ania_sami Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Cudownie jakby wszystko sie ulozylo i Diana znalazla dom! A tak wogole Falon nie nalezy do mixow ONkow? :P:) tzn wiem jak jest:) ale tak sie pytam . Quote
Kostek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 jesli Diana ma mieszkac u tesciow to musza do nas przyjechac i poznac sie z nia u nas w azylu Quote
ania_sami Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wesolek jest cudowny:loveu: W srode podeszlysmy do niego z Mariola z kawalem szynki, a on nawet na nia(na szynke) nie spojrzal :) Patrzyl sie na mnie i cieszyl jak glupi, zebym go na spacer wziela. Quote
ania_sami Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kurdeeeeeee chcialam wstawic zdjecia Falona jak byl u mnie przez 2 dni ;( tak sie super zachowywal. w nowym domu nie powinni miec z nim zadnych problemow! Napewno niczego nie pogryzie, nie opsika, dogada sie z psem i kotem........ eeeeeeh Quote
lunarmermaid Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Piękne Oneczki.Czy wszystkie czekają na domki? Zasdtanawiam się nad rodziną zastępczą....Może któryś by do mnie trafił? Ale dopiero za jakiś czas...;) Quote
ania_sami Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wszystkie niestety... poza Oskarem bo juz szczesciaz ma super domek! Noi jak bylo pisane wczesniej Lasek i Ajax tez juz w domach:) Ooooooo cudownie jakbys wziela jednego psiaka na tymczas!. a za jakis czas to tak dokladnije?:cool3: Quote
lunarmermaid Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Na razie mam psa na tymczasie,więc drugiego nie wezmę.Mam małe dziecko,suczkę i kota więc pies musiałby spelniać określone warunki.Myślę,że przed zimą wyklaruje się sytuacja i będę mogła wziąść jakiegoś psiaka.Raczej większego,np.ONka,bo moja suczka jest dość duża a ja wolę większe psy (jest wtedy co pogłaskać).;) Quote
ania_sami Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jezeli do tego czasu nikt nie wezmie Falona to proponuje jego. Jak byl u mnie w domu byl grzeczniutki. Mam kota i suczke( ktora mocno go obszczekiwala na kazdym kroku) a on nic sobie z tego nie robil. Jest czytsym psem, generalnie jak kazalam mu zstac np. w pokoju to zostawal. Pozniej poprosze kolezanke zeby wstawila 2 zdjecia jak byl u mnie. Tutaj na watku tez jego zdjecie na pierwszej stronie. Quote
ania_sami Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dziekuje bardzo Mru:loveu: mam nadzieje ze ktos wreszcie zauwazy jego wyjatkowosc. Quote
lunarmermaid Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Faktycznie wyjątkowy,no i te skarpety!!! Piękny pies,aż dziwne,że tak dlugo czeka na swojego człowieka... Quote
siekowa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 PIXIE I DIXIE Dwie urocze sunie w typie owczarka niemieckiego. Mają ok. 7 miesięcy. Są kochane i kontaktowe, ale nieco bojaźliwe. Nie zostały nauczone niczego. Były zwykłymi psami podwórkowymi odpychanymi na bok! Facet chciał je uśpić. Może wyrosły zbyt mało rasowe? Teraz pilnie szukają domów, gdyż w schronisku też nie nauczą się dobrego zachowania. Są w biurze, żeby miały więcej kontaktu z człowiekiem. Sunie nie zostaną wydane do bud! Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zobowiązanie się do sterylizacji suk po pierwszej cieczce (na koszty naszej Fundacji). Przebywają w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy Kontakt w sprawie adopcji: 500-493-942, [email protected] 501-258-303 Quote
siekowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kolejna piękność czeka w azylu Cywil __________________ Quote
kometa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 chyba juz daaaaawno nikogo u was nie bylo:shake: Quote
pumcia02 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 a ja mogę powiedzieć, że Dixie, Pixie, Cywil i Falon mają domki :multi: Quote
lunarmermaid Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Super wiadomości!!! Ja zaglądam,ale nie zawsze piszę na wątkach. Miałam wziąść z Psiego Anioła jakiegoś większego psiaka na DT ale przyplątał mi się inny tymczas - też Onek. Ale nic straconego - dalej myślę,żeby zostać rodziną zastępczą dla psiaka z PA.:evil_lol: Quote
siekowa Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Znowu tych onkowatych psiaków przybyło. :( Jak będę mieć chwile to uaktualnię pierwszy post. Argo Wiek: ok. 10 lat Pochodzenie: Trafił do Azylu po śmierci właścicielki Tekila i Libra Wiek: ok. 1 rok Wygląd: mix owczarka niemieckiego i owczarka kaukazkiego Pochodzenie: Znaleziona w okolicach Marek Dębek strasznie bidny :( Wiek: ok. 13 lat Pochodzenie: Znaleziony na ulicy bardzo wycieczony Efi Wiek: ok. 6 lat Pochodzenie: przybłąkał się na posesję ludzi którzy nie mogli go zatrzymac Benz [SIZE=2]wiek: [SIZE=2]około 8 lat[SIZE=2] pochodzenie: [SIZE=2]znaleziony na przystanku autobusowym[SIZE=2] Quote
lunarmermaid Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Normalnie wszędzie pełno Onków...I problem z domkami dla nich. Teraz moda na malutkie pieski...:shake: Quote
pumcia02 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 dzisiaj miałam telefon po Librę. Mają przyjechać w piątek. zobaczymy... może coś z tego będzie Quote
siekowa Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Libra adoptowana ale Oskar wrócił :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/oskar-piekny-mix-owczarka-wrocil-do-azylu-pilnie-chociaz-dt-69226/ tak wygląda teraz a niedługo będzie wyglądać tak jak wcześniej :( Pomóżcie znaleźć mu chociaż tymczas bo on bardzo źle znosi pobyt w schronie. :( Quote
mru Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 podnoszę ONki i przypominam o Mozarcie :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/moga-byc-jego-ostatnie-tygodnie-zycia-pilnie-szukamy-dozywotniego-tymczasu-w-wa-30362/ Quote
Recommended Posts