Lionees Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bardzo dziękuję.Jutro rano wyślę umowę Prysia! Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='DIF']Dziewczyny! A co on w ogóle jadł w schronie? Czym są karmione psiaki?[/quote] mięso + kasza + suche żarełko Quote
Lionees Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Robił tylko siusiu,ale za to jak puszcza bąki:tard:!Cichacze,ale takie są najgorsze. Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Renata5']Robił tylko siusiu,ale za to jak puszcza bąki:tard:!Cichacze,ale takie są najgorsze.[/quote] ojj tak, coś o tym wiemy, te cichacze są najgorsze :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Mysia_']ojj tak, coś o tym wiemy, te cichacze są najgorsze :evil_lol:[/quote] Fuuuj...... :mdleje::mdleje::mdleje:! :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ale to Pryszczowe bączuszki:evil_lol:taaakie kochane jak on!:loveu::eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Asia_Klero']Ale to Pryszczowe bączuszki:evil_lol:taaakie kochane jak on!:loveu::eviltong::eviltong:[/quote] bączuszki nie mogą być kochane!!! :shake: Quote
Asia_Klero Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 a tam...taki kochany wyraz...BĄCZUSZEK!:evil_lol:komu sie nie podoba?:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Lionees Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pryszczyk chyba już śpi na noc:sleep2:,ciekawe o której się obudzi?Będę spała czujnie,jak bym miała noworodka w domu.Ja też lecę już spać:scared:,bo tak naprawdę to jeszcze po powrocie z urlopu nie spałam i jestem padnięta .Dobrej nocki,buziaczki:kiss_2:,pa,pa:hand: Quote
Mysia_ Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ciekawe co tam u Renaty i Pryszczyka :cool3: jak tam noc mija ;) Quote
luka1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='DIF']Fuuuj...... :mdleje::mdleje::mdleje:! :evil_lol:[/quote] jakie Fuj? Chebek to by sie jadło, ale pary z chlebka nie chce sie wąchać (jak mawiał mój św.pamięci mąż- świeć panie nad jego duszą) Quote
Lionees Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cześć wszystkim!Prysio spał bardzo grzecznie całą noc u starszego syna na łóżku.O 7 rano sama zaprosiłam go na spacerek.Byliśmy około pół godz.w tym czasie wysikał się ze 6 razy i zrobił normalną kupkę.Ale jak weszłam po niego do pokoju syna,to syn krzyknął:"mamo-tlenu!".A ja mu na to,że człowiek to taka istota,że do wszystkiego się przyzwyczai.Prysio zjadł już śniadanie(kaszankę własnej roboty),a teraz zmacznie śpi.Luka1,gdybyś wiedziała,że u mnie jest dzura dla psa,to być może Prysio nadal byłby w schronisku.Widocznie na jego szczęście tak musiało być.Lecę teraz po zakupy i wysłać umowę adopcyjną. Quote
Mysia_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Czyli oprócz bączków wszystko w porządku :razz: Quote
Lionees Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wszystko w porządku,Prysio jest słodki i kochany.I nawet ogonek ma cały czas w górze.Lecę,pa Quote
dona20 Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Ewidentnie podoba mu się u was, teraz czuje że żyje :multi: Buziaczki dla kochanego Pryszczolka i opiekunów. Quote
Asia_Klero Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No to super:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cześć wszystkim!Prysio już śpi,zjadł dzisiaj sporo szyneczki drobiowej,a jutro ugotuję mu udka z kurczaka.Koniec z kaszą.Zjadł jej już dosyć w swoim życiu.Dziewczynki,on kaszle.Czy było tak wcześniej,czy to świeża sprawa?Jutro wkleję zdjęcia Prysia.Uciekam spać,bo rano trzeba wstać.Pa,pa:bye: Quote
Mysia_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja nigdy nie słyszałam kaszlącego Prysia... A Ty Asiu? W końcu u Ciebie nocował, a w schronisku gorsza sprawa tak wszystko wypatrzeć :oops: Quote
Lionees Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Buziaczki z rana:kiss_2:!Prysio już po spacerku i po śniadanku.Odnośnie kaszlu,to nie jest cały czas,tylko sporadycznie,ale jednak czasami kaszle.Normalnie jak człowiek.Prysio pozwiedzał znowu kąty w domu,a teraz uwalił się na swoim posłaniu i zasypia.Baaardzo,baaardzo grzeczny z niego psiak.I zrobił się taki hrabia,że na suche żarełko nie chce nawet patrzeć.Później wrzucę jego fotki.Pa:bye:. Quote
Mysia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jejku jak się cieszę, że wszystko w porządku :loveu: Trzymam kciuki, żeby z tym kaszelkiem to nie było nic poważnego :roll: No i czekam na fotki :razz: Quote
dona20 Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Powiem szczerze, że ja tez nie słyszałam żeby Prysio Pysio kaszlał, nie mam pojecia czemu teraz pokasłuje.To super, że jest taki grzeczny.A jak wygląda u niego sprawa z trzymaniem siku(chodzi mi o to czy nie załatwia sie w domu)?Renatko napisz też prosze czy Prysio w ogóle jest wami zainteresowany(cieszy sie na was, reaguje jak go wołacie) czy dalej jest taki zobojętniały, jak zachowuje się na spacerkach?Jak z Asią chodziłyśmy z nim na spacerki(już po opuszczeniu schroniska)przed wyjazdem do Warszawy, to strasznie wszystko go interesowało i był bardzo podekscytowany. Quote
Ziutka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Renata5']Później wrzucę jego fotki.Pa:bye:.[/quote] Renatko...dawaj nam fotki tego szczęściarza :loveu: Quote
Recommended Posts