Jump to content
Dogomania

Pryszczyk po 7 latach w schronisku ...JUZ W DOMKU !!! - Na zawsze w moim sercu.

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']Robił tylko siusiu,ale za to jak puszcza bąki:tard:!Cichacze,ale takie są najgorsze.[/quote]

ojj tak, coś o tym wiemy, te cichacze są najgorsze :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Ale to Pryszczowe bączuszki:evil_lol:taaakie kochane jak on!:loveu::eviltong::eviltong:[/quote]

bączuszki nie mogą być kochane!!! :shake:

Posted

Pryszczyk chyba już śpi na noc:sleep2:,ciekawe o której się obudzi?Będę spała czujnie,jak bym miała noworodka w domu.Ja też lecę już spać:scared:,bo tak naprawdę to jeszcze po powrocie z urlopu nie spałam i jestem padnięta .Dobrej nocki,buziaczki:kiss_2:,pa,pa:hand:

Posted

[quote name='DIF']Fuuuj...... :mdleje::mdleje::mdleje:!

:evil_lol:[/quote]

jakie Fuj? Chebek to by sie jadło, ale pary z chlebka nie chce sie wąchać (jak mawiał mój św.pamięci mąż- świeć panie nad jego duszą)

Posted

Cześć wszystkim!Prysio spał bardzo grzecznie całą noc u starszego syna na łóżku.O 7 rano sama zaprosiłam go na spacerek.Byliśmy około pół godz.w tym czasie wysikał się ze 6 razy i zrobił normalną kupkę.Ale jak weszłam po niego do pokoju syna,to syn krzyknął:"mamo-tlenu!".A ja mu na to,że człowiek to taka istota,że do wszystkiego się przyzwyczai.Prysio zjadł już śniadanie(kaszankę własnej roboty),a teraz zmacznie śpi.Luka1,gdybyś wiedziała,że u mnie jest dzura dla psa,to być może Prysio nadal byłby w schronisku.Widocznie na jego szczęście tak musiało być.Lecę teraz po zakupy i wysłać umowę adopcyjną.

Posted

Cześć wszystkim!Prysio już śpi,zjadł dzisiaj sporo szyneczki drobiowej,a jutro ugotuję mu udka z kurczaka.Koniec z kaszą.Zjadł jej już dosyć w swoim życiu.Dziewczynki,on kaszle.Czy było tak wcześniej,czy to świeża sprawa?Jutro wkleję zdjęcia Prysia.Uciekam spać,bo rano trzeba wstać.Pa,pa:bye:

Posted

Buziaczki z rana:kiss_2:!Prysio już po spacerku i po śniadanku.Odnośnie kaszlu,to nie jest cały czas,tylko sporadycznie,ale jednak czasami kaszle.Normalnie jak człowiek.Prysio pozwiedzał znowu kąty w domu,a teraz uwalił się na swoim posłaniu i zasypia.Baaardzo,baaardzo grzeczny z niego psiak.I zrobił się taki hrabia,że na suche żarełko nie chce nawet patrzeć.Później wrzucę jego fotki.Pa:bye:.

Posted

Powiem szczerze, że ja tez nie słyszałam żeby Prysio Pysio kaszlał, nie mam pojecia czemu teraz pokasłuje.To super, że jest taki grzeczny.A jak wygląda u niego sprawa z trzymaniem siku(chodzi mi o to czy nie załatwia sie w domu)?Renatko napisz też prosze czy Prysio w ogóle jest wami zainteresowany(cieszy sie na was, reaguje jak go wołacie) czy dalej jest taki zobojętniały, jak zachowuje się na spacerkach?Jak z Asią chodziłyśmy z nim na spacerki(już po opuszczeniu schroniska)przed wyjazdem do Warszawy, to strasznie wszystko go interesowało i był bardzo podekscytowany.