Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 ja miałam sporo adopcji z adopcje.org , ale tam Rufika ogłaszam :roll: Quote
Klaudus__ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [I]W okolicy północy podnoszę chorowitka...[/I] Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [I]Czemu tu nikt nie zagląda... ? :roll::-([/I] Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [I]Ja wierzę ! Bo przecież musi się udać... Prawda...? :roll:[/I] Quote
Mysia_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Biedaku, kiedy wreszcie uśmiechnie się do Ciebie szczęście? :roll: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='jusstyna85']Gdzie dogomaniacy....[/quote] no właśnie :-( taka tu cisza....... Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Rufik dodany na [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Rufik,11525]Rufik - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url] i już od dawna jest tutaj [url=http://www.adopcje.org/adopcja12553.html]Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot Quote
Wet-siostra Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ale tu pustki....:crazyeye: Psiaku,w górę.... Quote
Asia_Klero Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 JAK to?!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:jest pewna co to za pani?!odwiedzi schronisko?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Mam wspaniala, nowine!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: pisala do mnie wspaniala osoba,ktorej wyslalam kilka linkow z psiakami..Pani do serca przypadl Rufi i chce go adoptowac!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Mysia_']oby mu się udało... Kamilko czekamy na wieści i jakieś konkrety :razz:[/quote] mysia wyslalam Ci wlasnie maila:-)) Pani do mnie napisala dzisiaj...wyslalam jej linki z pieskami z Zabrza..Pani prosila o pieska starszego,ktore ma male szanse na adopcje... oby wiecej takich ludzi bylo!!!Moj Boze...pisala nawet,ze nawet wezmie trojlapka....po linkach,ktore jej wyslalam..napisala do mnie z decyzja,ze Rufiego pragnie zaadoptowac!!!!!:multi::loveu: Wiem,ze Pani sledzi juz forum na dogomani....mam nadziej,ze moze sie wpisze do nas!!!:loveu::loveu::multi: Quote
Mysia_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 oczywiście zapraszamy Panią do nas :razz: Quote
dona20 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Zapraszamy, zapraszamy:)Jutro z pracy zadzwonie do tej Pani, bo dzisiaj juz jest troszke za późno.Bede najszczęsliwszą osobą na świecie, jak Ruficzek znajdzie swoj wymarzony domek:) Quote
Mysia_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no to czekamy na Panią i relacje Dony z rozmowy :razz: Quote
Mysia_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dona i co? :roll: Jusstyna85 zrobiła nowe ogłoszonka: [URL="http://www.alegratka.pl/"][COLOR=#000000]www.alegratka.pl[/COLOR][/URL] [URL="http://www.kupiepsa.pl/"][COLOR=#000000]www.kupiepsa.pl[/COLOR][/URL] ( w 2 działach, za darmo i inne rasy) [URL="http://www.kupsprzedaj.pl/"][COLOR=#000000]www.kupsprzedaj.pl [/COLOR][/URL] Quote
dona20 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Dzisiaj zadzwonie, bo wczoraj nie miałam jeszcze numeru telefonu do tej Pani Quote
Mysia_ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ale jestem ciekawa czy coś z tego będzie :roll: Quote
Mysia_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Asia_Klero']i co w koncu z tym domkiem...?:oops:[/quote] Wet ja myślę, że nie ma co się ukrywać, bo prawdę mówiąc jak usłyszałam, że ktoś z Przemyśla chce największą bide to zaraz pomyślałam o Tobie :roll: Nie chcę nikogo pochopnie oceniać, bo nie należę do takich ludzi, ale sama widzisz ile w okół Twoje osoby zamętu na dogo się zrobiło i jak bardzo bym chciała uwierzyc, że bedzie dobrze to jednak w człowieku zawsze będzie jakaś niepewność i niepokój. Wiele osób przed Tobą ostrzega, nie mam pojęcia czy słusznie, ale jakby coś się stało (nawet jakby to jakiś przypadek był) to wiesz, że to mi ( i innym osobą z Zabrza z tego wątku) by się oberwało, że nas ostrzegali, itd. itd. :roll: Gdybyś była bliżej nas to może nawet byśmy zaryzykowały, bo jednak Rufika ma marne szanse na adopcję, ale to jest kawał drogi. To jest naprawdę cięzka sytuacja, myślę, że zarówno dla Ciebie jak i dla nas :oops: Jeśli chcesz wyrazić swoją opinię to pisz szczerze i otwarcie, bo taka zabawa w podchody poprostu nie ma sensu :shake: Quote
Wet-siostra Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Masz rację...Nie chciałam pisać szybciej,bo sama widzisz,co się dzieje... Wątek na szczęście został zamknięty... No dobra,napiszę wprost: to ja chcę dać Rufiemu dom. Nie jestem w stanie zapewnić na 100%,że nic mu się nie stanie-tego nikt i nic nie jest w stanie zapewnić. Ze swojej strony mogę zapewnić,że Rufi będzie miał u mnie miłość i opiekę do końca swoich dni.Tak miało być i w przypadku Koliego [*] i Lusi [*]. Nie jest moją winą to,co się stało. Karanie mnie za to uważam za niesłuszne...Gdyby każdy,kto stracił psy w tragiczny sposób nie mógł mieć psa-chmmm...Połowa osób była by bez psa... Co jeszcze mogę napisać? Od tamtej tragicznej sytuacji cały czas sprawdzam podwórko.Nigdy nie zostawiam psa/psów bez nadzoru.W czasie świąt były u mnie dwa psy na hoteliku.Bałam się,bardzo...Ale wszystko było okej. O tym,bym nie pisała na wątku jawnie,pomyślałyśmy z tą drugą osobą,nie pamiętam nicku.Chciałyśmy uniknąć wojny i przepychanek na wątku-bo takie sytuacje niestety psom nie pomagają. Ale masz racje-nie ma co tego dalej ukrywać... Przeciez i tak w końcu by się wydało,gdzie pies trafił... Napiszę jeszcze tylko,że Rufi ujął mnie za serce i naprawdę chciałabym właśnie jego otoczyć opieką. I wcale nie dlatego,że chcę być w centrum uwagi czy też błyszczeć.Chcę pomóc. Nie czuję się na siłach pisać ogłoszenia...Chcę dać to,co umię-miłość i opiekę... Jeśli uznacie,że Rufus nie może iść do mnie-poszukam innej psiej biedy... Ale szczerze mówiąc-bardzo bym chciała,by to własnie Rufi zajął pusty koszyk... I to chyba na tyle. Czekam na lincz... Jeśli chcesz,mogę na PW podać namiary do osób,które mnie znają,a także do właścicieli psów,które były u mnie na hoteliku. Quote
Mysia_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 wet, a czy w Twojej okolicy nie ma jakiegoś dogomaniaka, który szuka domów dla psiaków? Może tak było by łatwiej? Od nas to jednak jest kawał drogi, myślę, że rozumiesz nasze wątpliwości :roll: Quote
Kamila_s Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 zadnego linczu nie bedzie;) mam nazieje,ze dziewczyny przemysla dokladnie sprawe i podejma decyzje jak najlepsza dla Rufalka;);) Pozdrawiam wszytskich!!!;) Quote
weronika1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mam pytanie, czy ta adopcja ma być odpłatna? Quote
dona20 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Adopcja nie jest odpłatna. Rozmawiałam z wet siostra pare razy przez telefon i musze powiedziec że odebrałam ją bardzo pozytywnie, jako ciepła, dobrą i szczerą osobę.Po naszej pierwszej rozmowie dowiedzialam sie o tym calym konflikcie na dogomani(wet sama mnie o nim pinformowala).Zaczełam czytac i przeglądać wątki i wiadomo w mojej głowie pojawil sie straszny mętlik.Sama juz nie wiem kogo słuchac i komu wierzyc.Bardzo kocham Rufiego i chcialabym dla NIEGO JAK NAJLEPIEJ, nie chcialabym odbierac mu szansy na dom(tym bardziej, że kolejka sie po niego nie ustawia)Chcialabym, aby podjeta przez nas decyzja nie byla pochopna, nie chcialabym jej nigdy załować.Chcialabym aby ruficzek reszte swojego życia przezyl godnie, czul sie kochany, mial przy sobie swojego pana. W głebi czuje, że wet jest dobra osobą i chce dla Rufiego dobrze, ale przez to całe zamieszanie jest we mnie taka niepewnośc. Quote
Recommended Posts