magda222 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jego allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=420435614[/url] Trzymajmy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Miejmy nadzieję... Do tej pory allegro psiaka odwiedziły 64 osoby.To chyba sporo? Quote
magda222 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mija doba od ukazania się ogłoszenia na allegro... Małego obejrzało 112 osób.Jestem pełna nadziei,że znajdzie dobrego opiekuna. Quote
rotek_ Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dość dobre wyniki.... ludzie jednak widząc kalekiego psa omijają go szerokim łukiem:shake: Quote
mysza 1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Myślę, ze w wypadku takich psinek lepsze są inne ogłoszenia, papierowe, bo często osoby, które mogą dać dom takim psinkom nie mają netu (trochę starsze mam na mysli ) Ale moze ktos sie zakocha w tym cudnym pysiu, oby! Quote
magda222 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Myślałam też o tym żeby zrobić mu plakaciki i porozwieszać. Quote
Wet-siostra Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A może by go dać do czasopisma"Mój Pies"??? Co oprawda ono sporo kosztuje,ale wiele osób je kupuje...Kącik adopcyjny jest nieodpłatny... A adopcje są... Quote
rotek_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 dzięki MP 3noga onka znalzła wspaniały domek:loveu: Quote
Wet-siostra Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mojego Koliego(trójłapek,leży na pierwszym planie w moim awatarku) też adoptowałam właśnie z łamów tego czasopisma...:loveu: Dopiero POTEM odkryłam dogomanię...:lol: Quote
magda222 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Wet-siostra']A może by go dać do czasopisma"Mój Pies"??? Co oprawda ono sporo kosztuje,ale wiele osób je kupuje...Kącik adopcyjny jest nieodpłatny... A adopcje są...[/quote] A jak to zrobić? Quote
Wet-siostra Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Najlepiej to wie Cioteczka DIF,ale chyba mailem...Trzeba mieć zdjęcie dobrej jakości i opis...Psiak będzie umieszczony w rubryce adopcyjnej jak tylko bedzie miejsce... Quote
rotek_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Wet-siostra']Najlepiej to wie Cioteczka DIF,ale chyba mailem...Trzeba mieć zdjęcie dobrej jakości i opis...Psiak będzie umieszczony w rubryce adopcyjnej jak tylko bedzie miejsce...[/quote] a jak to na ogół długo trwa? jakiś czas temu wysłałam tam nasze Czarne ale do tej pory nie było ani jednego telefonu..... Quote
Wet-siostra Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 To zależy,ile jest ogłoszeń...Oni je zamieszczają w kolejności zgłoszenia,a czasem nie zamieszczają...Trzeba by zapytać w MP... Quote
Hotel KADIF Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Wet-siostra']Najlepiej to wie Cioteczka DIF,ale chyba mailem...Trzeba mieć zdjęcie dobrej jakości i opis...Psiak będzie umieszczony w rubryce adopcyjnej jak tylko bedzie miejsce...[/quote] A pewnie, że wie..... :eviltong: Potrzebne mi są zdjęcia w formacie JPG. Prześlijcie na maila anndif@gmail. Pogadam z sekretarzem redakcji czy długa jest kolejka i zobaczymy co da sie zrobić ;). Cały czas śledzę z cicha wątek, bo psinek baaardzo mi zapadł w serce. Podobny jest do Nelsonika, któremu pomogłam znaleźć dom. Sami zobaczcie, zdjęcia Nelsona są na pierwszej stronie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104233[/url] Quote
magda222 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 DIF byłoby super gdyby udało się zamieścić ogłoszenie w "MP" :loveu: Zdjęcia psiakowi robiła grazyna9915.Skontaktuję się z nią i przekażę żeby przesłała Ci fotki. Mi też zależy żeby ten bidulek znalazł dobry dom.Do tej pory jego allegro odwiedziło ponad 500 osób ale nikt się nie odezwał :( Quote
grazyna9915 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='DIF']A pewnie, że wie..... :eviltong: Potrzebne mi są zdjęcia w formacie JPG. Prześlijcie na maila anndif@gmail. Pogadam z sekretarzem redakcji czy długa jest kolejka i zobaczymy co da sie zrobić ;). Cały czas śledzę z cicha wątek, bo psinek baaardzo mi zapadł w serce. Podobny jest do Nelsonika, któremu pomogłam znaleźć dom. Sami zobaczcie, zdjęcia Nelsona są na pierwszej stronie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104233[/URL][/quote] DIF napisz które zdjęcia trójłapka byś wolała. Te które są na wątku, czy zrobić mu nowe? W schronisku będę pod koniec sierpnia. Pytam się dlatego bo wydaje mi się, że redakcja chyba nie lubi zbyt smutnych zdjęć? Quote
grazyna9915 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Imię musi być zwariowane i szalone!!! :evil_lol: Przecież to jest młody, łapacz motyli! Quote
Recommended Posts