Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 547
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętam śnieg na Śląsku...Jeszcze dobrze nie spadł,a już był brudny...:roll:
Dopiero w Przemyślu odkryłam piękno zimy:śnieg leży,a mimo to jest biały,aż oczy bolą jak się patrzy...:lol:
A że jest go dużo???Tak powinno być...Zima-to zima...;)
Choć z całą pewnością nie są to idealne warunki dla psiaków...:oops:

Rufusku,w górę!:loveu:

Posted

[quote name='Asia_Klero']Magda (Dona20)ma spotkac sie z tymi ludzmi,porozmawiac i zobaczy co i jak...mam nadzieje ze beda to odpowiedni ludzie i zaadoptuja naszego RUFIEGO;)[/quote]

Rufusku...:oops:

Posted

Zgadza sie nasz KOCHANY RUFI pojechał dzisiaj do nowego domku!!!!!!!!!!!
Jego nowi własciciele to wspaniali ludzie,bardzo odpowiedzialni i rozsądni, zrobili na mnie i Pani Anieli(kierowniczka schroniska)bardzo dobre wrażenie.Mówiłam im, że Rufi ma wątek na dogomani.Jak tylko wysle im link do wątku, to na pewno sie tu zaloguja i zdadzą relacje.Rufi domek znalazl dzieki ogłoszeniu w METRZE:)
Teraz musimy czekać na relacje z nowego domku i trzymać kciuki zeby wsystko było OK.
Jestem strasznie szczęsliwa, że w koncu mu sie poszczęściło.:multi::multi::multi::multi:

Posted

A ja juz znam pierwsze relacje.Dostałam maila :lol:Ruficzek w czasie podróży do nowego domku był bardzo grzeczny, całą drogę przespał swojej nowej Pani na kolanach:loveu:(biedaczek w koncu mógł się porządnie wyspać)W domku tez ponoć zachowuje się nienagannie (wszędzie za nimi chodzi), bardzo cieszy sie jak wychodzi na spacerki, już jest po kąpieli:cool3:
Gosia i Grześ czekaja jeszcze na maila aktywacyjnego, więc musimy uzbroić się w cierpliwość.
Powiem wam w tajemnicy, że o takim domku dla Rufiego właśnie marzyłam:multi:

Posted

[quote name='dona20']A ja juz znam pierwsze relacje.Dostałam maila :lol:Ruficzek w czasie podróży do nowego domku był bardzo grzeczny, całą drogę przespał swojej nowej Pani na kolanach:loveu:(biedaczek w koncu mógł się porządnie wyspać)W domku tez ponoć zachowuje się nienagannie (wszędzie za nimi chodzi), bardzo cieszy sie jak wychodzi na spacerki, już jest po kąpieli:cool3:
Gosia i Grześ czekaja jeszcze na maila aktywacyjnego, więc musimy uzbroić się w cierpliwość.
Powiem wam w tajemnicy, że o takim domku dla Rufiego właśnie marzyłam:multi:[/quote]

[SIZE=3]Wiecie co az mi sie lezka zakrecila jak to przeczytalam - Rufi ma dom !!!![/SIZE]:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Niestety nadal nie dostali maila aktywacyjnego, w związku z tym dalej nie moga nic napisać:shake:
Najnowsze wieści:
"Rufik ma się dobrze, w nocy nie nabrudził nic i grzecznie spał, a dzisiaj dostał nowe szelki do spacerów i leżankę w misie :) Dzisiaj też przenosi się do nas do sypialni :) To na prawdę wspaniały piesek i bardzo się cieszymy, że jest z nami"
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: