... ;) Quote
halbina Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 no to świetnie, że się udało! bądź szczęśliwa, sunieczko! Witokretku... mam tu trzy szczeniaki do adopcji, jakby co... :roll: Quote
Witokret Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Będziemy pamiętać ;) Tylko nieco więcej informacji o nich na pw i jakies zdjątka :razz: A u Musi wszystko OK :lol: Ze zdjęciem na razie nic nie wyszło bo kiepsko u nas ostatnio z czasem i netem :cool3: Quote
halbina Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 patrz mój podpis... dwa banerki ze szczeniorkami - to ich wątki! Quote
Origami-7 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :loveu::loveu::loveu:Muszko bądż szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: Quote
MalgosMalgos Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 bo kolezanka mimo namow niestety sie nie zdecydowala... Pozdrawiam serdecznie z Berlina-Sahary Malgosmalgos Quote
Recommended Posts