Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, ze w wypadku takich psinek lepsze są inne ogłoszenia, papierowe, bo często osoby, które mogą dać dom takim psinkom nie mają netu (trochę starsze mam na mysli ) Ale moze ktos sie zakocha w tym cudnym pysiu, oby!

Posted

[quote name='Wet-siostra']A może by go dać do czasopisma"Mój Pies"???
Co oprawda ono sporo kosztuje,ale wiele osób je kupuje...Kącik adopcyjny jest nieodpłatny...
A adopcje są...[/quote]

A jak to zrobić?

Posted

[quote name='Wet-siostra']Najlepiej to wie Cioteczka DIF,ale chyba mailem...Trzeba mieć zdjęcie dobrej jakości i opis...Psiak będzie umieszczony w rubryce adopcyjnej jak tylko bedzie miejsce...[/quote]
a jak to na ogół długo trwa?

jakiś czas temu wysłałam tam nasze Czarne ale do tej pory nie było ani jednego telefonu.....

Posted

[quote name='Wet-siostra']Najlepiej to wie Cioteczka DIF,ale chyba mailem...Trzeba mieć zdjęcie dobrej jakości i opis...Psiak będzie umieszczony w rubryce adopcyjnej jak tylko bedzie miejsce...[/quote]

A pewnie, że wie..... :eviltong:

Potrzebne mi są zdjęcia w formacie JPG. Prześlijcie na maila anndif@gmail.
Pogadam z sekretarzem redakcji czy długa jest kolejka i zobaczymy co da sie zrobić ;).
Cały czas śledzę z cicha wątek, bo psinek baaardzo mi zapadł w serce. Podobny jest do Nelsonika, któremu pomogłam znaleźć dom.
Sami zobaczcie, zdjęcia Nelsona są na pierwszej stronie:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104233[/url]

Posted

DIF byłoby super gdyby udało się zamieścić ogłoszenie w "MP" :loveu:
Zdjęcia psiakowi robiła grazyna9915.Skontaktuję się z nią i przekażę żeby przesłała Ci fotki.
Mi też zależy żeby ten bidulek znalazł dobry dom.Do tej pory jego allegro odwiedziło ponad 500 osób ale nikt się nie odezwał :(

Posted

[quote name='DIF']A pewnie, że wie..... :eviltong:

Potrzebne mi są zdjęcia w formacie JPG. Prześlijcie na maila anndif@gmail.
Pogadam z sekretarzem redakcji czy długa jest kolejka i zobaczymy co da sie zrobić ;).
Cały czas śledzę z cicha wątek, bo psinek baaardzo mi zapadł w serce. Podobny jest do Nelsonika, któremu pomogłam znaleźć dom.
Sami zobaczcie, zdjęcia Nelsona są na pierwszej stronie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104233[/URL][/quote]

DIF napisz które zdjęcia trójłapka byś wolała. Te które są na wątku, czy zrobić mu nowe? W schronisku będę pod koniec sierpnia.

Pytam się dlatego bo wydaje mi się, że redakcja chyba nie lubi zbyt smutnych zdjęć?