Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pierwszym zdjęciu troszkę rozmazał się Prysio,na drugim-Rambuś,także jest po równo.Rambo kręcił się jak nieboskie stworzenie,natomiast Prysio-to dostojny,starszy pan.Taki psi arystokrata.:).

Posted

[quote name='Ziutka']Nie ma za co ;)[/quote]
Przypomniało mi się jak młodszy syn miał ze 3 latka i sąsiad opuścił mu siodełko od rowerka,bo było za wysoko i moja mama mówi:''podziękuj panu sąsiadowi'',a synek po chwili:''nie ma za co''.Do jutra! Do jutra? Chyba raczej do dzisiaj!;).Pa!!!!!

Posted

[quote name='Renata5']Przypomniało mi się jak młodszy syn miał ze 3 latka i sąsiad opuścił mu siodełko od rowerka,bo było za wysoko i moja mama mówi:''podziękuj panu sąsiadowi'',a synek po chwili:''nie ma za co''.Do jutra! Do jutra? Chyba raczej do dzisiaj!;).Pa!!!!![/quote]

hehe :evil_lol:

Myslę, że Rambuś dogada się z Prysiem :cool3:

Posted

Właśnie wysłałam Ziutce kolejne zdjęcia.Jest na nich ''wieczorek zapoznawczy'',czyli bliskie spotkania 3-go stopnia.Wprawdzie jeszcze z asekuracją,ale lepiej dmuchać na zimne:p.

Posted

Nie bój nic Luka.Wiem,że to kosztuje.Już zaprzestałam robić zdjęć(bo Prysio ma ich chyba najwięcej w całej dogomanii),a gdy spotkam się z Ziutką(mam nadzieję,że już niebawem)to jej wszystko wyrównam i poproszę,żeby mi wytłumaczyła jak się wkleja zdjęcia.

Posted

szybki kurs Renato,

wchodzisz na tą stronę
[URL]http://www.imageshack.us/[/URL]

na górze masz przycisk [COLOR=gray][U]Przeglądaj[/U][/COLOR]
[COLOR=black]kliknij[/COLOR]
w zalezności gdzie masz umieszczone zdjęcia Prysia wybierasz ten plik podwójnym kliknęciem myszki(ja wszyskie zdjęci zapisuję albo w "moich dokumentach" albo na osobnym folderze na pulpicie)

pod przyciskiem PRZEGLĄDAJ jest zaznaczone pole na żółto
a poniżej tego jeszcze sa dwa kwadraciki do zaznaczenia
kilkasz na [COLOR=red]resize image?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=black]i wybierasz [/COLOR][/COLOR][COLOR=red]640x480(for message boards)[/COLOR]

i na samym dole w czerwonej ramce jest napis
[COLOR=red]host it[/COLOR]
klikasz na niego

otwiera się nowa strona(czasami to trochę trwa)

[COLOR=black]przewiń pasek na sam dół[/COLOR]
pod jakąs kretyńską reklamą masz kilka pól
kopiujesz cąły link z pola z napisem [COLOR=red]Hotlink for forums (1)[/COLOR]
[COLOR=black]wklejasz go na watek i gotowe[/COLOR]

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/6/c3a2a9a4cb06afd2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/352/dcc955f962c39127.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Jeszcze raz Ziutka dzięki za zdjęcia,a Tobie Rotuś za kurs.Jutro będę próbować,nie odejdę od komputera,póki czegoś nie wkleję.A propos teraźniejszych zdjęć,te cienie obok ogonków to jak się domyślacie efekt merdania.Mam nadzieję,że to dobrze rokuje na przyszłość:cool3:.

Posted

Na pewno bedzie dobrze, na pewno chłopcy się polubią, moim zdaniem zapoznanie wyszło super:lol: Renatko musisz jak najczęściej brać je na wspólne spacerki, to na pewno pomoże w socjalizacji.Trzymam kciuki i bardzo się ciezę, że wszystko się tak dobrze układa.

Posted

Żyjemy,żyjemy i mamy się dobrze,ale rozpoczęcie roku szkolnego nie chciało poczekać i musiałam przygotować dzieci do szkoły łącznie z kupnem podręczników i innych rzeczy(przecież wcześniej nie było czasu:p).A poza tym przez ostatnie dni była totalna okupacja komputera,bo od teraz NAUKA!:o.Tak więc będę miała trochę więcej czasu na latanie po dogo bo jest wiele fajnych artykułów do poczytania.Także będę mogła wreszcie na spokojnie skorzystać z kursu wklejania zdjęć,bo narazie nie miałam okazji na dłużej zagościć przed komputerem.Idę zaraz spać bo rano trzeba wstać(i tak nigdy nie mam wyboru co do godziny wstawania,bo przecież co poniektórzy w domu muszą rano iść na siusiu:razz:).Buziaczki dziewczynki,pa,pa;).

Posted

:bigcool:Ale cisza w domu!!!! Nawet psy nie plączą się pod nogami,tylko uwaliły się obydwa koło mnie i śpią.Luz na maxa:ylsuper:.Aż nie wiem za co się wziąść w domu.Ale chyba będę narazie robiła NIC :p.Muszę się ponapawać ciszą i spokojem(nie żeby u mnie w domu codziennie był sajgon jakiś:razz:,no ale dwóch dorastających chłopaków potrafi nieraz skutecznie zmącić ciszę:olympic: :krach: ).Zaglądnę tu później,teraz oddam się błogiemu nie robieniu nic:fadein:.