Mysia_ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 hihi :D Renatko podziwiam za cierpliwość :D świetne filmiki i fotki :) Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Mysia_ napisał(a):hihi :D Renatko podziwiam za cierpliwość :D świetne filmiki i fotki :) O Kochana,naprawdę musiałam nauczyć się przy Niuniu cierpliwości.On jest juz u nas prawie dwa lata,a cały czas trzeba się z nim obchodzić jak z jajkiem;).Nie wolno krzyknąc,bo Niuniek się boi,nie wolno oddychać jak on je,bo odejdzie i już jest po jedzeniu:shake:,nie można go brać na ręce,bo dostałby zawału ze strachu...to psiak specjalnej troski.Jest bardzo wrażliwy i delikatny, przekochany i bardzo mądry.Strasznie Go kocham:loveu:.I On mnie też:)Niunia i Niuniek to moje ukochane psy,reszta towarzystwa psiego też mnie lubi,ale kocha bardziej mojego męża:cool3: Quote
Hotel KADIF Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Renata5']O Kochana,naprawdę musiałam nauczyć się przy Niuniu cierpliwości.On jest juz u nas prawie dwa lata,a cały czas trzeba się z nim obchodzić jak z jajkiem;).Nie wolno krzyknąc,bo Niuniek się boi,nie wolno oddychać jak on je,bo odejdzie i już jest po jedzeniu:shake:,nie można go brać na ręce,bo dostałby zawału ze strachu...to psiak specjalnej troski.Jest bardzo wrażliwy i delikatny, przekochany i bardzo mądry.[/QUOTE] Reniuś, czy Ty piszesz o mojej Roni?! :crazyeye::evil_lol: Jest u nas od 30 września 2007 roku, czyli dłużej niż Prysiek u Ciebie a zachowuje się tak samo!!! To nasza "Księżniczka Na Ziarnku Grochu" którą bardzo łatwo przestraszyć, zranić... Quote
kinga-kinia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Renatko pozdrawiam ciebie i Prysia :) Przeczytałam ze ostatnio miał problemy ze zdrowiem ale już chyba jest OK ? Przed Dosią miałam pinczerkę podobną do twojej niuni. Quote
Asia_Klero Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 CO u Prysiaczka?Może jakieś pozytywne foteczki?:) Quote
Lionees Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 DIF napisał(a):Reniuś, czy Ty piszesz o mojej Roni?! :crazyeye::evil_lol: Jest u nas od 30 września 2007 roku, czyli dłużej niż Prysiek u Ciebie a zachowuje się tak samo!!! To nasza "Księżniczka Na Ziarnku Grochu" którą bardzo łatwo przestraszyć, zranić... No,mój Niuniuś jest taką właśnie księżniczką na ziarnku grochu:) kinga-kinia napisał(a):Renatko pozdrawiam ciebie i Prysia :) Przeczytałam ze ostatnio miał problemy ze zdrowiem ale już chyba jest OK ? Przed Dosią miałam pinczerkę podobną do twojej niuni. Kinguś,kupe lat,witaj Kochana:loveu: Asia_Klero napisał(a):CO u Prysiaczka?Może jakieś pozytywne foteczki?:) Już sie robi,juz za momencik wstawiam;) Quote
Lionees Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mój Niunio wszędzie za mną chodzi,nawet do łazienki;) I tu koło mnie:) Moje dwa serduszka:loveu::loveu: A jak mnie nie ma w pobliżu,to i mój mąż tez jest dobry,żeby się na Nim oprzeć:cool3: Quote
Lionees Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A jak nie ma się na kim oprzeć,to i Niunia jest dobra jako podpórka pod główkę:p A to mój kociamber:cool3: Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185094-Suka-SHAR-PEI-musi-trafi%C4%87-w-dobr%C4%99-r%C4%99ce-NATYCHMIAST!-Potrzeba300z%C5%82-deklaracji!! prosze pomozcie..:( Quote
Asia_Klero Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 To ci dopiero wygodna ciotka!! Bierze psa i do pracy zatrudnia! biedny Prysio pranie musi robić, a renatka pewnie leży na kanapie i mówi Prysio wypierz, prysio powieś pranie?! No co za cioteczka!!;) Quote
rotek_ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 widzę że pryś nic a nic się nie zmienił pozdrowienia Quote
Asia_Klero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 kochani pomozcie zabrzanskiemu shar peiowi:( http://www.dogomania.pl/threads/185094-Suka-SHAR-PEI!-Potrzebne800z%C5%82na-zabiegi-i-karm%C4%99! Quote
Lionees Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Kolejna porcja fotek na których Niuniuś zrobił sobie podpórkę z Niuni:p Nunek i Rambo jako ochroniarze Niuni:evil_lol:(Niunia śpi zakopana pod ręcznikiem:)) :diabloti::evil_lol: Quote
ALMA2 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ale niunia ma fajny brzuszek i cycuchy ;):loveu:- chyba na trzecim zdjęciu. No a Niunek jak zawsze fajny. Quote
Hotel KADIF Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A ja sobie często wchodzę na wąteczek Niuńka i podczytuję z cicha! :oops: Ależ mu dobrze! :multi: Quote
Mysia_ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 o ranyyyyyy jakie miłości :D cudne te Twoje psinki Renatko :) Quote
Asia_Klero Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przepraszam za ten wpis ale ten pies na prawdę potrzebuje pomocy... Za niedlugo nie bedzie umial podniesc się z miejsca...chociaz zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/77664-SATYR-starszy-onkowaty-ogromny-pieszczoch... Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kolejne fotki mojego ukochanego Niunia:):loveu:Oczywiście na niektórych jest w towarzystwie mojej ukochanej Niuni:):loveu:Te dwa psiaki są MOJE NAJUKOCHAŃSZE:loveu:.Pozostałe tez są kochane,ale wolą bardziej mojego męza,a te dwa skarby wolą mnie :) Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ciąg dalszy:) No szybciej,bo ja czekam i czekam pod tymi drzwiami:x Wpuści mnie w końcu ktoś?:roll: Ej no,otwórzcie te drzwi wreszcie,ile można tak stać:mad: Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 No wreszcie idę już do domu,ale i tak mnie jakaś lala wyprzedziła:p A teraz Myszka:):loveu: Tak wyglądała do wczoraj;) Tu w trakcie obcinania;).Kupa futra z niej zeszła,chyba z kilo:shake:.Jak tej psinie jest teraz wygodnie,lekko i chłodno:) Quote
Recommended Posts