Mysia_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 zima już nie taka ładna :eviltong: za dużo tego śniegu.... Quote
Wet-siostra Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pamiętam śnieg na Śląsku...Jeszcze dobrze nie spadł,a już był brudny...:roll: Dopiero w Przemyślu odkryłam piękno zimy:śnieg leży,a mimo to jest biały,aż oczy bolą jak się patrzy...:lol: A że jest go dużo???Tak powinno być...Zima-to zima...;) Choć z całą pewnością nie są to idealne warunki dla psiaków...:oops: Rufusku,w górę!:loveu: Quote
Wet-siostra Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Rufusku,co słychac na Śląsku,poza tym,że śnieg??? Nadal uciekasz pańciom na spacerach???:cool3: Quote
Asia_Klero Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 uciekasz to zbyt duze slowo:evil_lol:albo wraca pod schronisko i cos tam wygrzebuje albo robi sobie jeszcze dluzszy spacer i wraca na poranne sniadanie-cwaniak:evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No,tak,rozumię...:lol: Rufusku,zapraszam na spacer.Dziś idę na Kopiec...:cool3: Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Mysia_']dzisiaj był kolejny telefon w sprwie Rufika! Oby coś z tego wyszło....[/quote] Ja sie pytam po raz kolejny - czy juz odezwal sie ktos konkretny? Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='pati_zabrze']Nie znam szczegółów, ale prawdopodobnie jutro przyjeżdżają po Rufuska ludzie z Wrocławia :cool3:[/quote] To juz siedze cicho i nie zapeszam:oops: Quote
pati_zabrze Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Nie znam szczegółów, ale prawdopodobnie jutro przyjeżdżają po Rufuska ludzie z Wrocławia :cool3: Quote
Wet-siostra Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Rufusku,być może dziś Twój los się odmieni...:loveu: Tymczasem zapraszam -dołącz do Tyrsy i Bajki,idziemy na Winną Górę.:loveu: Quote
Asia_Klero Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Magda (Dona20)ma spotkac sie z tymi ludzmi,porozmawiac i zobaczy co i jak...mam nadzieje ze beda to odpowiedni ludzie i zaadoptuja naszego RUFIEGO;) Quote
Maszaberla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Asia_Klero']Magda (Dona20)ma spotkac sie z tymi ludzmi,porozmawiac i zobaczy co i jak...mam nadzieje ze beda to odpowiedni ludzie i zaadoptuja naszego RUFIEGO;)[/quote] Rufusku...:oops: Quote
Mysia_ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie było mnie w Zabrzu trzy dni, ale już wróciłam, rozmawiałam dzisiaj z Sandrą i Ci ludzie z Wrocławia zrobili bardzo dobre wrażenie, Rufik pojechał :cool3: Quote
Asia_Klero Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dobrze ze napisalas bo Madzia nic mi nie dawala znac:angryy: mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok;) Quote
Mysia_ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 napewno jak będzie miała chwilkę to napisze co i jak ;) Quote
dona20 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Zgadza sie nasz KOCHANY RUFI pojechał dzisiaj do nowego domku!!!!!!!!!!! Jego nowi własciciele to wspaniali ludzie,bardzo odpowiedzialni i rozsądni, zrobili na mnie i Pani Anieli(kierowniczka schroniska)bardzo dobre wrażenie.Mówiłam im, że Rufi ma wątek na dogomani.Jak tylko wysle im link do wątku, to na pewno sie tu zaloguja i zdadzą relacje.Rufi domek znalazl dzieki ogłoszeniu w METRZE:) Teraz musimy czekać na relacje z nowego domku i trzymać kciuki zeby wsystko było OK. Jestem strasznie szczęsliwa, że w koncu mu sie poszczęściło.:multi::multi::multi::multi: Quote
sara_rokitnica Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 to wspaniała wiadomość! :D :multi: nie mogę się doczekać jakichś foteczek i relacji z nowego domku Rufiego :D :multi: Quote
Mysia_ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no to teraz niecierpliwie czekamy na wieści ;) Quote
dona20 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 A ja juz znam pierwsze relacje.Dostałam maila :lol:Ruficzek w czasie podróży do nowego domku był bardzo grzeczny, całą drogę przespał swojej nowej Pani na kolanach:loveu:(biedaczek w koncu mógł się porządnie wyspać)W domku tez ponoć zachowuje się nienagannie (wszędzie za nimi chodzi), bardzo cieszy sie jak wychodzi na spacerki, już jest po kąpieli:cool3: Gosia i Grześ czekaja jeszcze na maila aktywacyjnego, więc musimy uzbroić się w cierpliwość. Powiem wam w tajemnicy, że o takim domku dla Rufiego właśnie marzyłam:multi: Quote
Mysia_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 no to czekamy na nowych dogomaniaków :cool3: Quote
Maszaberla Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='dona20']A ja juz znam pierwsze relacje.Dostałam maila :lol:Ruficzek w czasie podróży do nowego domku był bardzo grzeczny, całą drogę przespał swojej nowej Pani na kolanach:loveu:(biedaczek w koncu mógł się porządnie wyspać)W domku tez ponoć zachowuje się nienagannie (wszędzie za nimi chodzi), bardzo cieszy sie jak wychodzi na spacerki, już jest po kąpieli:cool3: Gosia i Grześ czekaja jeszcze na maila aktywacyjnego, więc musimy uzbroić się w cierpliwość. Powiem wam w tajemnicy, że o takim domku dla Rufiego właśnie marzyłam:multi:[/quote] [SIZE=3]Wiecie co az mi sie lezka zakrecila jak to przeczytalam - Rufi ma dom !!!![/SIZE]:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
dona20 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Niestety nadal nie dostali maila aktywacyjnego, w związku z tym dalej nie moga nic napisać:shake: Najnowsze wieści: "Rufik ma się dobrze, w nocy nie nabrudził nic i grzecznie spał, a dzisiaj dostał nowe szelki do spacerów i leżankę w misie :) Dzisiaj też przenosi się do nas do sypialni :) To na prawdę wspaniały piesek i bardzo się cieszymy, że jest z nami" :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts