Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wesolek jest cudowny:loveu:
W srode podeszlysmy do niego z Mariola z kawalem szynki, a on nawet na nia(na szynke) nie spojrzal :) Patrzyl sie na mnie i cieszyl jak glupi, zebym go na spacer wziela.

• 1 month later...
Posted

Kurdeeeeeee chcialam wstawic zdjecia Falona jak byl u mnie przez 2 dni ;( tak sie super zachowywal. w nowym domu nie powinni miec z nim zadnych problemow!
Napewno niczego nie pogryzie, nie opsika, dogada sie z psem i kotem........
eeeeeeh

Posted

Wszystkie niestety... poza Oskarem bo juz szczesciaz ma super domek!
Noi jak bylo pisane wczesniej Lasek i Ajax tez juz w domach:)

Ooooooo cudownie jakbys wziela jednego psiaka na tymczas!. a za jakis czas to tak dokladnije?:cool3:

Posted

Na razie mam psa na tymczasie,więc drugiego nie wezmę.Mam małe dziecko,suczkę i kota więc pies musiałby spelniać określone warunki.Myślę,że przed zimą wyklaruje się sytuacja i będę mogła wziąść jakiegoś psiaka.Raczej większego,np.ONka,bo moja suczka jest dość duża a ja wolę większe psy (jest wtedy co pogłaskać).;)

Posted

Jezeli do tego czasu nikt nie wezmie Falona to proponuje jego. Jak byl u mnie w domu byl grzeczniutki. Mam kota i suczke( ktora mocno go obszczekiwala na kazdym kroku) a on nic sobie z tego nie robil. Jest czytsym psem, generalnie jak kazalam mu zstac np. w pokoju to zostawal.

Pozniej poprosze kolezanke zeby wstawila 2 zdjecia jak byl u mnie.
Tutaj na watku tez jego zdjecie na pierwszej stronie.

• 1 month later...
Posted

PIXIE I DIXIE
Dwie urocze sunie w typie owczarka niemieckiego. Mają ok. 7 miesięcy. Są kochane i kontaktowe, ale nieco bojaźliwe. Nie zostały nauczone niczego. Były zwykłymi psami podwórkowymi odpychanymi na bok! Facet chciał je uśpić. Może wyrosły zbyt mało rasowe?
Teraz pilnie szukają domów, gdyż w schronisku też nie nauczą się dobrego zachowania. Są w biurze, żeby miały więcej kontaktu z człowiekiem.
Sunie nie zostaną wydane do bud!
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zobowiązanie się do sterylizacji suk po pierwszej cieczce (na koszty naszej Fundacji).

Przebywają w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy

Kontakt w sprawie adopcji:
500-493-942, [email protected]
501-258-303

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Super wiadomości!!! Ja zaglądam,ale nie zawsze piszę na wątkach.
Miałam wziąść z Psiego Anioła jakiegoś większego psiaka na DT ale przyplątał mi się inny tymczas - też Onek.
Ale nic straconego - dalej myślę,żeby zostać rodziną zastępczą dla psiaka z PA.:evil_lol:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Znowu tych onkowatych psiaków przybyło. :( Jak będę mieć chwile to uaktualnię pierwszy post.

Argo

Pochodzenie: Trafił do Azylu po śmierci właścicielki

Tekila i Libra

Wygląd: mix owczarka niemieckiego i owczarka kaukazkiego
Pochodzenie: Znaleziona w okolicach Marek

Dębek strasznie bidny :(

Pochodzenie: Znaleziony na ulicy bardzo wycieczony

Efi

Pochodzenie: przybłąkał się na posesję ludzi którzy nie mogli go zatrzymac

Benz

[SIZE=2]wiek:
[SIZE=2]około 8 lat[SIZE=2]